Jakou PC hru právě hrajete?

Všechno na téma hráči a hry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 9. 10. 2014 21:57

Ahoj Icote nevím jestli ještě hraješ Torcha? hmmm pri Bitke s O - Drakom ve finale, tam na place zbylo ccca 333 draků, hehehe asi Bukáč, po návratu tam nezbyl ani jeden, Máco od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod icotech852 9. 10. 2014 22:58

cus,Torcha som uz presiel.Dobra hra,len som to akosi prebehol a az v 38.patre som si vsimol,ze mam nedorobene questy v patre c.10 :hm.Mohli tam spravit aspon nejaku sipku.

Hral som za maga,mal som taky laser,cool.Mam uz i torchlight 2,ale pustil som sa teraz do Sacred Gold.V cestine super,taka oddychovka 8-P a co ty? pochval sa co mrvis
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 10. 10. 2014 17:21

Ahoj Icote, piš mi na SZ, díky...Dohrávám Torcha. toho FG si odmáz? Sacredy mám taky, dáme společně? A koukej se pochlapit. Máca od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod holubek002 13. 10. 2014 16:26

Sasakr mel pravdu, Kane and Lynch 2 je slabota. V podstate jen nabehnout do areny, vystrilet par vln nepratel pomoci nepresnych airsoftovych zbrani a vbehnout do dalsi areny. A tak stale dokola. I kdyz to ma i zajimave momenty. Treba cely level probehnout nahy :-) Navic nahrane nejake 2h a vypada to, ze uz jsem v pulce. Celkem sila, ale v tomto pripade je to spis jen ku prospechu veci. Kazdopadne ne moc dobre utracena padesatikoruna...
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod holubek002 15. 10. 2014 17:14

Tak nakonec podle Steamu 3,3 h. To je snad jeste kratsi nez Portal...
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod icotech852 17. 10. 2014 11:49

Marcel Kudlvasr píše:toho FG si odmáz? Sacredy mám taky, dáme společně?

na forsaken god som sa trochu vykaslal,stve ma ta grafika ktora seka - proste nedoladene nacitanie,nic moc zazitok.Navyse mi to pripada akoby som to uz raz presiel.

Sacred je v pohode,ale na Win7 isiel na full screen hladko a na Win8.1 uz klesol fps na 10.Nastavil som spustit "ako na Win98",ale zase mi vypadla ceska diakritika :hm same problemy so starsimi hrami
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Thowt1 18. 10. 2014 12:04

G3: Forsaken God som vydržal hrať 15 minút, hranie toho datadisku ma doslova bolelo :-D

teraz hrám Batman: Arkham Asylum, parádna hra :-)
profesionalna krysa na forum.doupe.cz
Thowt1

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 18. 10. 2014 17:48

Dá se v Total War: Empire hrát za Marii Terezii a jsou tam teda i bitvy na našem území ? Chci si zahrát nějakou hru z konce 18.století (sedmiletá válka) atd...
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 21. 11. 2014 11:58

Rozjel jsem tohle: http://store.steampowered.com/app/310510/
Pokud jste hráli jejich předchozí věc, Neuvěřitelná dobrodružství Van Hellsinga, tak budete jako doma. Vizuálně.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Trey 22. 11. 2014 21:59

This War of Mine - dost zajímavá, depresivní hra.
Trey
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 24. 11. 2014 13:28

Střídám War Thunder s Far Cry 3 :)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Slash_luke 24. 11. 2014 13:58

Od čtvrtku/pátku Dragon Age: Inquisition a dlouho u něj asi ještě zůstanu..po skoro 30 hodinách jsem teprve "poškrábal povrch" a tipuju, že mi vydrží ještě minimálně 50 hodin, ale spíš více a pak se vrhnu na jeho multiplayer :)
Slash_luke
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 28. 11. 2014 01:50

AC: Unity - nevim jestli nepockat, az se to halo okolo te hry neuklidni a ubisoft vyda nekolik patchu. Ne ze bych mel nejaky masivni problemy - je obcas se hra na par sekund sekne a sem tam spadne fps. Graficky to kazdopadne vypada paradne a ackoliv si zase musim zvykat na jiny ovladani, tak se to hraje docela fajn.

No a zitra mi prijde vyplata takze udelam asi nakup na Steamu. Mam tam par vyhlidnutych kousku.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod 2Pix 29. 11. 2014 16:22

Shadice ... ja ted stridam FC2 a FC4 :-) FC3 sem dohral a nejvic mne bavili okamziky kdy sem se potkal s Vaasem, skvelej a hodnej clovek (BTW: videl si ho nekdy hrat ve filmu?)... ale chystam se znova na FC3BD (uz potreti :-D ja chci dvojku a fullblown!) ... FC2 ma skvelou dejovou linii (neprozrazovat konec, zatim sem se tam nedostal a zvesela ignoruju i okolni internetovej svet v tomhle), zacal sem ho hrat presne v okamzik kdy sem si precetl Hon na Sakala od Forsythe a hned jak jsem zpozoroval, ze "je tam nekde dyler co dodava zbrane vsem".. ha!

(kdyz si clovek povypina veskery ty asistenty atd, tak i takova prochazka ruzovym sadem co je FC3 a FC4 se stanou neskutecnym survival peklem)

Marceli.. kde se toulas :-D ... ty zpropadenej starej dedku :-D ... clovece neuveris co sem nafasoval do pracek... cca 30 kilo nafocenyho materialu z ruznejch vyprav jednoho prominentniho uciliste z dob vlady tech okatejch rudejch blbcu do rise imperialistickeho zla (NSR) na vselijaky vystavy... uplne novy bouraky a protoypy a koncepty z let 50 az 80, vsechno foceny Zeissem Boxikem, nasledne Sixem... sileny! ... ja sem spokojenej se svym OM-4Ti a sadou tamronich sklicek... preci je ten svet zajimavejsi pres hledacek ... Akorat se chystam vyhrabat UPB a pustit se do vyvolani uzasnejch scenek z Admiry! :-) ...
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Flak Monkey

Odeslat příspěvekod Sasakr 29. 11. 2014 21:44

Čéče co to máš za hodnost?
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Předchozí stránkaDalší stránka