Jakou PC hru právě hrajete?

Všechno na téma hráči a hry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Diwiak 10. 1. 2016 12:37

DAI, a vyzera ze to bude pekne na dlho-som len na zaciatku v hinterlands, lvl 9 a 30hodin v cudu :-)
Diwiak
First Blood

Odeslat příspěvekod Sasakr 19. 1. 2016 22:32

Vidím Undercovery... zkusil bych tuhle modifikaci, jinak je to jedna z nejhnusnějších her https://www.youtube.com/watch?v=8FYOdtMkvCs
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod mentol999 21. 1. 2016 14:53

Poraďte nejakú strielačku kde by sme mohli hrať dvaja coop kampaň. Viem že je týchto hier dosť napr warface alebo battlefield. Ale tam nieje kampaň iba tie misiee pre coop. Môže byť aj niečo staršie. Naposledy z kamošom sme prešli takto doom 3 na najtachsej obťažnosti a bolo to super. Môže byť aj staršia hra.
mentol999
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 21. 1. 2016 23:12

Borderlands
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod icotech852 22. 1. 2016 07:05

presne a dvojka je skvela
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 22. 1. 2016 08:45

Kane and Lynch.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Slash_luke 22. 1. 2016 14:47

Homeworld: Deserts of Kharak - dojmy mám zatím (po cca 2 hodinách hraní) pozitivní :)
Slash_luke
Killing Spree

Odeslat příspěvekod icotech852 23. 1. 2016 19:36

z jedneho trpaslika v Borderlands 2 mi vypadol kver Trick Shot Maggie a celkom rampage :D

forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Martinus (novy) 24. 1. 2016 09:39

Far Cry 1 ze SCORE 8-)

Edit: Měl bych prosbu, potřeboval bych si na Steamu přidat přítele kvůli plnění odznaku :-) Já ale nehraju multiplayer, tak tam nikoho neznám. Najde se někdo? :-D
Martinus (novy)
First Blood

Odeslat příspěvekod projectil 24. 1. 2016 18:05

Začal jsem Dark Souls II. Chci to vyzkoušet, než vyjde třetí díl. Zatím jsem umřel asi jen 1748x :D
projectil
First Blood

Odeslat příspěvekod tdjohn 24. 1. 2016 20:17

Já to jen rozehrál a docela to vypadalo dobře. Vadí to, když umírám? Se mi měnil vzhled té postavy a byl jsem z toho smutný :D
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod icotech852 25. 1. 2016 22:56

z Mad Maxa

v dielni sa nacrtla nova karoseria
Obrázek

"vzhuru na kopec"
Obrázek

trosku oleja a ropy pre skvely makeup
Obrázek

panorama
Obrázek

repairing...
Obrázek

biturbo
Obrázek

u Pajsala,"nebo jak se to sakra jmenuje"
Obrázek

Rolls and wasteland....
Obrázek
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Slash_luke 26. 1. 2016 10:26

Homeworld dohrán, teď jsem se vrátil k XCOM: Enemy Within, který se pokusím dohrát před vydáním XCOM 2 příští pátek.
Slash_luke
Killing Spree

Odeslat příspěvekod icotech852 30. 1. 2016 08:48

akurat som odskusal Ashes of Singularity a moje dojmy su take,ze je hra nemastna a neslana.Benchmark na HIGH s i7 a AMD 290 je pri plnej mele okolo 28fps (pre-beta).Hra sa pysi dx12,CPU vyuziva iba na 38%,GPU na 100%.Textury neprekrocili 1500MB co sa mi zda na novinku dost malo.Pri priblizeni su textury budov proste hnus a hra ani zdaleka nesiaha po clenky Supreme Commanderovi 1.Ked vysiel SC1 tak bol na jednojadre skoro nehratelny a v grafike bol revolucny co sa o Ashes of Singularity povedat neda.Porovnam ju teda s SC1:

grafika : oproti SC1 tu nevidim ziadny pokrok,skor nieco co tu uz davno bolo a hra vobec nie je revolucna i napriek dx12.Vyroba jednotiek po grafickej stranke je uplne trapna a jednoducha a hravo ju prekona C&C3 aj SC1
zvuk : je uplny hnus,a kvalita hovoreneho slova pripomina stary Mortal Kombat
interface : je ako tak dobry,no stale pripomina nieco co tu uz bolo a napodobnuje SC1
hratelnost : hra je trochu neprehladna,jednotky chodia cez jednotky a osobne by som dal za nu max 10e.Na druhej strane,preco by som mal kupovat hru,ktora neprekonava SC1 ani z 50%
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka