Fahrenheit

Rayman, Prince of Persia 1&2; Syberia, Broken Sword...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod 7288 7. 10. 2005 07:42

Podle mě.. jedna z nejlepsich Adventur v posledni době :D .
A urcite si zaslouží diskuzi ...
Takže :arrow: Pište si ,radte si .. pište mi poradim co mohu :idea: ..
7288
First Blood

Odeslat příspěvekod Karel Kališ 10. 10. 2005 12:47

No nevim, nakolik je Fahrenheit adventura, ale jako hra ci film je naprosto vyborny :) , az na nektere slabsi momenty.
Karel Kališ
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Case 16. 10. 2005 17:50

Tak po dvou dohrání jsem lehce zklamán hlavně druhou polovinou hry, kdy je jasné, že Lucas Kane je vrah. A taky ta "nelinearita". Ale jinak solidní, zvláště první půlka hry ...
A tak zůstává víra, naděje, láska - ale největší z té trojice je láska.

1. Korintským 13,13
Case
Killing Spree

Odeslat příspěvekod 8Paul 16. 10. 2005 20:57

je to skvělá hra,i když pokud by zůstalo jen u vražd a né nakonec u táchrany světa, tak by ta hra byla o dost lepší...ale i tak milionkrát lepší než většina her.Až na detail že mi to v 73 procentu vždy spadne - vyřešil jsem to nahráním save od kamaráda....setkal se s tím někdo?(padá to v pasáži kde je lucas zabit a sní jak je na té základně..)
8Paul
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AlanWake 17. 10. 2005 05:24

To Case: No vždyť je od počátku jasné, že Lucas Kane je vrah... a ještě mě tam šrvalo to ovládání na klávesnici při soubojích, když se muselo mačkat pořád left, right, left, right freneticky rychle.
AlanWake
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Case 17. 10. 2005 16:26

AlanWake píše:To Case: No vždyť je od počátku jasné, že Lucas Kane je vrah... a ještě mě tam šrvalo to ovládání na klávesnici při soubojích, když se muselo mačkat pořád left, right, left, right freneticky rychle.t/quote]

Myslím z hlediska policie ..
Case
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SDR 27. 10. 2005 21:47

Fahrenheit je super hra. Jak sem jí spustil, tak sem jí dohrál. První dvě třetiny hry jsou vážně dobrý, ale ta poslední třetina se tak úplně nevyvedla, když se na to zpětně zaměřim. Události tam nabraly strašně rychlej spád "bez vysvětlení" a to mi vůbec nesedělo k tý hře, jelikož během ní se většinou všechno vleklo od události k události.

Bylo to moc hrrr a žlutej AI tomu nasadil akorát korunu, jinak poslední souboj dost jednoduchej. A taky mě samozřejmě zklamala hrací doba, kdyby měla o pár hodin víc, bylo by to skvělý. No škoda že vývojáři neměli už tolik času...

btw fahrenheit má asi nejlepší dabing postav, co sem kdy slyšel - všemu jde krásně rozumět.
SDR
First Blood

Odeslat příspěvekod neph04 31. 10. 2005 18:58

muzete mi poradit co mam delat dal???
sem se zasekl na nejaky prkotine..chjo
Sem tedka u toho jak si zenska nechala vylozit karty (cca 20% hry) a detektiv ji poslal ustrizek papiru faxem.. v jejim pocitaci sem nasel co to je a zavolal zpet... a co mam delat dal??
sednul sem si ke stolu a nevim...
neph04
First Blood

Odeslat příspěvekod 7288 5. 11. 2005 15:44

Adventury :

Hry s velmi propracovaným příběhem, kde jako hlavní hrdina musíte hledat, sbírat a používat předměty a řešit hádanky s různou obtížností - například zkombinovat dva předměty a získat jiný nebo použít nějaký předmět na nějakou věc v okolí. Častokrát jsou ve hře i hádanky, čisté logické rébusy podle jasných pravidel. Žádná adventura není adventurou bez spousty postav, se kterými můžete vést dialog (rozhovor), který vám může pomoct při řešení některých úkolů. Po prvním dohrání už hra není zábavná, protože všechny rébusy jsou rozluštěny - prostě znáte řešení všech problémů. Pak si hru asi už dlouho nezahrajete, protože vás nebude bavit.

Pozn. : Tak to nevím, je to asi věc názoru. Myslím, že tohle by se nakonec dalo asi říct i o většině her z jiných žánrů, ale vždycky půjde o subjektivní názor. Já si ale myslím, že k dobré hře se člověk vrací stejně jako k dobré knize, nebo k dobrému filmu.
(zdroj:cheater.cz)
7288
First Blood

Odeslat příspěvekod 7288 5. 11. 2005 15:51

Navod uz je myslim na abcgames.cz ... jestli tam nenajdes co potrebujes tak dej vedet .... podivam se na to .. uz je to docela dlouho co jsem tu pasas hral ...
7288
First Blood

Odeslat příspěvekod AlanWake 5. 11. 2005 16:23

I na games.tiscali.cz je návod
AlanWake
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SDR 5. 11. 2005 16:28

neph04 píše:muzete mi poradit co mam delat dal???
sem se zasekl na nejaky prkotine..chjo
Sem tedka u toho jak si zenska nechala vylozit karty (cca 20% hry) a detektiv ji poslal ustrizek papiru faxem.. v jejim pocitaci sem nasel co to je a zavolal zpet... a co mam delat dal??
sednul sem si ke stolu a nevim...

myslim že jít s Carlou za Tommym (soused co vykládal karty)...
SDR
First Blood

Odeslat příspěvekod Libis 8. 11. 2006 20:51

vždy když zapnu Fahrenheit tak se mi načte uvodni obrazovka, kde mám vybrat jmeno a když ho zadam tak mi vzdy hra spadne do winu...stalo se vam to taky? mozna to bude grafarnou mam ji totiž hodne starou jedna se o geforce 4 mx440,
Libis
First Blood

Odeslat příspěvekod jezek 9. 11. 2006 06:43

Nepřevaloval jsi ovladače?Těch pár posledních už je nepodporuje.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Libis 10. 11. 2006 14:49

Tak jsem to nakonec rozjel:) kolik ma hra koncu? a jaky jsou v tom rozdily v tech koncich?.
Libis
First Blood

Další stránka