Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
taky se da najit ,, jen teda 25gb+ na film je docela zahul na misto na hdd
Nemá tu někdo mentolku? Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem. ---------------------------------------------------------------------------- It's true. It's on the Wikipedia.
nejlepší je že se tam vejdou třeba i 3 různý verze filmu (kino, rejžovská, prodloužená) a největší rozdíl je ve zvuku (i převzorkovaný DVD má celkem luxusní obraz, ale zvuk je vedle toho příšernej).. jo koupě BD nelituju
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu. Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu. Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
Inu na BR se vejde sedmikanálový nekomprimovaný zvuk a ještě zbyde. Nemusíš být audiofil aby jsi to poznal - samozřejmě alespoň na trochu slušných reprákách .