Levné PC hry - Kdy, u čeho, za kolik?

Všechno na téma hráči a hry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 10. 6. 2012 11:25

Warlock trpí akorát jedinou věcí, která je ale společná snad všem strategiím od Paradoxu, hodně herních mechanik není vysvětlených a člověk musí hledat na internetu. Jinak vynikající odlehčená fantasy verze Civ5, jak říkal Ert. Navíc později přidají i multiplayer a to pak bude paráda.

Přemýšlím nad tím Napoleon DLC k Warbandu. To je asi jen pro ty, co hrají v multiplayeru ty domluvený line battles, co?
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 10. 6. 2012 11:30

Zvláštní, že v popisku píšou, že Warlock je pokračování Majesty série...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Ertefol 10. 6. 2012 13:08

No, on se odehrává ve stejném světě (což platí i o tragických Defenders of Ardania)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod negr 10. 6. 2012 14:58

Warlock je hlavně obšlehnutej Age of Wonders - s novější grafikou a bez single příběhové kampaně. Takže se tam toho moc zkazit nedalo.
-We gotta get out of here dude!
-Why?!
-C4 yourself!
negr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 10. 6. 2012 18:39

Co je to ten Crusader Knight? Nejakej obsleh Medievalu:TW?
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 10. 6. 2012 19:05

Přesně tak :)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 11. 6. 2012 10:16

Obšleh? lol :D DOufám, že si Cobra dělá legraci.

CK2 je další z řady grand-strategy her od Paradoxu. V tomhle řídíš celou dynastii středověkých panovníků vlastního výběru nebo vlastní tvorby. Diplomacie, intriky, bitvy, Mongolská horda nebo muslimské státy, to všechno tam je. Jo a hraje se to víceméně den po dni (herních dní), tudíž je to pekelně na dlouho. Kdybych to měl přirovnat, tak CK2 je od Medievalu tak vzdálený asi jako jsou Settlers od Dwarf Fortress.
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 11. 6. 2012 10:50

Jinými slovy o něco komplexnější Medieval... Však to říkám :)
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 11. 6. 2012 11:25

Však taky plácáš blbosti, CK2 je od Medievalu na hony daleko, už například proto, že to není tahová strategie a je spíš orientovaná na ovládání bojiště než na spravování celé říše. Hrál si CK2 vůbec?
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 11. 6. 2012 11:50

Ježiš, promiň, si to pletu s Kings Crusade...
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 11. 6. 2012 16:00

Tak to se omlouvám, to jo. KC je vlastně Total War jinak barevný.
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 11. 6. 2012 17:17

V pohodě, však jsi měl pravdu :)
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 12. 6. 2012 15:24

Silent Storm Gold na GoG za 9,99 :) Pokud se někomu stýská po Jagged Alliance, Silent Storm je jasná volba :)
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Fuck8r 18. 6. 2012 19:45

A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Rampage

Odeslat příspěvekod USER47 18. 6. 2012 20:01

NFS: Hot Pursuit bych si i zahrál, ale spíš ty starý.:D
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka