Steam

Všechno na téma hráči a hry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 11. 3. 2011 14:34

Dneska Epire: Total war. Hral to nekdo? Stoji to za to?

Ja hral jen Rome:TW. Nebylo to uplne zly.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 11. 3. 2011 17:16

Já jen demo Shoguna 2. :D
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod USER47 11. 3. 2011 17:34

Ony jsou všechny Total Wary plus mínus to samý, ne? Pár jsem jich zkoušel a vždycky mi přišlo, že se liší jen historický zasazení, ale všechno ostatní zůstává stejný:).
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 11. 3. 2011 22:04

No, Rome mělo třeba 3D mapu, kde bylo třeba bránit průsmyky a vůbec všechny přístupový cesty do říše... Ale Empire a Napoleon jsem ještě nehrál, tak nevím, jak je to tam. V Medievalu 2 to rozhodně nebylo.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 11. 3. 2011 22:21

Mne se tam libila ta tahova cast, co vypadala jako Civilizace. Ale ty Empire jsem vzal. Akorat to ma 14 GB. :X

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod kurcatovium 12. 3. 2011 00:42

SCobra: Medieval 2 má taky 3D mapu, podobně jako Rome. Akorát první Shogun a první Medieval měli přesunování figurek na 2D plátně.

Lo!Zza: Jj, já měl (u Medievalu 2) taky mnohem raději tahovou část a souboje jsem pak většinou ani nehrál a nechával to na automatu, byť za cenu vyšších ztrát. Což mi připomíná, že bych to měl někdy dorazit...
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 12. 3. 2011 10:37

Medieval 2 má taky 3D mapu, ale funguje trochu jinak než v Rome :-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod kurcatovium 12. 3. 2011 13:59

A to by mě teda zajímalo v čem je to tak jiné :-)
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod Sasakr 12. 3. 2011 14:17

Tak mě napadlo, nemůžou mi čistě náhodou zrušit účet, když se tam půl roku nepřihlásím?
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Mrak 12. 3. 2011 14:27

Pochybuju.. Ale to by bylo napsáno v podmínkách.
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 12. 3. 2011 17:39

Ach jo. Skoda ze ten E:TW nema nejakej smysluplnejsi pribeh. Hral jsem zatm jen par misi ale zda se mi ze to proste tak nejak preskakuje mezi oblastmi. Jsem cekal, ze budu hrat treba za osadniky a vypraskam Francouze s Britama, a k tomu se konecne dovim, jak to tehda s tim USA bylo.

Navic ten bojovej system s emi zda nejakej divnej. Napriklad mam jednu cetu rozestavenou po trech radach za sebou. Kdyz na mne nekdo prijde z boku, tak po nem strileji jen ty tri lidi co jsou na tom boku. Nechapu co delaji ti ostatni, to je takovej problem se natocit k nepriteli a zacit strilet?

Ale aspon je ta hra v cestine.

Mohl by byt ve sleve i Napoleon.

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 12. 3. 2011 17:51

Ona ale vždycky střílí jen jedna řada :-) A myslím, že je to tak správně - kdyby střílela i další řada, ti před nimi by to pravděpodobně nepřežili úplně v pořádku :-)

Kurča: Je to jiný, ale abych ti řekl v čem, musel bych to nainstalovat...
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 12. 3. 2011 18:02

No tak mohli nejak rozpustit formaci a kazdy si najit misto kde mel dobry vyhled. To se mi proste nezda, aby prvni rada strilela a zbytek se rypal v nose.

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 12. 3. 2011 18:05

No ale ono to tak fungovalo - akorát ve skutečnosti vystřelila první řada, ustoupila dozadu, aby mohli nabít, vystřelila druhá řada atd atd. Akorát ve hře se jim s tím asi nechtělo patlat, tak to udělali takhle :-)
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod kurcatovium 12. 3. 2011 20:46

SCobra píše:Kurča: Je to jiný, ale abych ti řekl v čem, musel bych to nainstalovat...

Ty dvě hry jsem hrál docela s odstupem, ale nemůžu si pomoct, přišlo mi to podobné jako vejce vejci. Jistě, některé drobné věci jsou jinak (církev apod.), ale základní TBS koncept je stejný.
kurcatovium
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka