WAREZ - otazky etiky

Všechno na téma hráči a hry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Sasakr 23. 1. 2012 11:46

V případě novinek určitě. Ale naopak i některý starý hry jsou napružený a i když jsou neprodejný (u některých kousků může být i 150 Kč neprodejná cena), tak prodejci prostě nezlevní (asi nechtějí jít pod nákupku?).
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod USER47 23. 1. 2012 13:32

Nákupka nehraje roli, to už jsou utopený náklady, který jsou pro jakýkoli rozhodování irelevantní. Spíš z ultranízký ceny v kombinaci s malejma prodejema starších titulů nepokryješ náklady na distribuci apod.
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 9. 3. 2012 13:33

Sasakr: Hry mají přesně takové ceny, za které se ještě prodávají - jinak by je nemělo cenu prodejcům dodávat (často mají ochrany skladu). Takže pokud ti nějaká hra připadá za nějakou cenu neprodejná, nemusí to být vždycky úplně pravda ;-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Sasakr 3. 5. 2012 12:23

Je mi to jméno povědomý. Nechtěl bych být v jeho kůži... http://www.cnews.cz/chytili-nereze-z-wa ... odu-80-mil
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod SPY 3. 5. 2012 13:03

Jo, tak to by dokazalo zkazit den. Holt, kdyz je dost blbej na to, aby si svoji nelegalni cinnost hrdinsky podepsal, nemuze se moc divit.
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 3. 5. 2012 13:35

Nevíme, jestli si někdo něco stáhnul, ale víme, že škoda je 80 000 000,- :D
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 3. 5. 2012 14:13

Asi mu to za to stálo :D Prestiž mezi uživateli Warfora je přeci k nezaplacení :D
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod includes 5. 5. 2012 09:24

V dnešní době filehostingové servery své uploadery k sobě lákají s tím, že za určitý počet stažení získávají kredit či rovnou peníze. Při počtu jeho uploadů mu těch cca 11 serverů (nebo více?), na které nahrával, muselo "pár korun" taktéž hodit. Už jen vzhledem k tomu, že co vím, tak jeho soubory byly rozházené po "celém internetu" :-)
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Sasakr 5. 5. 2012 22:01

Sice ty sebevrahy taky nechápu, ale jsem za ně rád...
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Mrak 6. 5. 2012 10:28

To vyčíslování škody je prostě dementní, tak nechápu, jak na to choděj blbci..
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 6. 5. 2012 11:24

Ono se uz delsi dobu vi, ze za kvalitu si lidi radi zaplati. To jen par producentu to chape tak, ze kdyz vydaji nejakou sracku, kterou si lidi nechteji koupit, tak za usly zisk muzou pirati.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 6. 5. 2012 11:30

Jejich nároky chápu. Ať chtějí třeba stovky miliard. Pak by tam ale měl být nějaký soud, který určí, že jsou ty nároky neoprávněné.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 6. 5. 2012 11:49

No tak nejlepsim meritkem by byla kvalita. Ale kdo ti urci jestli je film/hra kvalitni nebo ne...? (platici zakaznici)
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod .soul 6. 5. 2012 11:54

V týdnu Živě řikali, že se k tomu dopočítali 10 korunama za 1 stažení. Což mi přijde docela fér.
Loizza: Jo lidi si rádí "připlatí" za kvalitu, takže čekaj na HD verzi na terrentech.
Jenom post na 9gagu Brace Yourselfs, Avengers HD torrent is out měl asi 20 tisíc likes...
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 6. 5. 2012 11:55

tdjohn: Však jo, soud pak řekne, kolik opravdu dostanou.

Loizza: Blbý je, že nejvíc se pirátí nejprodávanější tituly. Nicméně je pravda, že poslední dobou se roztrhl pytel s vývojáři, kteří hází neúspěchy svých her na všechno okolo (piráti, nedostatečné technologie...), místo aby se zamysleli, jestli neudělali třeba něco špatně.

Ono je v podstatě úplně jedno, kolik mu napočítaj. Sdílet se prostě nesmí a hotovo. On to věděl moc dobře, moc dobře věděl, že mu napočítaj takovou částku, kterou by splácely ještě jeho vnoučata, a stejně to dělal, protože si myslel, že ho nechytí. Prostě dement.
SCobra
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka