Oprasil som par starsich hier.
Trochu som hral povodny pc
AvP po 10 rokoch.
Je to masaker a survival ako sa na takuto hru patri. Presiel som par levelov, v minulosti som sa neuspesne pokusal prejst marine campaign na director's cut, ale praetoriani na konci levelu pred kralovnou ma vzdy zotali. Opat..
Spominany level sam o sebe je velmi tazky, dostat sa tam da zabrat a nie vzdy sa mi to podarilo + samozrejme po smrti pekne od zaciatku levelu, ziadny sejv/checkpoint.
Hardcore

Ostatne kampane ma nezaujimaju a nemam chut na repete.
Novsie AvP diely vymakli, votrelci su pomalsi a nema to taky survival aspekt. ANI ZDALEKA!
9/10Dalej som oprasil
Unreal2, v dobe vydania mi ta hra nesla moc dobre kvoly hw.
Dnes to vidim ako totalnu nudu. Smiesny superi, nejake modre zaby s laserovymi vidlami ako v Halo. Odpad. Unreal bol hlavne vzdy o dobrej grafike a hudbe, zabava a hratelnost kolisali z bodu mrazu do sediveho premieru podla mna. Nic proti Halo, presiel som na Xboxe Halo2, vcelku oukej - avsak nepaci sa mi cele Halo universum, nezaujima ma to a ked som hral na ixku Halo ODST tak som sa cudoval..ci si nerobia srandu z hraca.
Odpad.Dalej som mal moznost hrat
Hard Reset, toto bol totalny odpad a pozeram na sectore 8/10..
4h gameplay, ziadny mp, total tunel, behaju tam nejake plechovky smiesne po panakovi,
odpad.
Nainstaloval a oprasil som aj
Doom3+RoE. Povodnu hru som presile na Xboxe. Hra je velmi monotonna, velmi tmava a nie prilis hororova. Neviem preco si autori mysleli ze cim bude tmavsia, tym to bude lepsie. Chyba. Hrat sa to da, inak by som to nepresiel - ale ziadna slava. Najhorsie je natom to, ze hra prebieha v malych chodbickach ktore su rovnake dokola. Ak hrate na vysokej obtiaznosti a dostanete sa do kuta, co sa stava velmi casto kedze je hra priestorovo chudobna - tak vam nezostava uz nic ine ako F9 a quickload pretoze superi vas tam zacnu fackat, ani neviete ke mate kurzor ehh.
Ako horor slabsie, ako akcia slabsie. Grafika tutovka na svoju dobu. Kedze RoE na Xboxe nebol ,tak som si dal kampan. Presiel osm ju prave, oproti povodnej hre kratsie o dost. V podsate co sa tyka hernych aspektov, to iste. Co mi vadilo je aj to ze brokada bola akosi slaba, aj dvojhlavnovka. Na Doom1+2 pomery. Quake 4 je roznorodejsi a pre mna ovela lepsou hrou, plus su aj strogovia.
6+6/10Dalej som hral
Max Payne 2. Jednotku som presiel mozno 6-7x, v dobe vydania tutovka a super akcia. Avsak tato dvojka ma vobec nebavila. Jednoducho pre mna dnes
velka nuda.
Pardon za caste pouzitie slova odpad v prispevku