od N.Marko 13. 10. 2015 22:34
Vyšel mod pro Deus Ex - jde o překopání grafiky do poněkud modernějšího kabátku, tak jsem si ho stáhnul. Problém je v tom, že mod vyžaduje Steam verzi, což je docela mrzuté, protože já si už dávno pro tento účel koupil GOG verzi, ale budiž, nainstaloval jsem si Steam a zkusil hrát. Jenže ouha - z nějakého důvodu má Steam verze očividně fundamentální problém s mým Soustruhem, protože (a to dokonce i původní verze Deus Ex neupgradovaná) kdykoliv ve hře nějaká postava promluví - hra se sekne a nejde dál hrát - což znamená, že nastavení zvuku = sek, tréning = sek, spuštění kampaně = sek. Jinými slovy, nikam jsem se nedostal. Paradoxní je, že GOG verze (taky GOTY edice) mi jede jako po másle. Měl jsem za to, že Steam je jakýmsi garantem kvality, ale evidentně ne. Má někdo tušení, jak to spravit? Jen pro upozornění - hraju na konzolích a tohle je první PC hra za... no, hodně let, takže nějakou blbuvzdornou radu nemáte?
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short