Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
chameleon-s píše:nejocekavanejsi adventury roku 2008
Dark_one píše:_DAVE_ píše:Dela se na nej Mass Efect. A jeste jsi zapomel na adventury. Pro borce co jdou s dobou nejsou nejspise dost cooool, ale ja jsem rad ze jeste existuje platforma kde vychazeji.
Adventury nejsou pro nikoho dost cool, proto se, az na budgetove vyjimky, prestaly delat
_DAVE_ píše:Dark_one píše:_DAVE_ píše:Dela se na nej Mass Efect. A jeste jsi zapomel na adventury. Pro borce co jdou s dobou nejsou nejspise dost cooool, ale ja jsem rad ze jeste existuje platforma kde vychazeji.
Adventury nejsou pro nikoho dost cool, proto se, az na budgetove vyjimky, prestaly delat
Mas krute mezery ve vzdelani, ale samozdrejme neni zadne velke prekvapeni.
Dark_one píše:Ok, napisu to jinak - myslel jsem bojovky, ktere nekdo hraje
_DAVE_ píše:A ano, bojovky na PC daavno umrely. To ale vsichni vime, a pocitam ze ani nepopirame.
Dark_one píše:_DAVE_ píše:A ano, bojovky na PC daavno umrely. To ale vsichni vime, a pocitam ze ani nepopirame.
->negr: slysel jsi sefa![]()
_DAVE_ píše:Mas mezery ve vzdelani co se tyce adventur, mluvils o nich jako o jiz neexistujim zanru a ono je to docela jinak.
Nejsou to sice komercni pecky, ale to neznammena ze jsou to spatne hry. Levne nezavisle filmy taky taky nevydelavaji, ale jsou casto 10x lepsi nez komercni "trhaky"..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků