No já To shrnu a zhofnotim ,jak by konštatoval Jeník Werichu...zdravím
Tě Jene ,jak se máš tam nahoře (...,nebo Tě ty hajzlové šoupli důle?!...)...odpovědný redaktor...(,kterej si to ještě ,,zodpoví,,tam byl přítomen...)Dark One ,byl přítomen ,tělem i duchem...do zpěvu ,by PC možná nakonec i bylo ,ale nebyl to ten správnej ,,pub,,é hospůdka...a střízlivost ,tomu dodala...
Již jsem začínal bejt ,,v ráži,, éhm přítulnej ,že Šemíku...Bohužel ,bylo mně
jasný ,že jestli si dám další a nebudu jíst...budou mít chvapci velký problema mne z téhle špeluňky dostat celýho na nábřeží...okýnkem bych asi neprošel?!. Nebylo zbytí a přispěl jsem k všeobecmé,,Panice před Sedmou...,,a spořádaný ústup se změnil v úprk ,tímto se omlouvám všem pozůstalým.Doufám ,že ,,příště,, bude dřívějc než v červnu....možná ,že by se vyplatilo ,,Výjezdové Doúpění,,...u nějakého,,zazobance,,na Chaloupce či chatě ,neboť,,moje boudičkyna Brdech- bez hospodáře,,by asi u ,,Mladejch,, a Mičana ,... neprošly
,he...škoda...byl to hezký začátek NY 2K8 a doufám ,že se to letos ještě párkrát podaří...,,se slzou ve voku,,Marcel Béér od Zvonu...heč u Zvonu...jsem si koupil od číňana párky+housky za 3pětky a u telky se konečně nažral...ten smažák by ma asi zabil...nadvakrát-jistá smrť,že...