Stalker:Clear Sky

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 22. 6. 2009 15:15

No patche tam narvi co se jich tam vejde, hned na začátek, někdy nejsou Savy kompaktabilní, tak aby jsi nemusel hrát pokaždý odznova...a co Černobýl, ten Ti nešmakuje?! Rbooste?...i když mě se líbilo oboje, a každej Stalker je trochu o něčem jiném...no uvidíš sám. Závidím Ti , ale přejícně, často sejvuj, vyplatí se to, že jako u každé RPG, i akční...No Mužiky, treba zatopíť a dúmky zapjěť, děláš mi chutě asi si to dám s Tebou do třetice?!...jo hraj to rovnou na Harda, aby se Ti to nezdálo moc lehký, he. Múžik Marcel od Zvonu...
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod Rboost 22. 6. 2009 16:03

JJ, už se těším až to nainstaluju (jen aby to teda jelo), ale hard nedám.
Tschernobyl už byl. Ale pak ho dám znovu (mám novej počítač, na kterým to pojede jak sen - když jsem to hrál prvně na starým, tak to jelo jen tak tak na minimum).
Rboost
Killing Spree

Odeslat příspěvekod pepos01 22. 6. 2009 17:09

Clear sky ( a SoCH nevyjímaje ) jsou ještě ,,zajímavější,, s datastorovým modpackem ;-)
S některými lidmi je to jako s motocykly- čím mají menší výkon, tím více jsou slyšet.
pepos01
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Rboost 22. 6. 2009 18:06

Takže - Na WIN 7 64bit Clear Sky (oroginál) JEDE - odzkoušeno.
Měl jsem z toho celkem nedobrý pocit protože hned po nainstalování základu až po nainstalování skoro všech patchu mi to řvalo, abych vložil originál DVD do mechaniky - přestože tam bylo :hm
Odstranil to až patch 1.5.09.
Kontrolní otázka - je normální, že když jsem dal začít hru, trvalo to alespoň 5 minut než se načetly všechny objekty, textury, připojování k servru, synchronizace... ? :?: :?: (a to mám novej počítač - žádný ořezávátko)
Rboost
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 22. 6. 2009 18:08

To je divné, možná si to s tím 64 bitem moc nerozumí... Však uvidíš, jak to půjde dál.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Rboost 22. 6. 2009 18:18

Takže na druhé spuštění je to lepší - 2,5 minuty ;-)
Někde jsem kdysi zahlédl podrobný článek o nastavení grafiky - vliv jednotlivých nastavení na výkon a kvalitu obrazu a teď to zaboha nemůžu najít. Nevíte někdo adresu ?
Rboost
Killing Spree

Odeslat příspěvekod 16cmfan 22. 6. 2009 18:25

nevim snad na pctuningu robi detailné testy známych her
Som blbší ako ste Vy. Vy ste blbší ako ja.
16cmfan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod pepos01 22. 6. 2009 18:35

Rboost píše:Takže - Na WIN 7 64bit Clear Sky (oroginál) JEDE - odzkoušeno.
Měl jsem z toho celkem nedobrý pocit protože hned po nainstalování základu až po nainstalování skoro všech patchu mi to řvalo, abych vložil originál DVD do mechaniky - přestože tam bylo :hm
Odstranil to až patch 1.5.09.
Kontrolní otázka - je normální, že když jsem dal začít hru, trvalo to alespoň 5 minut než se načetly všechny objekty, textury, připojování k servru, synchronizace... ? :?: :?: (a to mám novej počítač - žádný ořezávátko)

Bylo by dobré, kdyby jsi napsal přesnou konfiguraci svého PC- stačí CPU, RAM a GK....
S některými lidmi je to jako s motocykly- čím mají menší výkon, tím více jsou slyšet.
pepos01
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Rboost 22. 6. 2009 18:52

Mám C2Q 8400 2,66GHZ, 4GB RAM a ATI HD 4870...
Otřesně dlouho trvá i "quick" load. Bojím se umřít, protože pak můžu jít na kafe než se to nahraje... :grr:
Rboost
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 22. 6. 2009 18:53

A co disk?
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Rboost 22. 6. 2009 19:07

750 GB skoro prázdnej. Ten se právě při "nahrávání" skoro nehne - občas blikne a to je všechno. Jako kdyby to pořád na něco čekalo...
Jiný hry jedou ok - např. Far Cry 2
Asi to bude těma W7 64b ( :?: ). Má někdo tenhle systém aby to potvrdil ?
Rboost
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Torham 22. 6. 2009 19:39

No jo :) Všichni si instalujou ještě nedodělaný systém a pak se diví, že jim nějaká hra nejede :)
Já sedmy nemám, ale pravděpodobně tomu tak bude...
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 22. 6. 2009 21:00

Buď rád , že to fungúje a koukej hrát, já se Vám se svým starým Psem divím,... ,,Bulettime,,na Vás a ,,předsadit,,...jdu radši dohrát Zaklínača, pak ťa doženem v SCS...Búste. Starec Marcel od Zvonu...Ty to nebudeš mít jednoduchý a ještě přilezeš s horšíma problemama než s takovou prkotinou,he
no rádi Ti zavčas poradíme, ale néé předem, jen si to vypapkej...Múžik.
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 22. 6. 2009 21:24

Torham píše:No jo :) Všichni si instalujou ještě nedodělaný systém a pak se diví, že jim nějaká hra nejede :)
Já sedmy nemám, ale pravděpodobně tomu tak bude...

O čem to ten barbar mluví? :mrgreen:
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod Torham 23. 6. 2009 16:22

Dreamer: O tom, že sedmy jsou ještě nedodělaný systém (RC je sice velmi blízko finální, ale pořád ještě finální není) a že je to v řadě věcí nový systém, takže ať se nediví, že jim nějaká hra/ovladač a podobně vypoví službu...
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka