To je úplně jedno, komu co připadne. Myslíš, že autor má stovky milionů na reklamu?
A jestli nemáš BD přehrávač, mohl bys pořídit PS3 a konečně bys zjistil, kde se nejlépe hraje
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
Autorovi pravděpodobně už nepřipadne nic Prodejci jde 20 - 30 %, 20 - 30 % jde distributorovi (jestli neobětoval marži na akci) a zbytek vydavateli Autor (a všichni zůčastnění) už zaplaceno dostal.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
kámoš má asi 70-80 klacků v DVD filmech .. já za DVD platit nechtěl (stejnej obraz jako zdarma v TV a nebo avi..) a čekal jsem na blů ráje a full pokoukání, teď nastala ta doba kdy je to pod 300Kč a jdu do toho... počítám že 30 litrů v tom mít budu a kámoš se po*ere závistí
PC, Wii U, 3DS "Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti