Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Skinny píše:no bug to není to sem napsal jen tak protože bug je něco s čím tvurci nepočítali ale asi si neměl tu smulu žes to musel hrát znovu nebo jo? já byl po tomto okamžiku plný hořkosti a tak sem Posla odinstaloval ale musím si ho někdy zahráth/quote]
Ertefol píše:ja to dohral, jestli chces pomoc tak to nejak popis a ja, pokud pamet dovoli, poradim
Ertefol píše:Ani ne
Athlon 64 3000+, 1 GB RAM a Ati Radeon9600Pro (460/320) = 800x600, mediumHlavne nad tou grafikou se divim... jinak brasin na Athlonu 2000+, 756 MB RAM a Ati Radeon 9550
(medium/low)
Fuck8r píše:co se týče Splinter Cela tak jsem neudělal v 1.díle ani základní výcvik![]()
nevím jestli tam byl ňákej BUG nebo co ale prostě to nešlo. A návody na hru začínaj až od misí a na výcvik se nevztahujou :evil:n/quote]
Ertefol píše:Ani ne
Athlon 64 3000+, 1 GB RAM a Ati Radeon9600Pro (460/320) = 800x600, mediumHlavne nad tou grafikou se divim... jinak brasin na Athlonu 2000+, 756 MB RAM a Ati Radeon 9550
(medium/low)
Fuck8r píše:co se týče Splinter Cela tak jsem neudělal v 1.díle ani základní výcvik![]()
nevím jestli tam byl ňákej BUG nebo co ale prostě to nešlo. A návody na hru začínaj až od misí a na výcvik se nevztahujou :evil:n/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků