Levné PC hry - Kdy, u čeho, za kolik?

Všechno na téma hráči a hry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod holubek002 5. 5. 2012 12:38

Slash_luke: To jsme na tom prakticky stejne :D
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod .soul 5. 5. 2012 14:10

To já se naopak bojim rád :) Vždycky si počkám na tmu, nasadim sluchátka a užívám si. Člověk pak aspoň nemůže usnout a tak tim neztrácí čas :D
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod includes 5. 5. 2012 15:17

Mě bolí na hrudi a u srdce již teď. Nemusím si ani v noci pouštět jakoukoliv hru se sluchátky :-D
btw: Beztak bych byl zřejmě otočený od monitoru, zda za mnou někdo nestojí :mrgreen:
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod .soul 6. 5. 2012 11:58

Na tadyty hry je potřeba trochu reorganizovat uspořádání periférií, aby člověk mohl sedět v rohu :D
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 6. 5. 2012 12:00

:D
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 8. 5. 2012 12:05

Kompletní Alan Wake na GoG.com za 14,99...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 8. 5. 2012 12:10

Obrázek
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 8. 5. 2012 12:28

Od úterý bude za 29,99...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod SPY 8. 5. 2012 12:31

Od kteryho utery? V gogu se zatim neorientuju a presny datum tam nevidim.

Edit: 15.5 uz jsem si to vygooglil, o vikendu to asi koupim. AW jsem mel pujcenyho a s DLCckama za tuhle cenu to sjedu znova na PC.

Edit2: A nebo si to necham poslat z Anglie, za 15 liber specialka to taky neni spatna nabidka.
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 8. 5. 2012 13:11

Píšou, že je to týdenní akce - když si rozklikneš ten článek oznamující vydání ;-)

Speciálka za 15 liber je super :) Akorát speciálka pro PC vypadá skoro jako normální edice pro XBox a tu už mám :)
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Slash_luke 9. 5. 2012 08:40

holubek002 píše:Slash_luke: To jsme na tom prakticky stejne :D

Dobré vědět, že nejsem jediný strašpytel :mrgreen: . Ale jsem nějaký divný - v noci sám do lesa - v pohodě, zahrát si Left 4 dead - ani náhodou :D, jedině ještě s někým a ve dne :)

Jinak Alan Wake je teď v akci i na Steamu (14 euro).
Slash_luke
Killing Spree

Odeslat příspěvekod holubek002 9. 5. 2012 18:33

To teda nejsi :-) Mi delal "problem" i Ravenholm :D
To je frajer...

holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod Slash_luke 10. 5. 2012 08:59

Ravenholm mi nepřipomínej! Vždycky při hraní HL2 se té části bojím (i když dnes už asi ne tak jako dříve, když už to znám z paměti :) ) a nechce se mi tam :) .. a nebo v HL2:EP1 ta část v podzemí jak čekáš na výtah, je tma, a všude okolo se plíží ty sténající mrchy..po prvé (i po druhé :) ) to byl humus! :D

Jinak sice trochu starší hra, ale celkem zajímavá akce - Return to Castle Wolfenstein na Steamu za cca 65Kč.
Slash_luke
Killing Spree

Odeslat příspěvekod holubek002 31. 5. 2012 22:42

Na Humble bundle mimo jine Psychonauts, Limbo, Amnesia a pokud date vic jak 7$, tak i Bastion. Minimalne uz jen kvuli Psychonauts se do toho vyplati jit ;-)
To je frajer...

holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 31. 5. 2012 23:03

Bastion bych chtel, ale vsechny z tech co tam jsou uz mam. :X

Je to tam po jednotlivych kodech nebo to maji jako v Indie Royale, ze maji jeden kod pro vsechno? Ten zbytek bych treba nekomu rozdal.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka