WAREZ - otazky etiky

Všechno na téma hráči a hry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Alianna Hitomi 23. 4. 2014 15:27

http://kultura.idnes.cz/fond-ohrozenych-muzikantu-d07-/hudba.aspx?c=A140408_103149_hudba_vdr

tohle video me dostalo do kolen , ja mam dost , mit tak jejich problemy a prachy fakt hned bych menila
Nemá tu někdo mentolku?
Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem.
----------------------------------------------------------------------------
It's true. It's on the Wikipedia.
Alianna Hitomi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod holubek002 6. 1. 2015 11:28

To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod dj.mirRa 6. 1. 2015 14:05

S tím, ze u audiovizuálních děl by se škoda neměla vypočítat prostým nasobkem poctu stažení souhlasím. Nicméně u produkčního a profi SW jsem pro větší prisnost, protože u něj se nedá argumentovat tím, že jinak by nebyl stažen, s takovou jistotou, jako u AV díla. To proto, že s pomocí pracovních nástrojů nelegálně šířených vzniká neoprávněnému nabyvateli další zisk a navíc nelze argumentovat tím, že jinak by stejně nebyly zakoupeny. Často za ně totiž není alternativa.
dj.mirRa
First Blood

Odeslat příspěvekod N.Marko 23. 2. 2015 17:14

Už ani nevím s kým jsem se o tom tady dohadoval, ale konečně se přesouváme z oblasti šedé teorie, do barevné reality http://konzolista.tiscali.cz/articles/o ... ice-183279
teď jenom počkat a uvidíme, jak Češi skousnou titulky, nebo jestli bude jejich zatvrdlost na dabingu překážkou tomuto byznysu. Já sázím na první variantu...
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Slash_luke 23. 2. 2015 20:00

Hallelujah! Zrovna o víkendu jsem se s kámošem bavil, jaké že je to škoda, že u nás ještě není Netflix a nebo něco srovnatelného a vida :)

Teď ještě teda s jakým rozsahem služby přijdou a za jakou cenu..kolem 300 Kč by to bylo snad pro každého akceptovatelné.
Slash_luke
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 24. 2. 2015 13:39

A to je streamované nebo na stažení? Má to prostorovej zvuk?
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod holubek002 24. 2. 2015 14:34

Palec nahoru. Sam o sobe nas Netflix sice nespasi (ani v US verzi neni ani zdaleka vse), ale snad se mu podari rozvirit zdejsi vody. Jsem optimista, takze to vidim na trojnasobnou cenu a tretinovy obsah :D

sasakr: Stream, prostorovy asi jak u ceho. V HD, pokud vim, taky nema vse.
To je frajer...

holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 24. 2. 2015 17:13

Hm, tak to je pak taky na nic. Dobrý tak pro někoho, kdo na film kouká doma na notebooku.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod holubek002 24. 2. 2015 18:10

Ne nutne. Konzole, ruzne prehravajici krabky i samotne "chytre" televize to podporujou.
To je frajer...

holubek002
Rampage

Předchozí stránka