Jakou PC hru právě hrajete?

Všechno na téma hráči a hry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Honza20 21. 9. 2009 21:02

bass píše:Resident evil 5. hra niekto?
mam prejdene 5 percent, zabil som zomba s motorovou pilou (bez sniperky) a spojil som sa s mojimi vojakmi. zaboha neviem najst ten magnum ani sniperku. inak hra je to dost tazka. to ze sa neda nabijat a strielat za chodzi je v pohode-uz som si zvykol ale som zistil ze treba pouzivat aj castejsie triestive granaty na presilu a trocha si tak uvolnit priestor na kluckovanie. neviete kde najdem ten magnum alebo sniperku?

Když tak koukám na tu tvojí sestavu,to musí mít excelentní náběh sytému a her viď ?
Taky jsem uvažoval o Velociraptor :-)
Sry za OT
---> HP EliteBook 8540w
---> LCD TV Samsung LE32R86BD
---> Peugeot 206 Black edition
Honza20
Killing Spree

Odeslat příspěvekod USER47 22. 9. 2009 16:10

Včera jsem konečně splašil orange box a dneska jsem si projel Portal. Parádní hra, jedna z nejlepších věcí, který jsem za poslední dobu hrál.
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mrak 22. 9. 2009 16:57

USER47 píše:Včera jsem konečně splašil orange box a dneska jsem si projel Portal. Parádní hra, jedna z nejlepších věcí, který jsem za poslední dobu hrál.

Souhlasím :) V době, když to vyšlo, to bylo naprosto perfektní odreagování ve světě her a do dneška to zatím nic nepřekonalo :)
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Torham 22. 9. 2009 20:27

USER47 píše:Včera jsem konečně splašil orange box a dneska jsem si projel Portal. Parádní hra, jedna z nejlepších věcí, který jsem za poslední dobu hrál.
No vidíš a v době, kdys přemýšlels o Valve hře kvůli Insurgency ses cukal, že Orange Box nepotřebuješ bo tě tam nic nezajímá :-)) Portal je úžasnej, užij si ho...rozhodně jedna z nejoriginálnějších věcí z relativně poslední doby :love:

K věci: Stále C&C3: TW. GDI kampaň dohraná, za NODy jsem v poslední misi a já vám nevím. Ta mise vypadá bestiálně >:-( Mám rozmlátit VELMI silnou posádku GDI (na začátku tradičně nemám skoro nic...ani tu blbou War Factory :eh ) a přitom chránit tři fázové generátory a Scrinskou věž.

Problém číslo 1: GDI jsou fakt v nechutné přesile už od startu a neberou si servítky
Problém číslo 2: Hned chvilku po zahájení mise ti bastardi deploynou Ion Cannon, takže mám asi pět minut na jeho devastaci nebo oni rozšíjí buď mě nebo fázové generátory (věž nemohou, dokud ty generátory stojí).
Problém číslo 3: Scrini. Sice mám chránit tu jejich OMFG věž, ale oni jsou vůči mě hostile (aka enemáci), což je propal největší, bo jim nemůžu na pomoc poslat jednotky a ještě si mě šmejdi budou všímat, což je zlé. Jako by GDI nestačila, v téhle mise je fakt silná (má hned z fleku většinu ugradů)...
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod USER47 22. 9. 2009 20:31

Torham píše:
No vidíš a v době, kdys přemýšlels o Valve hře kvůli Insurgency ses cukal, že Orange Box nepotřebuješ bo tě tam nic nezajímá :-))

To stál OB asi osm stovek, teď jsem ho kupoval za 250:).

Jinak, ty bonusový místnosti v Portalu jsou celkem záhul, oproti tomu základní hra byla dost lehká.
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Torham 22. 9. 2009 22:34

Tak ta mise za NODy dojetá, ale bylo to docela drsné, i na easy :eh Tam je klíčový začátek, protože GDI na vás chystá pěkně drsnou vlnu Predátorů, Pitbullů a heroický pěchoty a zároveň Juggernauti ostřelují ty generátory. A k tomu připočítáme ten Ion Cannon. Takže se máme co ohánět. No, dal jsem to a teďka začínám Scrin Campaign :)
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Lucass.boy 23. 9. 2009 11:57

USER47: Tos teda brzo objevil OB.
Xbox 360- moje srdcovka (LIVE- Sephik)
Lucass.boy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 23. 9. 2009 11:58

Já ho taky kupoval tak před měsícem a půl. Je to věc, která čase neztrácí.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Mrak 23. 9. 2009 19:18

Tomb Raider Underworld (v plavkách vypadá fakt dobře :D ) Ve frontě Necrovision
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod bass 24. 9. 2009 10:44

Resident Evil 5. U mna hra roka zatial.
Asus Rampage II Extreme
6GB KINGSTON HX@1925 Mhz
Core i7 920@4,2GHz-NoctuaNH-U12P
Sapphire HD 5850 1GB@900/1250
Asus Xonar D2
2x320WDC WD3202ABYS-RAID0
Logitech Z-2300
CORSAIR TX650W
Thermaltake Armor
HP-LP 2475w 24LCD Wide
X-25m(34nm)SSD 80GB intel
bass
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Torham 25. 9. 2009 10:28

Další C&C, tentokrát Renegade :) Celkem se mi to líbí, hlavně hudba a ta pro C&C typická atmosféra :) Parádní je, že autoři se striktně drží svého univerza, takže budovy, jednotky a vše vůbec odpovídá prvnímu dílu z r. 1995. Hodně se mi líbí možnost podívat se DOVNITŘ (!) snad VŠECH (!!) budov a rozstřlet posádku odpočívající v NODích kasárnách (aka HAND OF NOD) :mrgreen: Akorát je to jinak zcela obyčejná střílečka obzvláštěná zasazením do C&C univerza.. škoda, že neudělali stealth akci s NOD Commandem :-(

Renegade se mi ale líbí, dovoluje poznat C&C z úplně jiného pohledu a jak tu hru hraju, tak mi přijde líto, že EA před nějakou dobou zařízli chystané Tiberium, což měla být (rovněž) FPS z C&C prostředí, a to konkrétně z doby, kdy se odehrával Tiberian Sun (soudím tak podle jednoho screenu, kde byli vidět obří dvounozí Titani - ti se objevili právě v Tiberian Sun a nikde jinde - myšleno samozřejmě v rámci C&C série) :-/
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 26. 9. 2009 12:35

Myslíš takové ty obří všechnovydržící bestie ala AT-AT?
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Torham 26. 9. 2009 12:41

Marko: Titan z C&C: Tiberian Sun:
Obrázek
Je to pěknej mazel ( :love: ), sice ne tak ostrej jako AT-AT, ale taky umí udělat solidní pumelici ^^ :twisted:
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 26. 9. 2009 14:12

Hmmm, moc pěknej.

Zrovna jsem se přes hodinu snažil udolat dva japonce v RA: Chalengích, první docela ušel, ale jak jsem ho sejmul, tak se na mě vyhrnul druhej s Wawe tanky a mechy => má nekonečné zdroje, to neutankuju :(
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod boris588 26. 9. 2009 15:02

USER47 píše:Jinak, ty bonusový místnosti v Portalu jsou celkem záhul, ...

To mi připomíná, že jsem ještě nedodělal Chalange maps :hm .
Jdu plnit resty ...
boris588
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka