PRODEJ / VÝMĚNA / KOUPĚ

Všechno na téma hráči a hry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod kindlepap 3. 3. 2014 12:27

Zdravím, ke grafice jsem dostal Assassins Creed 4 Black Flag v podobě kodu ke stažení a stejně tak k procesoru Total War Rome II k procesoru Intel. Buď bych je prodal za 400 Kč kus a nebo bych vyměnil jednu za jednu (nebo za jeden kod) z následujících PC her Battlefield 4 (kod dává AMD ke grafikám), Borderlands 2 (GOTY), Call of Duty: Black Ops 2 nebo Ghost, Metro Last Light, ANO 2070 nebo SimCity. A nebo také obě za kod k Titanfall. :)
kindlepap
First Blood

Odeslat příspěvekod Hefoo 15. 3. 2014 21:13

Kupim hry Zaklinac 1,2 - zberatelské edicie. Viac info do PM. Cena dohodou.
Hefoo
First Blood

Odeslat příspěvekod Pilf4r 25. 7. 2014 08:41

Prodám Sniper Elite 3 Premium edici (obsahuje vše, co je na obrázku)

komplet nová, nerozbalená, s cenou jsem ochoten jít o dost níž než za kolik se se prodává v obchodech

při zájmu piště PM nebo na mail

Obrázek
Pilf4r
Rampage

Odeslat příspěvekod Capepe 1. 8. 2014 07:49

Je možné vyměnit Pure (x360 závodní hra na čtyřkolkách) za Lego Star Wars III : Clone Wars na x360 někde v Českých Budějovicích a blízkém okolí nebo nevíte o nějaké burze v Č.Budějovicích.
Děkuji za odpověď a v případě zájmu přidám foto.
Capepe
First Blood

Odeslat příspěvekod Pilf4r 31. 8. 2014 13:32

Pilf4r píše:Prodám Sniper Elite 3 Premium edici (obsahuje vše, co je na obrázku)

komplet nová, nerozbalená

při zájmu piště PM nebo na mail

Obrázek

stále k mání, cena 700,-, tedy o 300 méně než v obchodech, nemá někdo zájem? ^^
Pilf4r
Rampage

Odeslat příspěvekod turkish007 1. 9. 2014 21:05

Ahoj, vyměním prakticky nevyužívaný Origin účet, kde je 5 her (Battlefield 3, The Sims 2 Ultimate Collections, Plants vs. Zombie GOTY Edition, Peggle, Wing Commander 3: Heart of the Tiger). Hrál jsem akorát chvíli Battlefielda, tudíž všechny achievementy jsou stále uzamčené.
Rád bych vyměnil za nějakou hru na Steamu, která má přibližnou hodnotu jako Battlefield 3 (cca 19,99€). Příklady takových her: L.A. Noire, GTA IV, Hitman: Absolution, Metro: Last Light, Age of Empires II: HD Edition apod. Nabízejte klidně i jiné hry.
Pište PM nebo si mě přidejte na Skypu (h.a.n.s.999) a domluvíme se. Mohu vystavit i na Aukru. :-)
Gaming PC [i7-8700K, GTX 1080 8GB, 16GB DDR4, 500GB SSD, 1TB HDD]
Notebook Lenovo Y500
iPhone 6S 64GB
turkish007
First Blood

Odeslat příspěvekod Sasakr 2. 9. 2014 07:24

To má bejt vtip? Origin účet plnej free her?
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod SCobra 2. 9. 2014 11:14

Pán je zjevně chytrý obchodník :D Ale my tady jsme docela informovaní :D
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod turkish007 2. 9. 2014 12:35

Sasakr píše:To má bejt vtip? Origin účet plnej free her?

Free hry? Pošli odkaz kde je to ke stažení zdarma ty chytráku. Možná tak na nějakým warez fóru.
https://www.origin.com/en-ie/store/buy/ ... rd-edition
http://cdklic.cz/3-battlefield-3-.html

Nepřijde mi, že by u těch odkazů bylo napsáno "Free" nebo "Zdarma". L4D2 byl o vánocích taky zadarmo a rozhodně se teď nerozdává jen tak, ale normálně to musíš koupit. Nevím proč bych měl mít hru, kterou nehraju, jenom proto, že jsem jí dostal zdarma. Radši jí vyměním s někým, kdo by si jí rád zahrál a komu třeba přebývá hra, kterou bych si zahrál zase já. Peníze za ten účet nechci.
Dneska není nic zadarmo a pokud bys vyhrál nebo dostal nějakou věc, kterou nebudeš chtít, taky jí jen tak nedáš někomu cizímu zadarmo.
Gaming PC [i7-8700K, GTX 1080 8GB, 16GB DDR4, 500GB SSD, 1TB HDD]
Notebook Lenovo Y500
iPhone 6S 64GB
turkish007
First Blood

Odeslat příspěvekod Sasakr 2. 9. 2014 14:55

Nedělej z nás blbce. Máš účet plnej her, co byly zdarma, nestály tě nic a pak tu vyjmenuješ, jak by sis za ně představoval hry v hodnotě 20 babek. Jakmile byla jednou hra zadarmo, její cena se limitně blíží nule. Limitně proto, že je malá šance, že o tom někdo neví, což jsou přesně lidi, na který ty tu cílíš, ale tady je asi nenajdeš.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod turkish007 2. 9. 2014 17:18

No já třeba to L4D2 prošvihl, protože jsem nebyl doma. Když jsem pak kupoval klíč na Aukru, taky jsem nepsal tomu prodejci ať mi ho kouká dá zadarmo, protože to nemá žádnou hodnotu. Zkrátka už to zadarmo nebylo, tudíž hodnota se vrátila do(k) normálu. Jenom se snížila poptávka, protože si to v tu dobu pořídilo plno lidí.
Kdyby Battlefield ztratil svojí hodnotu, určitě by se stále neprodával kolem 3 stovek, a to několik měsíců po téhle akci. Nehledě na to, že hry které jsem vypsal kolují internetem za celkem směšné částky lehce přesahující 100 Kč, určitě nižší než Battlefield.
Já jsem třeba vyhrál CS:GO, tudíž bych ho měl podle vás někomu darovat, protože jsem za něj nedal ani korunu? To je vaše logika?
Nebudu se tady s vámi hádat a spamovat to tady. Kdo o to ovšem stojí, tak PM.
turkish007
First Blood

Odeslat příspěvekod SCobra 2. 9. 2014 18:05

Ne, ale je hloupost něco takového nabízet někde, kde nejspíš všichni vědí, že ty hry byly zadarmo a nemusel jsi pro ně ani hnout prstem. Což je ostatně rozdíl proti většině soutěží, kde je potřeba aspoň něco udělat.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Sasakr 2. 9. 2014 20:02

Podstatný není podle mě to, že pro to nehnul prstem. Já jsem toho spoustu vyhrál a pak taky výhodně směnil. Jenže to byly hry, který nebyly hromadně rozdávaný, tudíž jejich hodnota neklesla. Ale tys tu operoval hodnotou Battlefieldu 20 babek, to je to absurdní. Tys prošvihl L4D2, to bylo zadarmo během víkendu. Budiž. Ale BF byl měsíc, tzn. kdo ho chtěl, ten ho prostě má. Nicméně přesto hodně štěstí s prodejem. Laissez faire :-D
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Crew293 5. 10. 2014 09:58

Ahoj, mám na prodej Terrarii místo 10E za 6E. Je pochopitelně na Steam.
Crew293
First Blood

Odeslat příspěvekod sx02 19. 10. 2014 07:42

Prodám watchdogs, klíč jsem dostal ke grafice - neaktivovaný - 300
sx02
First Blood

Předchozí stránkaDalší stránka