PC vs. Konzole

Všechno na téma hráči a hry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Anastaz 14. 2. 2008 20:20

Fakt je, že já mam sice v kompu 8600gts (žádná sláva, ja vim), ale nechávám ji nudit u Locomotion.
Anastaz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 14. 2. 2008 20:22

SCobra píše:
Tomkalhotka píše:jenze dnesni pc hraci nejsou tak namlsani na novy hry a hrajou stary vsichni kolem me parej starcraft,warcraft, lineage2 nebo wow a na to lepsi pc nepotrebuji :)
Ale jsou, jenže na to nemaj prachy..../quote]

jediny na co budou muset UPnou bude starcraft 2
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 14. 2. 2008 20:24

Tomkalhotka píše:lol vubec je novy hry nebavi
Samozřejmě :-) To říká každej, kdo si je nemůže zahrát :-)
Ne rejpu, pohoda :-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 14. 2. 2008 20:28

ja myslel, ze mas aspon 8800 ve SLi, protoze tohle je vazne jako bys vubec nebyl, se divim, ze s tim vubec lezes na internet

To jsem ponekud nepochopil, opet ponekud zbytecna narazka. :? Mimochodem te 8800SLI jsi preci jen blize ty. Ja se nepotrebuju jako treba pan Hulan placat po ramenou ze mam nejvetsi delo ve stredni evrope. Krome PC zivim rodinu, splacim auto atd.

Shrnme to tak, tvuj podivny argunemt tim, ze sporty nemaji na PC ustlano protoze na ne nema nikdo pocitac je ponekud vedle. Sporty nejsou zdaleka nejnarocnejsi.

S tema konfiguracema je to tak, ze kdo ma na hry, ma i 2000Kc na rekneme 2600XT na ktere se hrat da. A kdo rika ze, keca.
Naposledy upravil _DAVE_ dne 14. 2. 2008 20:30, celkově upraveno 1
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Majorus 14. 2. 2008 20:30

Asi tak, já na tom jedu v pohodě Crysis a vypadá to skvěle...
Můj Twitter-> Majorus_hw

Můj web se skrývá na ikonce planetky, pod avatarem ;)
Majorus
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 14. 2. 2008 21:06

SCobra píše:
Tomkalhotka píše:lol vubec je novy hry nebavi
Samozřejmě :-) To říká každej, kdo si je nemůže zahrát :-)
Ne rejpu, pohoda :-) /quote]

ja si je zahrat muzu a nehraju ...
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 14. 2. 2008 21:07

_DAVE_: hmm, to byl pokus o sarkazmus a narazka na to, ze PC vykonu mas sice plna usta, ale uz mene plny pocitac...

Od sportovnich her se ocekava vysoky framerate a spis nez hárdkór hraci je asi hraji hodne lide s casto starymi PC. Je to podobne jako Sims nebo mmo hry, ktere take nejsou cilene primarne na vysoce vykonna PC.
Spousta lidi nema zajem provadet upgrade, protoze je pro ne pocitac jeste okrajovejsi nez pro tebe a nekteri hraji na nb, kde je tahle moznost znacne omezena. Mozna bys mel obcas vylezt z for jako je pctuning a podivat se po vic mainstreamovych hrach...
Naposledy upravil uzivatel_cz dne 14. 2. 2008 21:34, celkově upraveno 1
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 14. 2. 2008 21:14

Tomkalhotka píše:ja si je zahrat muzu a nehraju ...
No však taky považuju tvůj názor na ně za legitimní. Ale jak může někdo, kdo ty hry hrát nemůže, říct, že ho nebaví, to nechápu. :-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 14. 2. 2008 22:24

uzivatel_cz - PC vykonu mam plna usta... Ja to proste moc nechapu, kazdopadne urcite nepobezim pro dve 8800 aby mohl prohlasit ze mam doma nejsilnejsi platformu ze vsech.
S tema hracema ja nevim, bud hraji a maji dost silny stroj, nebo se stim pizlaji na NB ci 5let starem PC, a potom to asi nemysli z hranim vazne. Proc by se jinak trapili? Ja myslim ze kdo hraje je bud spokojeny, nebo s tim proste neco udela. I kdyby si mel koupit XB, na tom neni nic spatneho preci.

PCT nejak zvlast nenavstevuji. Mam tam par prispevku.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 14. 2. 2008 22:30

nevim dnesni hry na pc me proste nic nedaj vis? vychazi samej nudnej 3d brak kterych sem uz v zivote hral mraky jen s jinou grafikou a texturou
proto se drzim vecnych klasik ktere me bavi diky skvele hratelnosti a rozvijim v nich svuj skill viz war 3

vyslo crysis bomba grafika zahral sem si demicko ale plnou bych si nekoupil pac me to za to nestoji :(

na novy hry mam DSko i kdyz nebyt zlateho r4 cipu nezahral bych si nic ale na DS sou nektere bezvadne pac vyvojari se snazi delat super hratelnost proto PSP dle meho nazoru narazilo na hubu pac se drzelo zajetych trendu grafika pak hratelnost hladovy lidi to koupej ..

dnesni hry nejsou co byvali a k cemu by me bylo ps3 kdyz na nem neni co hrat a neni zpetne kompatibilni s ps2

sorry za lehej OT

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 14. 2. 2008 22:37

Tomkalhotka: Tvoje pocity z dnešní herní scény zcela chápu... Asi už jsme toho hráli příliš...
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 14. 2. 2008 22:48

_DAVE_: tak to snad pomalu zacinas chapat ... ano, spousta lidi to nemysli s hranim nijak vazne, ale je jich hodne a tvori velkou cast trzeb her jako NHL, FIFA, NfS atd.

konecne kdo to mysli prave se sportovnimi hrami aspon trochu vazne (krom manageru, ty jsou stale doma zejmena na PC), tak je uz stejne davno na konzolich
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Thowt1 14. 2. 2008 23:32

asi tak nejak jak popisujete... za minule roky (hram uz 9viatym rokom na PC) mi pekne bobtnal zoznam hier, co si chcem zahrat, ale posledny cas tam uz skoro nic nepribuda, stare veci sa odskrtavaju az nakoniec snad nic nezostane... tiez uz mavam pocit, ze som hral setko, resp. to tu uz bolo.... atd, co som pred par rokmi nemal. preto poskulujem po nakej konzole alebo handhelde, pac tam su tituly, ku ktorym som ani koncepcne nepricuchol a filozofia konzoloveho hrania sa mi stava coraz dalej tym blizsou, nakolko cim dalej tym je na to hranie casu menej, brutalne menej a clovek spohodlnieva... to si clovek potom vyberie nake 2-3 hry za rok a to mu nerobi problem ich klupit za plnu cenu origo... a este som u seba vypozoroval jeden zavazny fakt: uz sa bojim hrat nejaku hru, najma nejaku komplexnu, nakolko si uvedomujem, o kolko casu ma obere ... / trochu k veci, trochu OT, ale musel som sa v tomto vykecat :D /
profesionalna krysa na forum.doupe.cz
Thowt1

Odeslat příspěvekod SCobra 14. 2. 2008 23:35

Ano, taky se přiznávám ke kacířským myšlenkám o konzolích :-) Dokonce jsem zkusil soutěžit o XBox360...
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 14. 2. 2008 23:44

jo uznavam xbox360 ma dobry hry
kdyz oznamili ps3 wii xbox360 tak sem si myslel ze
ps3 to vyhraje na cele care pak bude v ustrani xbox360 a nakonec bude wii pro mensinu jako byl gamecube ty wole na gamecubu museli bejt dobry hry :(

a jak to je doopravdy? wii je nejprodavanejsi sam bych si ho koupil kvuli metroidu,zelde, paper mariu.super mario galaxy to sou hry u kterych sem si jistej ze sou to pecky

xbox360 je druhe ba v nekterych zemich i prvni a ma bezvadny hry diky onlajn podpore

a ps3 s prominutim je ***** na kterym neni co hrat a lepsi uz to nebude a kdyby vysel MGS4 na xboxa tak se muze jit playstation rovnou zakopat

Tomkalhotka
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka