Deus Ex dohrán .. 8/10 bych dal za hratelnost, ale celkový dojem po dohrání mám tak za 7/10 a to kvůli až příliš velkému množství výhrad, které bych mohl podrobně jmenovat, ale bylo by to fakt na dlouho
Závěr mimochodem dost slabý a neuspokojivý - i přesto, že jsem měl nejlepší možný konec, jak se tak dívám.
Mínus dávám taky za nepřeskočitelné/nezrychlitelné titulky po dohrání hry - zrovna mi to běží na pozadí, protože opravdu netoužím po tom, číst si desítky jmen vývojářů, uklízeček, cateringu atd. .. aha počkat, ona je po nich ještě outro scéna (v které je celkem zásadní odhalení, takže doporučuju nemačkat Alt+F4, přežít první 5minutové credits..hru típnout až při další várce nepřeskočitelných credits, která mi už na pozadí běží cca dalších 10 minut - tohle je opravdu směšné).. hm, a pak zase další nepřeskočitelné titulky..na hře očividně dělala půlka obyvatel Montrealu.
Na jejím rozsahu to ale nejde moc vidět - splnil jsem každý side quest ve hře a místy se schválně pořádně flákal, prozkoumával (čti raboval) cizí byty, četl zápisky v noteboocích, hackoval všechno co šlo atd. na obtížnost Give me Deus Ex (nebo tak nějak, prostě nejvyšší dostupná na první dohrání) a podle Steamu jsem ve hře strávil 26 hodin.
To opravdu není moc a kdo se nebude zdržovat, tak se hravě dostane pod 20 hodin i s většinou vedlejších úkolů.
-- 27. 8. 2016 20:24 --
Ještě doplním, že nákup za plnou cenu bych doporučil opravdu jen hodně velkým fanouškům Deus Ex univerza - ostatní počkejte na nějakou slevovou akci