PC vs. Konzole

Všechno na téma hráči a hry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod chameleon-s 14. 2. 2008 16:23

nechat to tak jak to je a vrhnout se na něco jinýho?stějne se na tom nedá změnit nic jinýho než grafika
"Nějaký hrozně inteligentní a hluboký podpis dle vlastní představivosti"
chameleon-s
Rampage

Odeslat příspěvekod HAck_SG 14. 2. 2008 16:24

3D_Crab: njn, pokud chceš kvalitní sporty, musíš hrát na konzolích. EA Sports PC ignoruje :wink: A dokud budou lidi tupí a budou to furt dokola kopovat, budou ignorovat dál...
HAck_SG
Killing Spree

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 14. 2. 2008 16:31

chameleon-s: ale samozrejme se da zmenit mnoho veci, jen k tomu na PC neni duvod a ani podminky
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 14. 2. 2008 16:32

chameleon-s píše:nechat to tak jak to je a vrhnout se na něco jinýho?stějne se na tom nedá změnit nic jinýho než grafikag/quote]

Jenže lidi chtěj hlavně grafiku :-) Navíc se to pořád prodává...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod chameleon-s 14. 2. 2008 17:15

SCobra:bohužel je to tak
"Nějaký hrozně inteligentní a hluboký podpis dle vlastní představivosti"
chameleon-s
Rampage

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 14. 2. 2008 17:34

uzivatel_cz - Ja zas nechapu ty podminky, ony asi na PC nejsou podminky na nic jak to tak vypada. My kdysi hrali NHL jak posibani - na PC. Ale ono se od roku 98 podle moc nezmenilo, nebo na konzolich se neco meni a na PC ne?
Nechapu.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod negr 14. 2. 2008 17:49

uzivatel_cz píše:Az vam zase bude nekdo tvrdit, ze EA dela spatne hry:
http://kotaku.com/356373/so-which-publi ... est-scores

Metacritic má dvoje hodnocení:
1. na základě recenzí magazínů nebo herních internetových serverů
2. od uživatelů

Někdy se obě skupiny shodnou nebo je rozdíl zanedbatelný, jindy se liší o 10 a více procent.

Ten graf z Kotaku vychází z kterého?
-We gotta get out of here dude!
-Why?!
-C4 yourself!
negr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 14. 2. 2008 17:49

_DAVE_: jednak je na konzolich konkurence v podobe 2K Sports a jednak je to trochu i HW problem ... nove konzole jsou stale hodne vykonne, ale zatimco treba PC fandove fps jsou celkem slusne vybaveni, bezni hraci sportovnich her na tom uz vetsinou tak dobre nejsou. EA se asi nevyplati delat specialni verzi jen pro PC a new-gen verzi pouzit nemuzou, protoze by to vetsine nebehalo.

negr: se zeptej na kotaku, ale odhaduju spis recenze casopisu a webu - hodnoceni uzivatelu je povetsinou dost o nicem :oops:

(i kdyz ma to snad puvod v EA, takze dost mozna to "lepsi" :lol:)
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 14. 2. 2008 17:55

uzivatel_cz - To mi chces rict jako ze na to nemaji PC vykon? - Boze muj. :roll:

Toz to jsem myslel ze je tom zakopany jiny pes. Byt tebou, tak bych nezapominal na to, ze fandove sportu nemusi hrat cely zivot jen sporty, ale sem tam si daji treba i Crysis. :idea:
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 14. 2. 2008 18:11

_DAVE_: ja nerikam, ze na to nema tvoje PC vykon, ale tvoje bazarovka jim moc nevydela
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 14. 2. 2008 18:41

Moje PC ma rekne docela podprumerny vykon, na VGA za 2400Kc ma uz snad kazdy, a bazarovka ze jim nevydela, to snad neni moje vec. Zrovna EA je v baliku myslim dost.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 14. 2. 2008 19:24

_DAVE_: ja myslel, ze mas aspon 8800 ve SLi, protoze tohle je vazne jako bys vubec nebyl, se divim, ze s tim vubec lezes na internet :roll:
ale prozradim ti velkou novinku: ne, nema to kazdy

skutecne to neni tvoje vec, to je vec EA ;)
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 14. 2. 2008 19:40

no pravda je takova ze lidi kolem me maj VGA asi tato. gf4,gf5600,6600 apod jen jeden borec ma x1650pro a ja x1950

a normalne na tom hrajou .. jenze dnesni pc hraci nejsou tak namlsani na novy hry a hrajou stary vsichni kolem me parej starcraft,warcraft, lineage2 nebo wow a na to lepsi pc nepotrebuji :)
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 14. 2. 2008 19:45

Tomkalhotka píše:jenze dnesni pc hraci nejsou tak namlsani na novy hry a hrajou stary vsichni kolem me parej starcraft,warcraft, lineage2 nebo wow a na to lepsi pc nepotrebuji :)
Ale jsou, jenže na to nemaj prachy...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 14. 2. 2008 20:09

lol vubec je novy hry nebavi
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka