Gears of War úspěšně ustříleno na Hardcore, jde se na Jade Empire (jsem magor, vím )
PC, Wii U, 3DS "Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Teď pařím s kámošama CoD2 a je to mazeec nechápu ty z naší třídy (holky) je to vůbec nebaví... Chápu,že někoho to prostě nebere...a tak at si kecají že je to kravina,mě to neva já su spokojená...prozatím
He ,Fragy jseš sice vyjímka ,ale pár jich už tudy prolítlo ,ale nevydrželo ,to je jako vlízt do easy base k mariňákům...máme Tě rádi o Valentínu
tuplem...kytka doleze později...STarec Marcel od Zvonu...
Holky tu moc dlouho nevydrží Alimak a Hitomi jsou světlá výjimka...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
Pořád Final Fantasy Tactics. Ta hra mě sice někdy brnká na nervy, je FAKT TĚŽKÁ!!! Ovšem ten apříběh je FAKT hezkej....a hra se skvěle hraje...ještě jsem to nevzdal!
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts PC, PS2, DS Lite ( ) Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte