Steam

Všechno na téma hráči a hry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod SCobra 12. 3. 2011 22:19

Právě že mám pocit, že jsem tam nemusel řešit, jestli mě nepřítel obejde a nebo ne - jako v původním medievalu.

Teď jsem procházel tutorial v Shogunovi 2 a minimálně bitevní část se začíná dost komplikovat...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 12. 3. 2011 22:24

Mně to přišlo celkem přehledný. To tam věci jako morálka, únava, boj do kopce a tak předtím nebyly?
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 12. 3. 2011 22:34

Jo, byly, ty jsou tam od začátku, ale na speciální schopnosti a speciální jednotky (Ninjové) nejsem zvyklý :-) Nicméně uznávám, že takhle získávají bitvy na komplexnosti - mě ale vyhovovala víc jejich jednoduchá podoba v prvním Medievalu :-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 12. 3. 2011 22:57

No, dneska je Medievil dvojka. Ja mam takovy nutkani to zase koupit...no a jestli bude zitra ten Napoleon, tak bych mel celou sadu.

Ale Shoguna jednicku teda nepamatuju...nebyla to jedna z prvnich her v serii?
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 12. 3. 2011 23:13

Byla to úplně první hra v sérii :-) Bylo to těžký jako prase a dneska už asi nemá cenu se do toho pouštět - Medieval je podstatně dotaženější :)
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod kurcatovium 12. 3. 2011 23:31

Já bych neřekl, že nemá cenu se do toho pouštět. Medieval je hlavně zasazen úplně jinam, takže pokud je někdo fanda na tyhle východní kultůry, tak se starým Shogunem chybu pořád neudělá...

Jinak za první hru v sérii bych já osobně označil Centurion: Defender of the Rome - http://www.databaze-her.cz/hry/centurio ... r-of-rome/

SCobra: Nějak pořád nechápu jaký rozdíl vidíš mezi tahovou částí Medievalu 2 a Rome. Stojím si za svým tvrzením, že jsou prakticky shodné.
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 12. 3. 2011 23:39

Jéé, to jsem kdysi hrál :-) Nicméně Centurion jaksi nemá s Total War nic společného, i když jistá inspirace tam určitě byla :-)

Tak je to možná jen můj pocit... Mě prostě přišla tahová část v Rome podstatně komplikovanější než v Medievalu 2.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod kurcatovium 13. 3. 2011 00:29

Hehe, inspirace... TW je totálně obšlehnutý Centurion. :-)
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 17. 3. 2011 22:50

Monday Night Combat je o vikendu zadara. Aspon to zkusim. ^^ Prida se nekdo?

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 18. 3. 2011 00:24

Já, zítra stáhnu.
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 18. 3. 2011 13:01

Abych rekl pravdu, tak celkem nic moc.

Navic mam nejaky divny lagy. Hraju v pohode ale obcas se mi hra treba na 2 vteriny sekne...

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 22. 3. 2011 20:26

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 22. 3. 2011 21:19

+ slevy na Batman: Arkham Asylum, Neverwinter Nights 2 a sérii Gothic.
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod Sasakr 26. 3. 2011 13:38

"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 27. 3. 2011 10:51

Jsem jim napsal...

for teh lulz
Lo!Zza