Pražský sraz

Všechno na téma hráči a hry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 17. 2. 2008 02:10

No já To shrnu a zhofnotim ,jak by konštatoval Jeník Werichu...zdravím
Tě Jene ,jak se máš tam nahoře (...,nebo Tě ty hajzlové šoupli důle?!...)...odpovědný redaktor...(,kterej si to ještě ,,zodpoví,,tam byl přítomen...)Dark One ,byl přítomen ,tělem i duchem...do zpěvu ,by PC možná nakonec i bylo ,ale nebyl to ten správnej ,,pub,,é hospůdka...a střízlivost ,tomu dodala...
Již jsem začínal bejt ,,v ráži,, éhm přítulnej ,že Šemíku...Bohužel ,bylo mně
jasný ,že jestli si dám další a nebudu jíst...budou mít chvapci velký problema mne z téhle špeluňky dostat celýho na nábřeží...okýnkem bych asi neprošel?!. Nebylo zbytí a přispěl jsem k všeobecmé,,Panice před Sedmou...,,a spořádaný ústup se změnil v úprk ,tímto se omlouvám všem pozůstalým.Doufám ,že ,,příště,, bude dřívějc než v červnu....možná ,že by se vyplatilo ,,Výjezdové Doúpění,,...u nějakého,,zazobance,,na Chaloupce či chatě ,neboť,,moje boudičkyna Brdech- bez hospodáře,,by asi u ,,Mladejch,, a Mičana ,... neprošly
,he...škoda...byl to hezký začátek NY 2K8 a doufám ,že se to letos ještě párkrát podaří...,,se slzou ve voku,,Marcel Béér od Zvonu...heč u Zvonu...jsem si koupil od číňana párky+housky za 3pětky a u telky se konečně nažral...ten smažák by ma asi zabil...nadvakrát-jistá smrť,že...
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod Dark_one 17. 2. 2008 09:13

Coz je vazne skvele, ze tam lakaji na wifi, ale jaksi se zapomneli v informacich zminit, ze se v te restauraci neda chytit :D
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod HALI32 17. 2. 2008 09:16

Marcel, jsi týpek...
Jednou tu dal někdo tuto fotografii, že jsi to ty...nechtěl jsem tomu věřit... :D
Obrázek
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Majorus 17. 2. 2008 10:25

Jansěže je to Marcel a dokonce měl stejné, skvělé triko!
Můj Twitter-> Majorus_hw

Můj web se skrývá na ikonce planetky, pod avatarem ;)
Majorus
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 17. 2. 2008 13:58

No Mejžre ,Komplet Vršek byl z,,Kontejneru..,he to triko je z muzea Cokakoly(u anděla ho chtěl jeden týpek ,že si ho tam blbec nekoupil-
prej za něj chtěli moc?!),no bylo to dobrý ,ale nenaplněný ...(taký přerušený akt bez extáze...honem ,ho-...finito bejby...),no snad příště...STarec Marcel od Zvonu...jo i ta kůže ,hmmm na čopra bylo moc zima ,he...
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod spajza X 17. 2. 2008 15:03

Zda sa mito,alebo sa naozaj po "zraze" zmenila inteligencna uroven vyjadrovania diskutujucich tuna na fore LOL

Inak nezabudnite na tie fotky/videa...Cakame :D
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod jezek 17. 2. 2008 18:34

No koukám,že to dopadlo dost dobře.Ten report byl vážně fajn,ještě by to chtělo nějaký podcastek :wink:
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 17. 2. 2008 19:05

Jasně Spajza ...prýččč s Anonymitou...mějme se rádi...množte se a žerte se ,ale to je zase Werich s Effelem...měli by se dát dohromady ,,Hráči všetkých svět. strán,, a obnovit ,,pravé hráčství,,a občas se slízt i jinde než v OVA či Práglu...jsou i jiná města ,kde mohou být ,,společenstva Doupěcích pohrobků,,-Sever-KV,Chomoutov,Liberec,Západ CHeb,Plzeň ,Jih-Budějice,Tábor...Vrchovina ,Jihlava o Brnu a Moravě nemluvě- Olomóc,Kroměříž,Třebíč...moc se netlačte...aspoň u Ataristů tenhle ,,Pavouk ,,fungoval...včetně celostát.srazu...lidí v menších partách z,,okolí,,o sobě věděli...i bez Netu ,který je sice fajn,i když mne nemá rád,he...,ale pokec,,Na živo,,je jiná káva,že...a lidi se maj ,,Ráááádi,,...STarec vod Atari Marcel od Zvonu...ani Bratkovia Slováci by nemali přijít zkrátka ,i když je to dlouhá dištanc...hlavně nezapomínejte na své kamarády,he -v té dnešní šílené době...
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod mr_wawra 17. 2. 2008 19:16

No jo, my bysme se treba nekteri i radi slejzavali jinde nez v Praze, ale holt ne kazdej si muze dovolit votevrit vobchod s volnym casem, ze jo Marceli .)
Ja budu rad, kdyz se dostanu aspon na nejakej venkovni zapas Slavie v nadchazejicim play-off
HC Slavia Praha - to je moje radost!
Kultura kriplů vydrží vše
mr_wawra
Dominating

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 17. 2. 2008 19:35

Hech mr.Wawra ....nezlob ,já mluvím o těch ,,místních,,...,aby to neměli daleko,že i když to dát,,všude,,dohromady je problema...Slavia Ti to naštěstí vydejchala ,ale měla na kahánku...Sportu zdar ,Hře obzvláště...,,krejzý,,Marcel od Zvonu...
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod Heady569 18. 2. 2008 18:02

hezké, hezké, i komentáře zajímavý, smál sem se jak se tu najednou všichni rozepsali :-D ale pěkné, pěkné, už aby bylo něco dalšího, kam se budu moct dostat :-)
D3vilR4ge
Heady569
Rampage

Odeslat příspěvekod Angry_dark_one 18. 2. 2008 21:34

Dalsi obrazek z akce, tentokrat i s popisky a tajemnym panem X.
Mimo zaber jeste ja a Mican.
Obrázek

btw. jelikoz mi vemenoidni cast moderatorstva odhlasovala a udelila ban, s jakoukoliv komunitni cinnosti tady koncim a moderatory i nadale ***** do ucha.

edit: A vite co? Fotky od Marcela sem taky davat nebudu. Jednou jsem byl z tohoto fora regulerne vykazan, takze jsou zde jakekoliv me prispevky nepripustne 8)
Angry_dark_one
First Blood

Odeslat příspěvekod mr_wawra 18. 2. 2008 21:45

a bordel tady delat nezacnes? .)
jakej je vlastne duvod banu? Mam za to, ze dokonce ani MajorOcelot nevedel presne vo co de.
HC Slavia Praha - to je moje radost!
Kultura kriplů vydrží vše
mr_wawra
Dominating

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 18. 2. 2008 22:03

No nějak se začíná zatahovat.že...tož posílám fotky(již odletěli...)znova- tomu vod koho v tom mým bordelu najdu ještě adresu,he...(Kobra ,Kurca ,atd....síím šoupněte to tam po výběru Vy...díky)...No to bychom měli ,popojedem Bratře Žižko...rána krátká...a kdož sú Bóží bojovníci a zakóna Jého....Moc se netlačte ,ale chtělo by se dát dohromady ...než se ,,rozprskávat,,...,že...,,smutnej ,,STarec Marcel od Zvonu...
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod darkone8 20. 2. 2008 18:39

Takze panove, dnes mi dorazilo od Marcela slibene CD a tak muzu prezentovat finalni verzi dokumentace ze srazu, vcetne nekolika videi.
Enjoy 8)
(Snad to moderatorska las vemenas nesmazou...)

http://picasaweb.google.cz/kremrole/Pra ... TeZima2008
*****ám moderátory do ucha (Alcil [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
darkone8
First Blood

Předchozí stránkaDalší stránka