Jakou PC hru právě hrajete?

Všechno na téma hráči a hry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Thowt1 26. 9. 2011 08:54

ja davam Dragon Age II: Legacy, ale mam dojem, ze az sa sem najblizsie nalogujem, uz to budem mat dohrate :mrgreen:
profesionalna krysa na forum.doupe.cz
Thowt1

Odeslat příspěvekod AlienX 26. 9. 2011 13:09

myslis titan quest? ja som mal prve povolanie bojovnik, druhe som si ani nevybral a vsetky body isli do laveho stlpca a pasivnych dovednosti + boj s dvoma zbranami, atributy isli do zdravie a sila
nic ine som nevylepsoval a stal sa zo mna stroj na nicenie na blizko a to doslova
od polovice hry mi ale dost podkurovali magovia, odolnost voci elementom som mal nizku skoro celu hru a tito superi boli vacsinou kryty takze pokial som rubal bojovnikov tak oni mi zdialky prikurovali az dovtedy kym som sa k nim nedostal bud hned alebo po vyniceni casti tlupy
potom uz vacsinou padli rychlo :)

inak mam double pack s datadiskom v cz a pozeram, ze ak chcem hrat datadisk tak musim opat prejst celu hru pustenu z ikony datadisku vrrrr
druhe kolo, to by som uz neprezil, nie je to zla hra ale ani nic co by som chcel hrat 2x
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Thowt1 26. 9. 2011 23:07

nie, ja myslim Dragon Age II: Legacy :D http://www.databaze-her.cz/hry/dragon-age-ii-legacy/

Titan Quest som hral uz kedysi davno, nie zla hra, ale taka monotonna, alebo odpocinkova, to je to iste vlastne, len z ineho konca :-))
Thowt1

Odeslat příspěvekod AlienX 27. 9. 2011 08:15

suhlasim, ze monotonnost je tam - ako u vacsiny hack and slash rpg
konkretne tu bolo dost lokacii uplne zbytocnych a len umelo natahovali cas
questy vsetky uplne rovnake, chod tam a vymlat to tam
ktory akt sa ti pacil najviac? mne treti :)

vcera som rozohral Metro 2033, chapter3 a zatial to nejak extra zabavne nie je, superi su srandovni - co vystrajaju a prestrelky poslabsie
atmosfera je dobra
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Thowt1 27. 9. 2011 09:24

ja som uz aj zabudol, ze to bolo rozdelene na akty :D ako pisem, uz su to roky, co som to hral a mam na to len take utrzkovite spomienky... pamatam si zopar lokacii (jeden dlhy most, tusim cinsky mur :D , egypt (alebo pust)...)), asi jednu NPC :-)) , +- vyvojovy strom schopnosti a to, ze som sa viackrat cudoval, ze je to vlastne diablo cez kopirak :-D

inac som rozohral Call of Juarez 8-) ... na tu dobu (2006) celkom dobra grafika :shock:
Thowt1

Odeslat příspěvekod AlienX 27. 9. 2011 16:31

call of juarez som hral, ale bound in blood a hra sa mi pacila

inak dohral som metro 2033, taky priemer fps okolo 6/10
atmosfera a spracovanie metro osad je dobre, ale je tam vela chyb, ziadne wow efekty a finale mohlo byt o dost lepsie
inak tak zle brokovnice snad neboli v ziadnej hre

tak tento rok som zatial dohral
torchlight
deus ex /repete po rokoch
duke nukem forever
fear 3
titan quest
metro 2033
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod holubek002 27. 9. 2011 18:31

Jo Call of juarez vypada docela dobre i dnes ;-)
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod Thowt1 28. 9. 2011 20:38

rozohral som Torchlight, dlasie diablo cez kopirak :shock: ...za buchaca :-D
Thowt1

Odeslat příspěvekod AlienX 28. 9. 2011 21:26

tak diablo je hack and slash rpg vzor, dobre sa predaval a tak preco nekopcit
premyslal som nad podobnymi rpg hrami, ktore som hral a boli to spminane

pc
diablo 1+2+lod
dungeon siege
torchlight
titan quest
ps2
baldur's gate dark alliance 1+2
champion's of norrath realms of everquest + return to arms
psp
dungeon siege throne of agony

vsetky ma bavili, prekvapivo na tomto zanre asi nie je co pokazit
aj ked popravde torchlight a titan quest by som nehodnotil dobre :)
tak sa mi zda, ale ze torchlight je nizkorozpoctovka
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Thowt1 28. 9. 2011 22:35

tak ja to zatial skumam, dostal som sa k prvemu portalu.... njn, inspiracia je jedna vec, ale ked uz i zvuk "zvitku vylietavajuceho zo stolu po nakliknuti" je rovnaky ako v diable :-D
Thowt1

Odeslat příspěvekod .soul 29. 9. 2011 11:51

Však to dělala banda, co dřív pracovala na Diablu 1, nebo se pletu?
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod Thowt1 29. 9. 2011 18:11

rozohraty Deus Ex: Invisible War
Thowt1

Odeslat příspěvekod AlienX 1. 10. 2011 15:43

Oprasil som par starsich hier.

Trochu som hral povodny pc AvP po 10 rokoch.
Je to masaker a survival ako sa na takuto hru patri. Presiel som par levelov, v minulosti som sa neuspesne pokusal prejst marine campaign na director's cut, ale praetoriani na konci levelu pred kralovnou ma vzdy zotali. Opat..
Spominany level sam o sebe je velmi tazky, dostat sa tam da zabrat a nie vzdy sa mi to podarilo + samozrejme po smrti pekne od zaciatku levelu, ziadny sejv/checkpoint.
Hardcore :)
Ostatne kampane ma nezaujimaju a nemam chut na repete.
Novsie AvP diely vymakli, votrelci su pomalsi a nema to taky survival aspekt. ANI ZDALEKA!
9/10

Dalej som oprasil Unreal2, v dobe vydania mi ta hra nesla moc dobre kvoly hw.
Dnes to vidim ako totalnu nudu. Smiesny superi, nejake modre zaby s laserovymi vidlami ako v Halo. Odpad. Unreal bol hlavne vzdy o dobrej grafike a hudbe, zabava a hratelnost kolisali z bodu mrazu do sediveho premieru podla mna. Nic proti Halo, presiel som na Xboxe Halo2, vcelku oukej - avsak nepaci sa mi cele Halo universum, nezaujima ma to a ked som hral na ixku Halo ODST tak som sa cudoval..ci si nerobia srandu z hraca. Odpad.

Dalej som mal moznost hrat Hard Reset, toto bol totalny odpad a pozeram na sectore 8/10..
4h gameplay, ziadny mp, total tunel, behaju tam nejake plechovky smiesne po panakovi, odpad.

Nainstaloval a oprasil som aj Doom3+RoE. Povodnu hru som presile na Xboxe. Hra je velmi monotonna, velmi tmava a nie prilis hororova. Neviem preco si autori mysleli ze cim bude tmavsia, tym to bude lepsie. Chyba. Hrat sa to da, inak by som to nepresiel - ale ziadna slava. Najhorsie je natom to, ze hra prebieha v malych chodbickach ktore su rovnake dokola. Ak hrate na vysokej obtiaznosti a dostanete sa do kuta, co sa stava velmi casto kedze je hra priestorovo chudobna - tak vam nezostava uz nic ine ako F9 a quickload pretoze superi vas tam zacnu fackat, ani neviete ke mate kurzor ehh.
Ako horor slabsie, ako akcia slabsie. Grafika tutovka na svoju dobu.

Kedze RoE na Xboxe nebol ,tak som si dal kampan. Presiel osm ju prave, oproti povodnej hre kratsie o dost. V podsate co sa tyka hernych aspektov, to iste. Co mi vadilo je aj to ze brokada bola akosi slaba, aj dvojhlavnovka. Na Doom1+2 pomery. Quake 4 je roznorodejsi a pre mna ovela lepsou hrou, plus su aj strogovia.
6+6/10

Dalej som hral Max Payne 2. Jednotku som presiel mozno 6-7x, v dobe vydania tutovka a super akcia. Avsak tato dvojka ma vobec nebavila. Jednoducho pre mna dnes velka nuda.

Pardon za caste pouzitie slova odpad v prispevku :lol:
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 2. 10. 2011 01:14

Hech pro změnu Gothic 3 na harda...WOWka zatím padá?! Do šuplíka, tak blbou instalaci jsem v životě nezažil...Fujky, že...Maglajz na Druhou a Gold 3D RPG Virtuální Světy, nemaj chybu - singl, že---Tulák po Virtuálu, Marcel - Ogden od cave Zvon.
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod holubek002 2. 10. 2011 14:42

Stale tak nejak pomalicku Deus ex a ted jsem k tomu prihodil jeste Broken sword DC :-)
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka