zucastnil som sa uzavretej bety na
For Honor,dojmy:
Pekna grafika,celkom dobre optimalizovana.Subojovy system bol 4vs4 co sa mi zda sialene malo.Ziadny lukostrelci,nic proste iba subojovy system mec proti meci.... a proti X botom.Pokial ma clovek nervy na 3 bodovy uhybaci system boja,tak ako tak,ale za mna obrovska nuda.Ako free to play by to bolo ok.
zucastnil som sa uzavretej bety
Ghost Recon Wildlands,dojmy:
tesil som sa na tuto hru aj za cenu toho,ze som dal za betu 12e.Graficky je hra ako tak,krajsi The Crew.Hra je neoptimalizovana,na ULTRA ide 17-22 fps,na HIGH ide 31fps.Dost pomoze Vsynch OFF.
Graficky je dost "ostra" a cista co nehodnotim ako plus,ale skor ako minus.Uplne smiesna je napr.trava,ktora sa akoby hybe nerealne a naskriptovano,proste uplny fail.Lacna zalezitost - (ked som videl ako sa sprava trava v Horizont Zero Down,tak tam je to po fyzikalnej stranke uplny luxus).Fyzika je v tejto hre uplne mrtva
.Chlapik zomrie a uz je ako sadra
.Pri jazde na motorke chlapik zaradi hned maximalnu rychlost a hadze ho mimo cestu,kde ma problem dostat motorku pod kontrolu,proste ovladanie je des.Ziadny simulator,zla arkada.
Subojovy system je nudny,horsi ako v Ghost recon Future Soldier (ten bol este ako tak dobry).Inak ziadny nozik,tiche zakradanie nehrozi.Clovek zoberie zo zeme pistol a ked chce zamenit za povodnu,povodnu pistol uz na zemi nenajde...hroza.
neodolal som a zakupil som aj
Battlefield 1.Po 4ke a hratelnosti v Battlefronte som sa dost obaval.Moje prve dojmy:
DX12! grafika je luxus,na ultra ide vsetko hladko a hra je dobre optimalizovana.Nadhera,sceny plne dymu a trosiek.
Zvuk je luxus.Hudba vzdy vypinam,ale tu je to 10/10.Hudba je luxus.Celkovy zvukovy dojem z bitevneho pola je luxus
Odskusal som kampan.Trosku je tu wow efekt,kde musite zomriet ci clovek chce a ci nie,ale inak je kampan luxus.Ovladanie tanku je luxus.Zbrane su luxus,brokovnica je luxus
Za mna prve dojmy BF1 - 9,5 z 10.Prachy nelutujem.
forsaken...