Far Cry 3 mi bez problému jelo z D:, co ti to hlásilo za problém?
PC, Wii U, 3DS "Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Sasakr: Jdou, pres .ini nebyl problem, ale neumi to nativne z menu (plus v jednicce pak nesedely cisla na zamcich, ale nic hrozneho)
Ert: FC3 mi jel taky, ale SC Conviction ne Delalo to tohle
S FC3 jsem mel problem s DLC kodem (pres steam nejakou goty edici). Nezobrazovali se DLC mise a v menu hry, kde je kolonka pro vlozeni kodu pro DLC, mi to ten kod nechtelo vzit, psalo to, ze uz byl pouzit. Tak jsem psal na podporu, ale potom jsem zjistil, ze tam ty DLC uz jsou (zviditelnili se az, kdyz se zpristupnil cely ostrov), tak jsem aktualizoval stav dotazu, ze uz je tam mam a pomoc teda nepotrebuju. A po mesici mi poslali zpravu, ze mam ten svuj kod vlozit do kolonky v hlavnim menu hry
Jinak uz jsem nezabil 10x, ale aspon 100x vic lidi v prvnich dvou misich, nez ve vsech predchozich SC dohromady. Jinak to nejde...
momentalne finishujem The crew,zacal som Two worlds 2 DLC Pirates of the flying fortress,ale pozeram ze je uz SWTOR F2P (dam mu este sancu),tak som sa do toho pustil.Pamatam sa na betu...ta grafika EA
...na druhej strane ale zase dobre slape na notebooku,takze May the force be with you guys.
-- 17. 8. 2015 21:35 --
Musim povedat,ze pribeh je dobry.Clovek musi viac pocuvat ako odklikavat questy ala Wow
Jinak z Ubisoftu uz odpovedeli a nabidnuli i pomerne smysluplne reseni (ktere mi sice nefungovalo, ale uz to ani nepotrebuju). Trochu si u me polepsili
njn...Ubisoft je pre mna v poslednom case nieco ako uvarene zemiaky z mraznicky... ked na ne nadrbes kecupu tak sa najes do sytosti,ale chut miziva a rozmyslas,ci to nabuduce stoji za repete.
Rozjel jsem Mad Maxe. Zatim muzu rict ze ta hra je hodne dobra. Atmosfera je uzasna, clovek se kolikrat snazi proste prezit a pokud udela nekde chybu tak dostane hodne pres prsty. Navic grafika je proste uzasna (a je tam i muj oblibeny fotomod ).
Heroes 7 beta. A som zatiaľ spokojný. Graficky to ujde. Hrateľnosť sa chvalabohu vratila ku koreňom. Počítaču to strašne dlho trvá ale snáď to do plnej verzie zlepšia. Za mňa jednoznačne veľké plus. Odporúčam.
akurat skusam Skyforge a zatial "spokojnost" najma ohladne grafiky.Urcite je to momentalne jedna z najkrajsich MMO.Styl je trochu zvlastny,je to hybrid medzi SWTOR-300-AION.Citit tam Koreu
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.