Alianna Hitomi píše:dotaz na scobru : dejme tomu ze si stahnu anime ktere vysilaji pouze v japonsku , existuji pouze fansuby s eng titulkama u nas anime neni vysilano a koupit se da pouze s orig. jp zvukem treba z jp amazonu jakou delam skodu podivam li se na toto anime ?
Stahovat filmy je u nás legální

Tady se bavíme o hrách

Sasakr píše:Říkal jsi, že kontrolujou P2P, ale přeci snad ani nejde kontrolovat každej soubor z uloz.to, co si kdo stáhl, ne? A pokud ano, tak u vytipovaných jedinců, co přenesou 100 GB denně...
No to právě až tak úplně neplatí - měl jsem tu i lidi, co stáhli v rozhodný době jednu jedinou hru. Nicméně máš pravdu v tom, že nemůžou sledovat každý soubor na Uložto nebo kdekoliv. Pravděpodobně provádí sledování namátkou... Pochopitelně lidi, co stáhnou 100 GB denně jsou v podstatně větším nebezpečí, že na ně někdo přijde
V anketě neumím odpovědět... Není tam možnost "Multimediální obsah si výhradně kupuju."
David: Jistě

Ale musíš si hodně dobře ohlídat, abys ani chviličku daný software nesdílel. Plus pochopitelně už riziko zahájení trestního řízení je dost nepříjemný, i když bys nakonec žádný trest nedostal - před policajty (BSA, OSA) nic takového neobhájíš, těm to bude jedno. A mě přijde tabulka, kde je vypsaný všechen software, ke kterému nebylo prokázáno vlastnictví licence (nikdo mi pochopitelně neřekne, že originální DVD leželo ve skříni), já vezmu aktuální cenu hry v rozhodném období a napíšu jí do tabulky. Tím potvrdím, že došlo ke škodě a chudák už se veze...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.