Mě bolí na hrudi a u srdce již teď. Nemusím si ani v noci pouštět jakoukoliv hru se sluchátky btw: Beztak bych byl zřejmě otočený od monitoru, zda za mnou někdo nestojí
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
Píšou, že je to týdenní akce - když si rozklikneš ten článek oznamující vydání
Speciálka za 15 liber je super Akorát speciálka pro PC vypadá skoro jako normální edice pro XBox a tu už mám
holubek002 píše:Slash_luke: To jsme na tom prakticky stejne
Dobré vědět, že nejsem jediný strašpytel . Ale jsem nějaký divný - v noci sám do lesa - v pohodě, zahrát si Left 4 dead - ani náhodou , jedině ještě s někým a ve dne
Jinak Alan Wake je teď v akci i na Steamu (14 euro).
Ravenholm mi nepřipomínej! Vždycky při hraní HL2 se té části bojím (i když dnes už asi ne tak jako dříve, když už to znám z paměti ) a nechce se mi tam .. a nebo v HL2:EP1 ta část v podzemí jak čekáš na výtah, je tma, a všude okolo se plíží ty sténající mrchy..po prvé (i po druhé ) to byl humus!
Na Humble bundle mimo jine Psychonauts, Limbo, Amnesia a pokud date vic jak 7$, tak i Bastion. Minimalne uz jen kvuli Psychonauts se do toho vyplati jit