USER47 píše:Včera jsem konečně splašil orange box a dneska jsem si projel Portal. Parádní hra, jedna z nejlepších věcí, který jsem za poslední dobu hrál.
No vidíš a v době, kdys přemýšlels o Valve hře kvůli
Insurgency ses cukal, že
Orange Box nepotřebuješ bo tě tam nic nezajímá
Portal je úžasnej, užij si ho...rozhodně jedna z nejoriginálnějších věcí z relativně poslední doby
K věci: Stále
C&C3: TW. GDI kampaň dohraná, za NODy jsem v poslední misi a já vám nevím. Ta mise vypadá bestiálně

Mám rozmlátit VELMI silnou posádku GDI (na začátku tradičně nemám skoro nic...ani tu blbou War Factory

) a přitom chránit tři fázové generátory a Scrinskou věž.
Problém číslo 1: GDI jsou fakt v nechutné přesile už od startu a neberou si servítky
Problém číslo 2: Hned chvilku po zahájení mise ti bastardi deploynou Ion Cannon, takže mám asi pět minut na jeho devastaci nebo oni rozšíjí buď mě nebo fázové generátory (věž nemohou, dokud ty generátory stojí).
Problém číslo 3: Scrini. Sice mám chránit tu jejich OMFG věž, ale oni jsou vůči mě hostile (aka enemáci), což je propal největší, bo jim nemůžu na pomoc poslat jednotky a ještě si mě šmejdi budou všímat, což je zlé. Jako by GDI nestačila, v téhle mise je fakt silná (má hned z fleku většinu ugradů)...