Pražský sraz

Všechno na téma hráči a hry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Majorus 16. 2. 2008 22:40

Přesně tak, PC už přestaň skuhrat, dneska to bylo super, vidíš že já bych si stěžoval? Ne, protože je mi u něčeho, jestli snad někomu vadí jak vypadám ;)
Můj Twitter-> Majorus_hw

Můj web se skrývá na ikonce planetky, pod avatarem ;)
Majorus
Unstoppable

Odeslat příspěvekod PC 16. 2. 2008 22:43

Voskovec a Werich alébrž Osvobozené divadlo.

Na té fotce jsem vypadal jak kapřík "Bůů Já nechci na pekáč."
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Majorus 16. 2. 2008 23:05

Můj Twitter-> Majorus_hw

Můj web se skrývá na ikonce planetky, pod avatarem ;)
Majorus
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Thowt1 16. 2. 2008 23:12

MajorOcelot: precitane, hodeny komentar :)
profesionalna krysa na forum.doupe.cz
Thowt1

Odeslat příspěvekod Chemist 16. 2. 2008 23:39

Srázek byl bezva, numero uno odpoledne byl pro mě jasně Marcel, numero dos PC a trojku samozřejmě dostane dominantní Dark.
Čekal jsem možná, že bude PC i Dark naživo jinačí, ale o to větší překvapení to bylo.

Btw, Majore, pěkné zhodnocení :-D
"Dovedeš jezdit bez sedla, pane?"
"Dnes v noci třeba i bez koně..."
Chemist
Dominating

Odeslat příspěvekod mr_wawra 16. 2. 2008 23:45

A cos vod nich cekal? Mi prislo vse v predpokladany norme .)
HC Slavia Praha - to je moje radost!
Kultura kriplů vydrží vše
mr_wawra
Dominating

Odeslat příspěvekod Dark_one 16. 2. 2008 23:46

MajorOcelot píše:Report naleznete zde:

http://majorocelot.blog.cz/0802/report-ze-srazu-doupete

cool report :wink:
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 17. 2. 2008 00:08

PC - Proboha, prestan aplikovat tenhle pristup k zivotu. Rozmazat si fotky na srazu chlapu z internetu, to uz je fakt pruser.
Neres to, jak na venek vypadas, to nejsi Zapletal mezi modelkama, mas byt na sebe hrdy at uz je to jakkoli. (Ber tohle jako pozitivne mirenou pratelskou radu, fakt je to zbytecne).

Smekam pred Darkem, ze se mu podarilo zorganizovat tak velkou akci, a ze byla opravdu uspesna. I kdyz jsme nazorama rozdilni, a Dark je opravdu osobnost (chapejte tak, ze kdyz se mu nekdo sere do jeho nazoru, tak umi byt velmi tvrdolahlavy), tak by mi mozna i nevadilo na takovy sraz dorazit. Samozdrejme pokud by to nebyla takova streka. Kazdopadne ciste teoreticky doufam, ze by mi na takovem srazu nekdo "rucne" nevysvetlovat jak super je hrani na konzoli.

Marceli, nebudes tomu verit, ale presne tak jsem si te predstavoval. Skoda ze pises takovym stylem jakym pises. Nekdo tu uz psal ze mluvis normalnejsim stylem, takze by to urcite bylo zajimave.

Jeste jsem se chtel zeptat, jak dopadla beseda s darkovym kamosem s IS, bylo to zajimave? Osobne bych si mel asi s takovymto clovekem co rict.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod mr_wawra 17. 2. 2008 00:16

Nejakejch konfliktu se netreba vobavat, nejsme debilove. Navopak vse probihalo skoro az nejak moc v klidu :)
Clovek z IS bohuzel chybel, jedinej minus.
HC Slavia Praha - to je moje radost!
Kultura kriplů vydrží vše
mr_wawra
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 17. 2. 2008 00:18

Přestože to ještě doma vypadalo, že nikam nepojedu, nakonec se malování zkrátilo (zamítlo se škrábání staré malby, protože se škrábala minule) a stěhování zvládli i beze mě, takže jsem vyrazil na čas. Autobus měl zpoždění slabých 6 minut, nicméně na Roztyly se mu po "Staré" podařilo dorazit na čas (shodou okolností se z Vlašimi zrovna vraceli spolubydlící).
15 minut metrem na Muzeum a 5 minut na Staroměstskou už byla brnkačka. Na Staroměstské jsem byl někdy kolem půl čtvrté, jenže při čtení jízdních řádů tramvají jsem s hrůzou zjistil, že si nepamatuju směr, kterým mám jet... Právnická fakulta mi nic neříkala, tak jsem risknul druhou stranu - Karlovy lázně.
Skleróza si ale nedala pokoj... Ukázalo se totiž, že mi vypadlo i jméno restarurace... "Až to uvidím, vzpomenu si," řekl jsem si a jal se zkoumat jména nejbližších hospod. Kupodivu jsem nic povědomého nenašel...
Následovala procházka směrem Právnická fakulta, což jsem nakonec vyhodnotil jako nesmysl a vydal jsem se opět opačně :-) Po prozkoumání několika uliček se mi konečně podařilo narazit na povědomý název - to celé mi trvalo asi půl hodiny.
Odvážně jsem tedy vstoupil. Na schodech jsem potkal podobně nejisté individuum, které se nakonec ukázalo býti PC :-) V restauraci už naštěstí nebylo složité rozeznat Marcela, resp. skupinku mladíků (Chemist, Wawra, MajorOcelot), obléhající staršího pána, což nemohl být nikdo jiný než lidi z Doupěte :-) Pozdravili jsme se, objednal jsem si Plzeň a záhy dorazil i Dark s noťasem a PSPčkem, které pustil na chvíli do davu :-) Nakonec se ukázal i Mican s DSkem a byli jsme kompletní.
Člověk z IS nedorazil. Nejsem si jistý, jestli je to škoda nebo ne a asi už se to nikdy nesozvím...
Dark pustil několik moc zajímavých trailerů (mezi jinými i Devil May Cry a Assassins Creed), přidal k nim i svůj komentář a rozjela se debata prokládadná konzumací výborného smaženého sýra s hranolky a tatarkou a samořejmě nejrůznějšími nápoji (především pivo a cola). S tím sýrem začal PC, ostatní neodolali :-) Pár jedinců pak zvládlo i zákusek - PC a Major :-)
No a to bylo celé, žádná zvěrstva se nekonala, nicméně popovídali jsme si pěkně :-) Těším se na příště :-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 17. 2. 2008 00:23

mr_wawra píše:A cos vod nich cekal? Mi prislo vse v predpokladany norme .)
U mě taky v normě. Nic překvapivýho jsem na nikom neshledal :-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Dark_one 17. 2. 2008 00:32

Vsechno bylo v norme, protoze jsem si nemohl dovolit setnout se a skoro vsichni to zabalili v 7 :D
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Chemist 17. 2. 2008 00:34

SCobra píše:
mr_wawra píše:A cos vod nich cekal? Mi prislo vse v predpokladany norme .)
U mě taky v normě. Nic překvapivýho jsem na nikom neshledal :-) /quote]

Po PCho projevu zde na foru jsem čekal nějakého zakříklého týpka, ale opak byl pravdou.
Dark rozhodně nebyl tak nepříjemný, jak jsem čekal, ba naopak. To, že m*dá moderátory do ucha, jsem v jeho podání i pochopil :lol:

No a Marcel...kapitolka sama o sobě ;-)

Mně se tam velice páčilo, jen škoda, že jsem se musel tak brzo sbalit. Ostatně...stejně jsem tam moc nepromluvil :-D
"Dovedeš jezdit bez sedla, pane?"
"Dnes v noci třeba i bez koně..."
Chemist
Dominating

Odeslat příspěvekod PC 17. 2. 2008 00:37

Prvně jsem nechtěl jíti, pak jsem se rozhodl že by to byla škoda i když bláznivý sen o Lexusu, Karlově mostě, prostitutkách a velkém omylu se ukázal býti-omylem. Naštěstí to přátelé nemám daleko,tak jsem se rozhodl vyšvihnouti neboť jsem slíbil ostatním že příjdu v obleku. Měl jsem přibližné tušení kam mám jíti, avšak nebyl jsem si zcela jist. Naopak, jistý jsem si byl tím že kampfverbande Doupe poznám neboť tam jistě bude Marcel. Byl. Ovšem poznal jsem je až poté co jsem pendloval jak parník mezi Zlatou Kapličkou a Karlovým mostem a také parkem. Nadávaje že já starý Pražan nepoznám svoje město, byť ne rodné, zavolal jsem zoufale 1180 aby mi dali číslo na tu ristorante.

Dali. Rozesmátá slečna mě navigovala že mám jít tam a tam, do nějakého baráku a pak do sklepa. Stál jsem před jakýmsi domem ale nebyl si zcela jist. Nápis Wi-fi sice naznačoval že to je nejspíš ono ale... Štrapajdil jsem si to tedy opět ke Karlsbrücke ale pak zvítězila moje vrozená inteligence a já zamířil zpět, prozkoumati podezřelý barák. Vskutku, bylo to ono, pouze mizerně značené a jinak vypadající než na fotografii na netu. Poté již stačilo sejít důle a najít skupinu, hlavně díky Marcelovi. Ješitnost Klausovská byla mírně uražena dotazem a ty který jsi ? neboť jsem se popsal tak že nemohlo býti pochyb že muž v kvádru mohu býti jenom já. Nebo prezident .

Nasoukal jsem se do čela stolu, pak jsme popíjeli, debatovali, fotili (můj foťák zahálel neb Marcel měl FZ-50 což je dost dobrá mašina ale přesto pár fotek mám. Sám jsem se fotit nechtěl ale to je už jedno. ) V 19:45 jsem nahodil engine a coby "Little Bro" doprovodil mjr. Ocelota na Metro. Byla lezavá zima ale já se přesto vrátil do již prořídlé společnosti,neb krom Chemika a majora chyběl i Marcel.Nakonec jsme popíjeli a debatovali,škoda že jsme nezpívali.

Bylo to vesměs fajn a určitě příjdu znovu. Přijďte taky, bude větší sranda.

Jen malá poznámečka, bylo to v 18:45, kdy jsi nás doprovázel :D -MajorOcelot
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 17. 2. 2008 00:45

Koukám, že zážitky z hledání místa určení máme s PC dost podobné :-) Taky jsem to nakonec poznal z informace o wifi :-)
SCobra
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka