Pražský sraz

Všechno na téma hráči a hry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod PC 20. 2. 2008 18:59

Měl jsem si vzít černý brejle a byl bych z obliga :D Ale já ne. Teď celej národ vidí jak jsem ošklivej a chápe proč nemám ženskou. Co dělat.
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 20. 2. 2008 19:01

Začni se chovat jako dospělý a budeš mít i s těmi ženskými míň problémů :-) A použij seznamku :-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod PC 20. 2. 2008 19:02

Fakt to smazejte, mám pro to svoje důvody (a jsou relativně závažné). Pamatujte si kdybych chtěl aby byly na netu moje fotky tak bych je tam dal sám. Nikdy jsem je na net nedal, takže je jasné že je tam nechci mít. Můžete si myslet něco o paranoikovi ale.... Prosím, smažte to.

Seznamku jsem zkoušel devět let. Úspěch ? 0% (Nulový.)
Naposledy upravil PC dne 20. 2. 2008 19:09, celkově upraveno 4
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 20. 2. 2008 19:04

Aha... Aktivně nebo pasivně?:)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod spajza X 20. 2. 2008 19:09

PC: No tak skaredy si,to si nebudeme klamat a uz to o moc lepsie nebude(starneme) ALE nesmies mat tak vysoke naroky a myslim,ze nebude problem...Viem,ide to tazko ale nesmies stracat nadej...

Inak paci sa mi Marcelove obocie :) a ten syr vyzera tiez super...Inak slaba chlastacka,nie? :P Vyzera to,ze ste sa dobre bavili...
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod PC 20. 2. 2008 19:12

Tak ti Ď spajza X.
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod spajza X 20. 2. 2008 19:16

Nemyslel som to zle a myslim,ze az take strasne to nieje..Lenze ty chces modelku,najlepsie pannu,tak to je potom tazko...

Ja ta mam rad.
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 20. 2. 2008 19:17

Musíš si taky trochu věřit... Ale jsme OT...
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod PC 20. 2. 2008 19:19

Jó, chalani měli jste mě vidět když mi bylo tolik jako vám :D Zasraná čokoláda... + LENOST !

(Jak si na takovou blbost přišel prosím tě ? Modelku ? Pannu ? Jsem snad zelený, s křidélky a plivu oheň ? :lol: )

To je sice hezké ale nejsi holka a já nejsem 4%. :lol: :lol: :lol:

Chce to dolů deset Kg. To je celý. (Možná patnáct.)
Naposledy upravil PC dne 20. 2. 2008 19:24, celkově upraveno 1
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 20. 2. 2008 19:23

Na váze ani na věku přeci vůbec nezáleží...
Neřešilo se to tu už někdy?:) Mám takový pocit deja vu.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod spajza X 20. 2. 2008 19:24

Tak mal som pocit,ze mas taku predstavu o nastavajucej..

PC ja som starsi ako ty :wink:
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod PC 20. 2. 2008 19:28

Určitě ano.

Na váze ani věku nezáleží ? To se pleteš. Je rozdíl mít břicho a nemít břicho. Bývaly doby kdy jsem břicho neměl zato jsem měl ženské :D Od té doby co mám břicho-nemám ženské. Ani se jim nedivím. Když se dívám na svoje fotky před deseti lety-ani už nevěřím že jsem to byl já.

Cobro posílal jsem ti SZ, dostal si ji ?

Modelky mě neberou. Mají umělá prsa nebo a vůbec. Panny asi už vymřely.

Stydlivé Majdalenky už nejsou.
Naposledy upravil PC dne 20. 2. 2008 19:30, celkově upraveno 1
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod mr_wawra 20. 2. 2008 19:29

PC, jak jsi nam popisoval tvoje "rande" s tou jednou holkou z Brna, tak soudle dle tvyho vypraveni byl vzhled ten nejmensi problem .)
Skoro by se chtelo rict "Bud chlap, ***** uz, a nefnukej."
Vyrazej ruzne nekam do spolecnosti, porozhlidni se po peďáku (urcite tam je holek dost).. co jsem tak videl, tak rozhodne nejses nespolecenska vosoba, navopak.

Zapomnel jsem pochvalit Marceluv fotomaterial (uploadovanej Darkem), hezkej foto-videoreport, pekny to bylo.
HC Slavia Praha - to je moje radost!
Kultura kriplů vydrží vše
mr_wawra
Dominating

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 20. 2. 2008 19:33

No uff,prosím tě PC ,byl jsi tam zcela k,,sežrání,,...co má dělat ,,Houmí,,
Marcel ,vedle Tebe frajere ,mě to jako Tobě nesedlo ani na Svatbě ,navíc nový kvádro jsem,,veletrhnul,, při odjezdu taxi....omlouvám se za sníženou kvalitu obrazu,bez fleshe ,,tam,,bylo ako v,,pekiélku,,...tydýt Marcel děkuje za instalaci Darkovi,mužeš si to vybrat v ,,naturáliích,,...
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod PC 20. 2. 2008 19:35

Hehe, to máš pravdu-ovšem na vzhledu záleží. Když mi bylo dvacet tak mi říkal trenér ve fitku - Cvič voe, máš dobrý rozložení postavy. Tak jsem cvičil. Koukám na sebe do zrcadla- sakra - on měl pravdu :D Jenže jsem pak toho nechal. Občas začnu, pak zase přestanu, začnu,přestanu... Shodím sedm kil (naposledy loni v létě) a zase je naberu. Stojí to za prd, pánové.
PC
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka