WAREZ - otazky etiky

Všechno na téma hráči a hry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 18. 6. 2012 07:45

Sila no. Hlavne kdyz se da sehnat daleko obsahlejsi edice za vic nez polovicni cenu:
http://www.amazon.co.uk/Scarface-Limite ... 837&sr=8-3
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod SPY 18. 6. 2012 10:28

Naposledy upravil SPY dne 18. 6. 2012 10:30, celkově upraveno 1
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 18. 6. 2012 10:29

Ale to neni limitka.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod SPY 18. 6. 2012 10:31

SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 14. 8. 2012 00:20

Jsou všechny ty stránky s romkama (na gameboy, na ps1 atd.) legální nebo ne? Nebo je to abandonware a neřeší se to?
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod SCobra 14. 8. 2012 08:16

Není to legální, ale neřeší se to :)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 25. 8. 2012 15:33

http://www.novinky.cz/internet-a-pc/277 ... korun.html
jako jo, stažení těch písniček je čórka, ale přeci jenom - takovou pálku? Bych se jim na to vy*ral a zdrhnul přes hranice do Mexika. Tohle je opravdu přehnané. Štípnout pár písniček a dostat větší trest než snad i za vraždu... :roll: :pozor
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Mrak 25. 8. 2012 16:11

Tak tady v tom případě je blbej, že sdílel.. Spíš je zajímavé, že to je vždycky namátkou nějakej jednotlivec, že nikde nepíšou moc o tom, jak zatkli běžné lidi stahující přes p2p sítě..
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 26. 8. 2012 10:13

Jak jsem psal, žalob na piráty vyřizuju v práci několik do měsíce :) Média si ale vybírají jen ty "skandální". Týpek, co zaplatí pětistovku, je nezajímá.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Sasakr 27. 8. 2012 19:16

To hledáte na fórech linky a pak podáváte trestní oznámení na neznámýho pachatele?
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod SCobra 27. 8. 2012 19:26

To už dlouho ne, na to nejsou lidi. Teď to dělaj asi policajti nebo kdo :) Sledují P2P sítě a přijímají stížnosti od Aukra a různých bazarových webů. Mě potom přijde jen žádost o vyčíslení škody a o potvrzení, že se k žalobě připojíme.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Qtfx 12. 9. 2012 18:14

Chci se zeptat zda mi hrozí nějaké nebezpečí pokud mám nainstalovánou pirátskou verzi hry, ale mám doma krabicovou verzi?
Qtfx
First Blood

Odeslat příspěvekod Sasakr 12. 9. 2012 18:41

Podle mě ne. Vlastníš krabici - vlastníš licenci - můžeš mít hru nainstalovanou.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod SCobra 12. 9. 2012 20:46

V zásadě je nebezpečný cokoliv takovýho. Lepší nainstalovat krabicovku a použít crack než se vystavovat nebezpečí stahováním a uchováváním pirátské verze.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Qtfx 12. 9. 2012 22:49

No kdybych měl instalovat všechny originalky tak bych měl pc plné sraček, jako steam, windows live atd.. a navíc v dnešní době je rychlejší to stáhnout z uloz.to než najít ve skříni.
Qtfx
First Blood

Předchozí stránkaDalší stránka