Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Filmy netahám, nějakou MP3 občas ano (v průměru tak 4 písníčky za půl roku)....Sasakr píše:Tito lidé předpokládám nestahují ani filmy a hudbu, že?
beat píše:Takže..stahovat filmy a hudbu pro vlastní potřebu je legální. Stahovat COKOLI v enormě velkém množství je amorální....
Můj názor.
Ertefol píše:To vůbec není jemný rozdíl. Hudebníci vydělávají hlavně na koncertech, filmaři hlavně na tržeb z kin a prodávání do televize. Nějaké pirátské kopie jim v případě hudebníků netrhají žíly až tak moc (i piráti mohou přijít na koncert), v případě filmařů je skutečný průšvih jen ve chvíli, kdy film v dobré kvalitě unikne dříve, než cca tři měsíce po vydání.
SPY píše:Nedpovidaji za to jelikoz je to nemozny.
Megaupload, rapidshare = všechno zadarmo, nedočkavý lidi zaplatí pár korun za prémiáky. Jak chceš tomuhle konkurovat?SPY píše:Kdyby udelaly model, ze pretahnou vsechny zakazniky z megauloadu, rapidshere atc k sobe, jelikoz nabidnou lepsi obsah za mensi cenu maji vyhrano.
Sasakr píše:No to přeci je ale jejich problém. Když budu mít horskou dráhu, na které mi při každé jízdě z deseti lidí jeden umře, protože mu to někde urazí hlavu, taky mi to zrušej, i když budu krčit rameny, že s tím nemůžu nic dělat. Přehnané, ale zákon je danej a pokud chceš podnikat, měl bys ho dodržovat. Pokud je tvé podnikání v rozporu se zákonem, holt podnikat nemůžeš.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků