Jakou PC hru právě hrajete?

Všechno na téma hráči a hry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod icotech852 13. 9. 2015 23:42

mam za sebou GTAcka a pred 5tkou som si povedal,ze skusim Saints Row 2 (atd).Povodne som chcel hru len prebehnut a vymazat,ale dej je chytlavy a casom clovek zisti,ze si moze hrat hru "svojim vlastnym stylom" a to vdaka X aktivitam.Co ma ale dorazilo bolo to,ze som klasicku motorku odchytenu "z ulice" zobral do autodielne a zrealizoval sposob tuningu,na ktory sa nechyta ani GTA San Andreas.Musim povedat,ze prepracovana hra a takto som si pekne natunil z povodnej default ala Hondy CB na Kawasaki Z :-)

Obrázek
Obrázek
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 14. 9. 2015 10:21

Dvojka je asi nejlepší díl :) Trojka je taky super... U čtyřky to s šíleností už trochu přepískli, odebrali spoustu dobrých věcí a nahradili je minihrami.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod holubek002 14. 9. 2015 16:23

Dvojka nejlepsi? Ja mel za to, ze prvni dva dily byli dost slabe, takze jsem do nich nesel, prestoze trojka a ctyrka byly paradni
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod icotech852 14. 9. 2015 21:26

tak ja som si povodne myslel,ze to bude beckovy titul v style True Crime.Hral niekto True Crime? clony GTA? Ake su dojmy
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 14. 9. 2015 23:03

Hrál jsem to kdysi a byla to hrozná blbost... Ale zase některým se to líbilo :D A Sleeping Dogs (pokračování True Crime) jsou docela dobrý.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod holubek002 27. 9. 2015 19:00

Nejakou chvili jsem to hral, ale nezapamatoval jsem si z toho v podstate nic. Ale na zacatku jsem se vzdycky zleknul

Jinak jsem dohral druhou sezonu WD a oproti jednicce to bylo o neco slabsi. To naopak Wolf among us vypada po prvni epizode vyborne :-)
To je frajer...

holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod icotech852 27. 9. 2015 19:34

Activision? tak to som netusil

Ale na zacatku jsem se vzdycky zleknul

:D dostat pěstí hned v intru,to nasere
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod mentol999 30. 9. 2015 01:04

Heroes 7. Paráda.
mentol999
Killing Spree

Odeslat příspěvekod icotech852 2. 10. 2015 21:37

musim hrat BF4 odzaciatku,pretoze mi Origin po preinstalovani Windowsu zmazal save....mno,kolko je tam bugov... za tych 100e co ma ta hra stala :D no nekup to :-[

p.s. navod na pouzitie - treba sa odrazit od hlavy toho chlapika vlavo a skocit do ksichtu tomu chlapikovi vpravo :-))
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod icotech852 3. 10. 2015 07:43

SCobra píše:Dvojka je asi nejlepší díl :)

dejovo je skvela,ale zvukovo je *****.Aj origos na steame je mono :-[

...ale nasiel som na pc opravu music files https://www.saintsrowmods.com/forum/thr ... -mod.9515/
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod holubek002 11. 10. 2015 13:57

Pustil jsem se do MGS3. Zatim 2 hodiny. 0,5 hodiny hrani a 1,5 hodiny cutscen :-)
To je frajer...

holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 11. 10. 2015 20:03

No ale o tom to je. :D
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod icotech852 11. 10. 2015 20:20

dnes som presiel Saints row 2.Z grafiky som uz sice tyckoval,ale pribeh stal za to a navyse mam pred sebou trojku a stvorku a nerad preskakujem dej.Dvojka dobra,najma fyzika a pribeh,spolupraca teamu.Otrasna je najma v grafike a zvukovej kvalite.

Presiel som na trojku a na moje prekvapenie je to skvela hra,sice o dost viac arkadova a za misie by sa nemusel hanbit ani James Bond.Grafika je uz vdaka dx11 kdesi inde,teraz si to clovek moze vysolit na fullHD v ultra s 8xmsaa.

Odskusal som aj gta5,nadhera.Uz mi tecu sliny,ale musim si to nechat na dlhe zimne vecery.Akurat sa mi tam nepaci ten trapny fyzikalny model destrukcie vozidla.Zdemolovane auto vyzera ako z Nfs pro street :D
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod icotech852 12. 10. 2015 17:03

holubek002 píše:Dvojka nejlepsi? Ja mel za to, ze prvni dva dily byli dost slabe, takze jsem do nich nesel, prestoze trojka a ctyrka byly paradni

SCobra ma pravdu,ta trojka je dejovo kdesi uplne mimo a je trochu weird.Necham si ju na casy ked sa clovek bude potrebovat iba vyblbnut.
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 13. 10. 2015 22:34

Vyšel mod pro Deus Ex - jde o překopání grafiky do poněkud modernějšího kabátku, tak jsem si ho stáhnul. Problém je v tom, že mod vyžaduje Steam verzi, což je docela mrzuté, protože já si už dávno pro tento účel koupil GOG verzi, ale budiž, nainstaloval jsem si Steam a zkusil hrát. Jenže ouha - z nějakého důvodu má Steam verze očividně fundamentální problém s mým Soustruhem, protože (a to dokonce i původní verze Deus Ex neupgradovaná) kdykoliv ve hře nějaká postava promluví - hra se sekne a nejde dál hrát - což znamená, že nastavení zvuku = sek, tréning = sek, spuštění kampaně = sek. Jinými slovy, nikam jsem se nedostal. Paradoxní je, že GOG verze (taky GOTY edice) mi jede jako po másle. Měl jsem za to, že Steam je jakýmsi garantem kvality, ale evidentně ne. Má někdo tušení, jak to spravit? Jen pro upozornění - hraju na konzolích a tohle je první PC hra za... no, hodně let, takže nějakou blbuvzdornou radu nemáte?
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka