PC vs. Konzole

Všechno na téma hráči a hry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 31. 8. 2010 23:45

TDjohn, klidek PC hrani je trochu nekde jinde nez konzolove hrani

napisu ti to takhle Konzole : SP
PC : MP

Pak at si kazdej sahne na svedomi co ho bavi vice.
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod holubek002 31. 8. 2010 23:56

V tom pripade bych mel byt zaprisahly konzolista :-)
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 1. 9. 2010 00:03

Tak vyjimky jsou vsude :) , ale je to proste tak, PC drzi MP at uz v FPS forme, MMO forme ci Real Time strategy forme.

S timhle se nemuzou konzole srovnavat , zato PC nema takovy SP hity jako treba MGS nebo Gow 3 . Sam momentalne hraji jen na konzoli nez si koupim novou VGA a SC 2 :) A bavi me to, ale at je Onlajn jakej je (hlavne u SSF4 :-*) Na pc onlajn to nema.
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod USER47 1. 9. 2010 00:15

Tomkalhotka píše:zato PC nema takovy SP hity jako treba MGS nebo Gow 3

Třeba Crysis, Stalker, Zaklínač, a jinak je spousta méně známých, leč velmi kvalitních titulů, jako třeba Drakensang či Mount and Blade.

(pravda, Crysis a Zaklínač teď mířej na konzole, ale první díly jsou PC exclusive)

-- 1. 9. 2010 00:17 --

edit: A samozřejmě taky ArmA série, Penumbry atd...
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 1. 9. 2010 00:59

crysis se me nejak nezamlouva, to uz spise Tf2 nebo L4D , ty me hodne bavili .

Zaklinače sem nehral , takze nevim, ale srovnavat to s MGS nebo GoW chce odvahu :)

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod USER47 1. 9. 2010 01:02

Spíš srovnávat něco jako GoW se Zaklínačem by chtělo odvahu, naopak to ještě jde (s vědomím, že Zaklínač se na GoW může dívat hodně zvrchu:D).
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 1. 9. 2010 01:07

pff ani nahodou :D Kratose na tebe :)

mam asi zvlastni vkus, proste posledni SP hra co me hodne bavila a chytla na PC bylo Heroes 5 + datadisky. Excelentni warcraftova kampan.

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod SPY 1. 9. 2010 02:05

Zaklinac byl hodne velkej nedodelek, nedomyslenej combat system, bugy, extra loading times, bezet z krcmy za fararem 5 minut abys mu neco rekl, a pak 5 minut nazpatek ..., inventare plny chleba, masa a buhvi ceho ...

Jako nic proti Zaklinaci, hral dohral a libilo a dvojku si dam taky, ale urcite to neni po herni strance nic extra.
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 1. 9. 2010 06:55

N.Marko píše:Jinak Thowte, až uvidíš (třeba jenom z pozice diváka) U2, tak se potento, protože ta hra je jak nějaký Hollivoodský spektákl na steridech :D

Viděl jsem jedničku a vůbec mě takový styl hry nebavil...
_DAVE_ píše:Tož taky bych tu PS3 koupil kdybych na ni měl čas a prachy a pořád prázdný obývák. :D

Nemám ani jdeno a přece konzoli mám. Čas se občas najde ;-)
Thowt1 píše:tak MGS 4 je hra, ktora ma vobec, ale vobec nezaujima 8-)

-//- Ikdyž se na ni doře kouká, hrát mě nebavila.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 1. 9. 2010 07:23

GoW? Se Zaklínačem?! Co je to proboha za herezi? :D GoW je akorát tak dobrý srovnávat s X-Blades a to ještě musím odmyslet tu hrdinku.
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 1. 9. 2010 07:25

SPY: Jo jo, se Zaklínačem to mám stejně :-) Sice super hra, ale dojela na technický zpracování...

Tom: Já taky hraju výhradně SP, MP mě nezajímá ani na konzolích ani na PC.

Dreamer: Taky mi to přijde dost divný... Ale hry jako GoW na PC exkluzivně prostě nejsou...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 1. 9. 2010 07:54

Možná se to na PC špatně ovládá? Ale uznávám, rubaček jen na PC žalostně málo. Ty jo, ta nová Castlevania... nechal bych si říct.
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 1. 9. 2010 08:01

No DMC4 bylo na PC docela peklo, ale třeba XBlades mi přišlo v pohodě. Zkrátka asi panuje názor, že na PC by si to nenašlo zákazníky, asi jako adventury na konzolích. (Který vznikl z pohledu na prodeje těch několika nepodařených konverzí, případně portů nekvalitních titulů.)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod jezek 1. 9. 2010 08:42

Tak já bych zase řekl, že DMC4 na kompech bylo naprostro v klidu. Dojel jsem to do konce bez padu a bez problémů. Trojku jsem jel už s padem a bylo to lepší, ale jde jenom o zvyk.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Flash9 9. 2. 2011 16:19

KONZOLE!!!
Rozhodně - je to kompaktnější než PC (nepočítám NTB :mrgreen: )
No a prostě mám celkově radši konzole...
- klidně si říkejte, že to nejsou dost dobré argumenty... :D
Flash9
First Blood

Předchozí stránkaDalší stránka