Pražský sraz

Všechno na téma hráči a hry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod PC 16. 2. 2008 12:01

Tak já to řeknu na rovinu, včera jsem si prohlížel fotky z oslavy dědových narozenin a zjistil jsem že jsem opět tlustej ! Protože tam nechci být nejtlustčí tak zůstanu doma,protože bych se cítil trapně. To je celý problém.
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod spajza X 16. 2. 2008 12:04

PC najvacsi frajer budes,ked sa tam po tomto vsetkom ukazes,urcite to kazdy oceni :wink: Vsetci vieme,ze si uplne normalny chalan,len potrebujes trosku sebadvovery a to ako vypadas nikoho nezaujima...
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod mr_wawra 16. 2. 2008 12:08

PC ty vole, si snad myslis ze jsme nejakej spolek slepic, ktery nejvic zajima jak kdo vypada? Nejdem na rande, jdem si pokecat vo hrach a tak vubec. Mne vosobne je uplne jedno, jak vypadas, jak ses starej a jestli umis rikat "Ř", proste jako jedna z tech zajimavejsich vosobnosti tady na foru bys tu ucast na srazu mel brat jako vec obcansky povinnosti :)
A kdyz vylezes ven mezi lidi, dobre se pobavis, uvidis, ze neni duvod cejtit se trapne. Obzlvastne mezi nama, ehm :)
Major: Vod Narodni ani moc ne, tak circa 15 minut metrem.
HC Slavia Praha - to je moje radost!
Kultura kriplů vydrží vše
mr_wawra
Dominating

Odeslat příspěvekod PC 16. 2. 2008 12:10

Jo a co když to dopadne jak na kostkách kde jsem pro ně zorganinzoval hospu (s menšími problémy - stalo se mi to co darkovi) a pak jsem byl za to špatnej a nakonec mě dali doživotní ban. Mě se totiž dnes v noci zdál šílenej sen kde jsem byl na večírku a pak jsme všichni jezdili v Lexusu po Karlovým mostě a vtrhla tam nějaká hrozná bába a všichni si mysleli že to je moje matka... Nakonec jsem byl vyloučen z celosvětového internetu a stal se ze mě věšák na kterej si modelky věšely plavky... a přitom jim *****ěly nohy.

Fujtajxl...

Hele, nechte se překvapit. Možná dorazím,možná ne, jsem takovej jezevec, kdyžtak mě někdo pošlete SZ telefon,kdybych to nenašel.

Je to od 4 že jo ?
Naposledy upravil PC dne 16. 2. 2008 12:14, celkově upraveno 1
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod mr_wawra 16. 2. 2008 12:13

Jestli bude v tom podniku drahy zradlo, tak to dopadne maximalne tak, ze ten spatnej bude Dark, jelikoz von to rezervoval :)
Nehledej problemy tam kde nejsou.
Jo, od 4.
HC Slavia Praha - to je moje radost!
Kultura kriplů vydrží vše
mr_wawra
Dominating

Odeslat příspěvekod PC 16. 2. 2008 12:14

Tak fajn...
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Majorus 16. 2. 2008 12:22

PC, garantuju ti, že tam nejobejmnější rozhodně nebudeš, protože já vážim víc než ty, a je mi úplně putna, jestli s tím má někdo problém...
Můj Twitter-> Majorus_hw

Můj web se skrývá na ikonce planetky, pod avatarem ;)
Majorus
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Dark_one 16. 2. 2008 13:45

Jedna technicka - pritelkyne mi pri svem, velice rychlem odchodu, omylem (doufam) sebrala mobil, takze kontakt na me pro dnesni odpoledne je:
721743379

->PC: Delas, jako po tobe nekdo chtel, abys sel delat striptyz do gaybaru.
Jedine co musis udelat je vyprdelit se z bytu, prijit do Atmosphere a dobre se bavit. Chapu, ze nekdo s tak sebemrskacskymi sklony jako ty by s tim mohl mit problem, ale my te z toho dostaneme, neboj :)
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Mican 16. 2. 2008 13:52

Jakže, tam nebudou samí mladí a pohlední hřebci? Jsem zklamán :-(
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod PC 16. 2. 2008 14:34

Tak tam nechoď. Vyrážím, už asi vím kde to je. Kdybych nedošel tak jsem nadobro ztracený a spad jsem do Vltavy nebo mě někdo ukrad.
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Dark_one 16. 2. 2008 14:53

Tak se mi zblaznilo PSPcko a odmita mi prehrat nektera videa, takze na to dlabu a beru s sebou notas. Jestli mi ho rozbijete, fakt me naserete :)
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod PC 16. 2. 2008 15:10

Můžete mě prosím ještě jednou navést kde to přesně je ? Nejedu žádným dopravním prostředkem, jdu pěšky. Je to směrem od FF UK ke Karlovu mostu ? Tam kde je FSV UK ? Tedy kousek u Slávie nebo je to přímo na Novotného lávce ?
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 16. 2. 2008 20:04

Tak tohle nemá chybu...PC gratuluji ,že jsi na doupěcí slezinu dorazil v
pohodě a zjistil si ,že již tam Dva tlouštíci jsou...,he ,,Hubeňoure,,...a kdy bude svatba princi..PrinCi?!...Všichni jsme byli strašně ukecaný a o dostatek důkaznýho materiálu ,nemějte obavy ,já včetně videa cca 3OO MB...,ale posílám to raději Darkovi ...tydýt Marcel ,že...účast byla skoro 100%...mňa brali bez nože ,prej 4x řezané ...no na štěstí i po těch 3 se mi od jater a cukrovky udělalo šoufl až doma(jó chlastat se ,,na lačno,,nemá...),hmmm ...no utek sem no,sorry:jsem to žíkal předem-,že ...Kdo uteče vyhraje..Ahojky a BrrůúumM...,,ukecanej,,(omlouvám se dodatečně všem poprskanejm...) Béér Marcel
od Zvonu...jó po šesti by se mňa huž Dark nesnažil ukecat ,k delšímu posezu...omdlenej 130 kg Meédvěd ,to je teprve ,,třešínka na tortě,,...Tak příště nashle v OVA...Škoda ...třeba později byli všici ostalý rozvernější...
Naposledy upravil Marcel Kudlvasr dne 16. 2. 2008 20:12, celkově upraveno 1
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod Darwel 16. 2. 2008 20:09

Máte fotky? Máte videa? Házejte! :wink:
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod Mican 16. 2. 2008 21:26

Nějaký fotky samozřejmě budou, nečekejte ale nic skandálního. Celé se to neslo v přátelské atmosféře, nikdo si tam hubu nerozbil a nějaké konflikty mezi zastánci různých platforem jsem tam nezaznamenal.

Obrázek
Obrázek

EDIT: Obličej PC zkrystalizován na jeho výslovnou žádost.
Naposledy upravil Mican dne 16. 2. 2008 22:07, celkově upraveno 1
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka