Jakou PC hru právě hrajete?

Všechno na téma hráči a hry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod AlienX 12. 10. 2011 00:39

prave som sa dostal do Subway town v Rage, hra ma bavi

takto to vyzera u mna, hram 1280x1024, obcas - hlavne nove velke lokacie a dotahovanie textur chvilku trva a vyzera to hrozne
neviem ako mam dat nahlad, tak link
http://img641.imageshack.us/img641/2301/rageoutdoor.jpg
http://img543.imageshack.us/img543/6210 ... racter.jpg
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 12. 10. 2011 09:56

Ahoj Pařani Akčňáren, hech...Drtím se Starým psem Rolfem:Tu Klasiku, Stalker 1 -3 , 2x dodrcen,...základ pro datáče v Morrowindu hotov, Tož pro změnu Návrat ke Gothicu 3...jo spokojenost i v Tý Cukatůře a Ballettaimu z Matrixu, bůúhehe. No Pesos ho ještě vydejchá. Tulák Marcel - Ogden od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod AlienX 12. 10. 2011 18:51

ty si ako nejaky bard z baldurs gate :)
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod AlienX 12. 10. 2011 23:32

tak dohral som Rage a hru by som ohodnotil 6/10
ked uz chceli obsahovo velku fps a z moznostami, tak tie moznosti nemali byt spracovane tak jednoducho a trivialne + v podstate vsetko je blokovane, nie je tam ziadny volny pohyb

inak nechapem preco v tychto vselijakych hrach hlavny hrdina nevie utekat dlhsie ako par sekund a hned funi, preco nevie vyskocit alebo prejst cez malu prekazku ktora ho blokuje a podobne :)

a este jedna vec, nemam rad ked hlavny hrdina je ako duch a nic nehovori
toto vidim aj ako chybu v inak perfektnom half life 2
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Sasakr 13. 10. 2011 01:57

S tímhle to autoři krapet přepískli http://www.youtube.com/watch?v=UIv_Jif8qbA asi přehodím na easy....
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 13. 10. 2011 12:50

AlienX píše:tak dohral som Rage a hru by som ohodnotil 6/10
ked uz chceli obsahovo velku fps a z moznostami, tak tie moznosti nemali byt spracovane tak jednoducho a trivialne + v podstate vsetko je blokovane, nie je tam ziadny volny pohyb

inak nechapem preco v tychto vselijakych hrach hlavny hrdina nevie utekat dlhsie ako par sekund a hned funi, preco nevie vyskocit alebo prejst cez malu prekazku ktora ho blokuje a podobne :)

a este jedna vec, nemam rad ked hlavny hrdina je ako duch a nic nehovori
toto vidim aj ako chybu v inak perfektnom half life 2

Je to hra a ne realita!! Já zatím po třech hodinách hraní rage bych dal 9/10. Líbí se mi jak můžu jezdit závody, upgradovat si auto, nebo jen hrát hlavní a vedlejší mise, jezdit v bugině po wastelands a zabíjet bandity. Pěkně se střídají jezdící a střílecí pasáže, AI nepřátel je docela solidní, takže je to i výzva. Já tam nevidím zatím nic moc špatně, bavím se skvěle.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod holubek002 13. 10. 2011 18:40

Sasakr: Tohle byla opravdu pekne pitoma cast ;-)
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod AlienX 17. 10. 2011 16:33

PSK -keby to nebola dobra hra, tak ju nedohram
som dost prisny pri hodnoteni hier uz par rokov
to, ze sa ti paci mozno viac resp by si dal vyssie hodnotenie je okej
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Sasakr 19. 10. 2011 22:35

Tak...Turok, COJ a Homefront doma. Předpokládám, že na COJ a Homefront by to chtělo přetaktovat, že? Nejspíš to nepojede na max s 60 FPS?
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Sasakr 24. 10. 2011 22:33

Takže mám na vás dva dotazy. Za prvé, co byste si zahrálo dřív, COJ 1 nebo 2? Chronologicky je dvojka dřív, ale to je asi v tomhle případě docela jedno.

A další dotaz, kdybych si zase stáhl BF P4F (čistě na udělání nových levelů), zahrál byste si někdo?
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod holubek002 24. 10. 2011 22:36

Jednicku.

Ne.
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod Trey 26. 10. 2011 15:33

Dead Space 2- měl jsem původně v plánu s ním začít až dohraju 1čku, ale nějak sem se k ní nemohl dokopat, protože jsem se tam zasekl v jedný části, tak jsem se dal do dvojky. Skvělá zábava, hlavně v noci se sluchátkama naplno, skončil jsem zatim u těch náboženských maníku, tak už se těšim až budu večer pokračovat :twisted:
Trey
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 6. 11. 2011 02:03

New York -> Miami -> San Antonio :-)
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Sasakr 6. 11. 2011 21:53

Tak jsem vyzkoušel, jak se pojedou NFS U a U2 na volantu. Kdysi na notebooku jsem měl s U2 problém, byla tam příšerná deadzone a nešlo to nastavit. Nicméně teď to šlape v pohodě, takže jsem docela rád. Zato U1, to je jiná kapitola. Je to příšerně citlivý, ale ještě to jakž takž jde. Vtipný bylo, když jsem po skončení hraní mrknul do Afterburneru a vidím, že bylo využitá grafiky 50%...jsem si říkal, že je to nějak moc, ale pak jsem si všiml, že karta se ani nenataktovala na plný takt, zůstala na 400 Mhz, přesto to jelo naplno s 60 FPS :-) Spíš mě překvapilo, že si to žralo přes 700MB paměti na grafice. L4D s maximálními detaily a 4x AA žere lehce přes 500.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 8. 11. 2011 09:41

Ahoj Doupáci, no já stále Klasiku: Alfa Centaury od Sida Meyera, Civky mohou jen,,Civět,,..., se jim SID hezky pomstil a To NEJ si nechal v Hídu pro AF!
No a:G a Morro, Inquizitora, no byl v spešl Levlu, jinak bych si sólo nekoupil- Šerlok Hadr, až moc,,detektivní,,Rpg na mne, hehe.
No a dám asi Výzvu: Havrana čistýho na 1 život, KDO si dá Taky?!
To Alien, ehm Druid né!? Ty Barde...Marcel - Ogden od Zvonu, Pod Modrou Oblohou.
P.Z. Přihazuji: Sacred Gold Cz...taky vzpomínka...vřele doporučuji, je To Boží...
Marcel Kudlvasr
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka