Přestože to ještě doma vypadalo, že nikam nepojedu, nakonec se malování zkrátilo (zamítlo se škrábání staré malby, protože se škrábala minule) a stěhování zvládli i beze mě, takže jsem vyrazil na čas. Autobus měl zpoždění slabých 6 minut, nicméně na Roztyly se mu po "Staré" podařilo dorazit na čas (shodou okolností se z Vlašimi zrovna vraceli spolubydlící).
15 minut metrem na Muzeum a 5 minut na Staroměstskou už byla brnkačka. Na Staroměstské jsem byl někdy kolem půl čtvrté, jenže při čtení jízdních řádů tramvají jsem s hrůzou zjistil, že si nepamatuju směr, kterým mám jet... Právnická fakulta mi nic neříkala, tak jsem risknul druhou stranu - Karlovy lázně.
Skleróza si ale nedala pokoj... Ukázalo se totiž, že mi vypadlo i jméno restarurace... "Až to uvidím, vzpomenu si," řekl jsem si a jal se zkoumat jména nejbližších hospod. Kupodivu jsem nic povědomého nenašel...
Následovala procházka směrem Právnická fakulta, což jsem nakonec vyhodnotil jako nesmysl a vydal jsem se opět opačně

Po prozkoumání několika uliček se mi konečně podařilo narazit na povědomý název - to celé mi trvalo asi půl hodiny.
Odvážně jsem tedy vstoupil. Na schodech jsem potkal podobně nejisté individuum, které se nakonec ukázalo býti PC

V restauraci už naštěstí nebylo složité rozeznat Marcela, resp. skupinku mladíků (Chemist, Wawra, MajorOcelot), obléhající staršího pána, což nemohl být nikdo jiný než lidi z Doupěte

Pozdravili jsme se, objednal jsem si Plzeň a záhy dorazil i Dark s noťasem a PSPčkem, které pustil na chvíli do davu

Nakonec se ukázal i Mican s DSkem a byli jsme kompletní.
Člověk z IS nedorazil. Nejsem si jistý, jestli je to škoda nebo ne a asi už se to nikdy nesozvím...
Dark pustil několik moc zajímavých trailerů (mezi jinými i Devil May Cry a Assassins Creed), přidal k nim i svůj komentář a rozjela se debata prokládadná konzumací výborného smaženého sýra s hranolky a tatarkou a samořejmě nejrůznějšími nápoji (především pivo a cola). S tím sýrem začal PC, ostatní neodolali

Pár jedinců pak zvládlo i zákusek - PC a Major
No a to bylo celé, žádná zvěrstva se nekonala, nicméně popovídali jsme si pěkně

Těším se na příště

Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.