Jinak k tý oblíbenosti jednotlivejch titulů - mě se zase u například série GK líbil opravdu profesionálně napsanej a věrohodnej horrorovej příběh. Jak napsal Andrew ve Score o GK 2 : "Pokud někdo nevěřil na vlkodlaky, tak tahle hra ho přiměje změnit názor" (či tak nějak

K tý tvý představě dokonalý adventury - taky bych něco takovýho chtěl a tu tvoji naději i sdílím, ale až taková hra vyjde, tak to možná definuje nový žánr jako takový - ale pokud by se klasický adventury změnily v něco takovýho, tak bych asi neměl námitek. Na ten KQ9 jsem opravdu zvědavej, taky doufám, že jim to chlapcům vyjde.
A GK3: Vcelku ucházející hra, se slušným příběhem, ale grafika byla vcelku odpudivá (už tehdy se mi nelíbila) a hlavně ten příběh byl proti prvním dvěma dílům slabota - takže to zachraňovala výborná hudba (pro tuhle serii příznačná a možnost prohlédnout si ve 3D Grace a jako Gabriel flirtovat s pokojskou (ale byla tam stráááášně blbá kamera, ať jsem se snažil, co se to dalo, tak se mi napodařilo najet s kamerou Grace do výstřihu..

2ocelot69 - jenže já chci ADVENTURY se silným příběhem, a těch se na konzolích silně nedostává - čímž tady nehodlám vyvolávat flame, protože hry jako např. Xenosaga mají rozhodně co říct.