Ertefol píše:trojka mě nebavila kvůli pomalé akci, tohle vypadá na tu správnou "doomovku".
spravna DOOMovka to je,ale moc mi tam nesedia challenges a collectables.
Challenges v style "zabi 3 possessed s vybusnym sudom"ci "zabi zhora skokom troch possessed soldiers" atd. mi pride v DOOMe trosku stupidne,pretoze sa hrac sustredi na to,co nema s dejom hry nic spolocne,teda s prezitim na Marse.Na druhej strane Doom survival by nudil a tieto challenges ma donutili k tomu,aby som si zahral povodne levely a to s velkou radostou.Hra si totiz pamata tvoje nove zbrane aj veci,ktore si v povodnom leveli odomkol,takze staci dokoncit challenge a vypadnut z levelu a yup,bodik challenge je na svete.
Hladanie panacikov Doom je sice zabava,ale taktiez skor hranim retro levelov za ucelom zozbierania vsetkych secrets.Inak nechapem preco prave tento panacik,urcite len koli zabave.Co by som tam dal ja? asi nejaku lebku ala Doom

,ale to by bolo skor do Predatora.Mozno nejaku miestnost mrtvol ludi,ktori sa snazili ukryt v nejakej sachte (pre pozostalych

) ,ale to by zase nebolo zabavne a bohvie ci by potom utrzil DOOM tolko predanych kusov.No nic...takze zbierame panacikov

Elite Guards - takto nejako by malo vyzerat zbieranie collectables,smekam
Ohladne Rune Trials si myslim,ze by stacila nejaka miestnost,kde pri prebiehala tato udalost.Metreba nejaky portal do inej dimenzie.Perfektne to bolo vyriesene v Lords of the Fallen.
Inak je hra pecka,lutujem ze som nezakupil original s DVD obalom.Tato hra by mala patrit na policku kazdeho poctiveho hraca

forsaken...