<MUSIC is my life....sXe MMC Die with your marks on,. Be true and stay Alive XXX Drugs are for f***ing losers Davsan:ciii woe.. anblívbl.. kofolu mam sice taky rad, ale prece nemuzes srovnavam kofolu s Malibu.. fanousek fan doupe podcastu.
Crysis říznutej BioShockem. Rozehrál jsem Kingdom Hearts II na Proud mode a dojíždím ji (už dokončenou) na normal (zkouším zisk tajnýho filmečku).
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts PC, PS2, DS Lite ( ) Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte
kurcatovium píše:WoW a když nejde server, tak jsem si nahodil Gothic 2 ... to je tak nádherná hra, že to snad ani není pravda )/quote]
Jo to mi povidej cistej Gothic 2 dohranej tak 5x 6x a datac to stejny Ted ale nevim co rozehrat nic novyho nemam a chtel bych neco zaparit.Uvazuju o Gothic 1 dohrano asi 5x,Gothic 2+datac dohrano asi 5x,Fable dohrano 2x, nebo Jade Empire dohrano 1x Jinak zrovna sem hral Hellgate London ale bohuzel me to nebavi
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2800MHz, Gigabyte GA-MA770-DS3, A-Data 4096MB DDR II 800MHz Extreme Edition, 160GB HDD, Asus EAH4850 512MB, LC Power 550W
no ja som nahodil opat po case BARDS TALE a kedze je to dost konzolove,uz sa vidim ako stravim vianoce vykvaseny v postely s gamepadom v ruke a novymi sluchatkami na usoch