od Marcel Kudlvasr 23. 12. 2017 16:22
Ahoj TD Johne, Treyi, Holubku, Sasakře...Díky za poudání o Hrách, snad se To tady přes Vánoce do NY oživí, stejská se mi moc, Zdraví Všechny STarec Máca od Zvonu a přeje Vám fajné Hravé Svátky, v jeskyni Sám, že a parťáci Missing.... Bohužel přiliv nových Her na Hrdiny - Avatary končil uá Z3 a Skyrima, F4 Fujky Děs a Běs - Bitva vo Stalingrad, Místo Tuláka Plání, Smutné a naštvané Máca i F3 jsem v Englišu dal, tenhle humus ani počtvrté ne, navíc po Mus Upgrade WIN 10 oba Fallouti se Blokly?! Co s Tím, nerad bych se pokoušel o novej instal co by na To Stream, i pá dalších Her, To samý z ničeho nic? Blbý Wídle, hraju co mi zbylo, Tesy, Gothiky, Alpha Centauri, AoE II. Stalkery, kubpodivu najednou šli , naštěstí i Morréwind, hehe a bez Zvuku, , že u Kompu naštěstí před zárukou odešla od Alzi Zvukovka, To docela pecháč hrát Hry bez zvuku navíc marodím, Hlava, serdce a žalůdek, fakt To nemá chybu, tak se mi k Andělu do Alzi moc nechce...Stejně má Zlatou Bednu Morrowind, stříbro G II. Havran, a Oblík a Baldry,...Bronz Skyrim, Z I. + 2. Bramboru Z 3 za Ty Musy a Šanghaj o Nás Bez Nás, Zvláštní cenu Stalkeři - jiná Liga a v STG Alpha + Dat - spešl pro W 10,, EoAII. + datáče, mám SW klona Batleground Ty Blbý Wídle ho vzaly na Milost, atd... A to Hraju a přes Vánoce budu Zkoušet další co Bude fungovat pod Těma Blbcema...Momentálně jsem po X - Té rozjel Gothika I. a,,Chvilu Sakroval, než jsem si vzpoměl To Přibblblo ovládání, hehe, Tož Chlapci Pište, Potěšené Hravé STarec Máco od Zvonu...Přednost mají Ty Free 3D velké Mapy, např. ,,Věčný,,a Blbovzdorný Morro! Gothic 3! Prostě , kde je Svoboda Strategie a Taktiky a žádné Musy, třeba , když To bez Befelu - Questu někde omylem vyrubeš - viz Oblík apod. a vracíš se zpět , když máš kam, hehe...Pokračování Příště, Tohle je mé Menu do Ledna...Mám Strach z Vávra Kafe: příliš velkej HIP - HYP, na Krcálku 3 x 3 km, hehe, připadá mi To Rytýřskou Arénu, a v Englišu a Titulky vypadáj Jak?! alá WIKI? A kolik budenáročnost na Hard, pamatuji Bullet Time v G3 origošu, když se sešlou víc postav, hehe...No Uvidimo a Co ELEX, další Gól na moj ,,Nový Hard,, éch pšakref Potvora, no bude, když Tak NEW Grafika , když Tyhle NEW budou stát za TO?!...Tohle číst pomali a po Kouskách, hej a píšte Doupáci, předem Díky...