Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
ocelot69 píše:Ještě jsem si vzpoměl na MAUPITY ISLAND. Ohromě těžká detektivní adventure, kterou údajně nikdo nikdy nedohrál. Vzpomene si někdo z pamětníků ? Třeba vetchý XGANDALF ?e/quote]
xgandalf píše:2ocelot69: Jasně,Maupiti Island jsem hrál a defakto i dohrálNapoprvé sem se moc daleko nedostal a napodruhé sem ji dohrál,teda pomineme-li fakt, že až podle návodu, který vyšel někde ve Score. Ale zážitek dost slabej, ani si pořádně nepamatuju, o čem to bylo. Aby sem trochu zarejpal, tehdy to vyšlo jako velkej hit na Score CD ještě s DM, což byl drobnej podraz, protože už tehdy patřily obě pařby mezi abandonware. Ale vážně, obtížnost týhle hry i podle návodu mi přišla tak děsivá, že jsem v duchu uznal, že u tohodle šlo spíš o mučení, než o hraní a to fakt nemusím.
2Paar: Larry 7 byl bezva, schválně sem si ho po dohrání prošel napodruhý podle návodu, abych přišel na ty vychytávky, jak odhalit některé, ehmmm, "zajímavé obrázky".g/quote]
xgandalf píše:2Case: Toho jsem si vědom, chtěl jsem to jenom uvést jako hru, která je novější a přes velká očekávání byla dost krátká. /quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků