Jakou PC hru právě hrajete?

Všechno na téma hráči a hry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod negr 14. 10. 2015 14:37

N.Marko píše:Má někdo tušení, jak to spravit? Jen pro upozornění - hraju na konzolích a tohle je první PC hra za... no, hodně let, takže nějakou blbuvzdornou radu nemáte?

Něco z komentářů na MODDB:

Not sure if this works but heres the directions:
GoG version works fine with this mod, confirmed working the method instructed by death globe on neogaf.

"Use the standalone installer (from ModDB page) and ignore steam at the end.
Then download Kentie's launcher from kentie.net/article/dxguide/index.htm , extract it into your Deus Ex/System.
Make a copy of the Deusex.exe and rename it to Revision.exe
Now run the Revision.exe..configure it how you see fit...and finally in Data Directories make sure to check everything."

Only other issue was dx renderer has an texture too large error, but using open gl it all appears fine so far.

http://www.moddb.com/mods/deus-ex-revis ... x-revision

Podle reakcí z diskuzí na GOGu to funguje
-We gotta get out of here dude!
-Why?!
-C4 yourself!
negr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 14. 10. 2015 14:57

Dík. zkusím a uvidím :)
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod icotech852 18. 10. 2015 06:46

este k Saints Row 3 - ta hra je fakt skvela a je pokracovanim dvojky,ale zo zaciatku po dvojke posobi dost privitivne a odpudzujuco.Treba pretrpiet "blbe aktivitivy" a hra sa rozbehne:)

a zakupil som 1 hot random game za 3e a trefa do cierneho - C&C 4 Tiberian Twilight... povodne som si myslel,ze nevysla.
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Slash_luke 20. 10. 2015 11:36

Metal Gear Solid: PP mi přišel po cca 45 hodinách celkem stereotypní, tak jsem si od něj "odskočil" k Zaklínači 3, který jsem si při příležitosti vydání nového DLC znovu rozjel :)
Jen teda nevím, kdy se stihnu k Metal Gearu zase vrátit, když je Zaklínač na dlouho a za chvíli tady máme Fallout 4 :)
Slash_luke
Killing Spree

Odeslat příspěvekod holubek002 20. 10. 2015 15:30

holubek002 píše:Pustil jsem se do MGS3. Zatim 2 hodiny. 0,5 hodiny hrani a 1,5 hodiny cutscen :-)

Je to za mnou :-) Uprimne teda zadna slava na to, jak to byva vyzdvihovane...
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod majdanek 24. 10. 2015 08:32

FPS - Far Cry
RTS - Blitzkrieg 1 a Blitzkrieg 2
RPG - TES V: Skyrim
Závodní - Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
majdanek
Killing Spree

Odeslat příspěvekod icotech852 24. 10. 2015 12:39

Lo!Zza píše:Rozjel jsem Mad Maxe. Zatim muzu rict ze ta hra je hodne dobra. Atmosfera je uzasna, clovek se kolikrat snazi proste prezit a pokud udela nekde chybu tak dostane hodne pres prsty. Navic grafika je proste uzasna :love:

ja som pozrel film a hru zakupil,vyzera fakt dobre.Pockam este na cestinu :love:
http://www.eurogamer.cz/articles/2015-0 ... a-ukazkach

-- 24. 10. 2015 13:42 --

majdanek píše:Závodní - Need for Speed: Hot Pursuit (2010)

skoda toho jazdneho modelu :-l
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod icotech852 1. 11. 2015 11:27

som odskusal Metal Gear Solid 5 a zaciatok v nemocnici je fakt husty,japonci to vedia...
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod icotech852 7. 11. 2015 10:54

COD BO2 a hladam COD MW4,vysla vlastne?
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 7. 11. 2015 13:32

Ahoj Doupáci, konečně jsem sehnal Alfu Centauri i s Crossfirem co funguje i na Win 10, je pochopitelně na GOGu, ale tydýt Máca to neuměl stáhnout, hehe. Takže konečně se mohem toulat po krajině Chirona ako před léty, nemá to chybu a Sid Meier se jim po Civkách fajne pomstil, na AC prostě nemaj fousy. A hlavně v ruce s bichlí AC není co řešit. Ehm, je ty potvory co vás pěkně vytáčej, ten počítač musí podvádět, protože je ve všem pár kroků vepředu, Vrrr. Je to pakáž, a vyzrát na ní není jen tak i na nižších levelech, díky Side, mohu jen doporučit...Tulák po Hvězdách, Marcel od Zvonu
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 12. 11. 2015 15:58

Ahoj Doupáci, Fallouta 4, pochopitelně, s pěnou u huby, drtě nadávky, utíraje si kref z ksiíchtu...je to votřes, Hups a plaf...čekal jsem lepší F3, ale opak je pravdou i když to dopadlo líp než G3 versus FG, hehe. Hodně se toho musí překousnout, ale když som si ťa kúpil. tak Tě musím nasekat, nějak sežrat. Provázej Vás Díla. Tulák Ogden, Máca od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod mentol999 17. 11. 2015 19:52

Práve som dohral kampaň BF4. Všade som počúval ako je to naprd, nezáživne a tak. A ostal som veľmi prekvapený ako ma to baví. Za mňa super. Je pravda že som to za dva dni zmákol. Ani BF3 som kampaň nehral. Oplatí sa to teraz po rokoch spustiť?
mentol999
Killing Spree

Odeslat příspěvekod icotech852 17. 11. 2015 20:00

BF3 ma podobnu kampan ako BF4,navyse tam lietas v lietadle co sa mi pacilo najviac.BF4 ma samozrejme taku lepsiu kinovu atmosferu a omnoho krajsiu grafiku.Ale urcite sa oplati,len od toho nesmies ocakavat styl COD.Je to skor beckovy titul,sila BF bola vzdy v MP

Mne zostali nejake prachy zo zleho kodu z GTA a tak som malo doplatil a riskol ELITE:DANGEROUS a musim povedat,ze naklad.Skvele zvuky a grafika,tesim sa :love:
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod MrJurca 18. 11. 2015 10:04

Momentálně hraju War Thunder. O víkendu byla k dispozici BITVA O GUADALCANA a super :)
www.war-thunder.eu
www.war-thunder.eu
Vyzkoušej také World of Tanks a World of Warships. Vše dostupné na této stránce.
MrJurca
First Blood

Odeslat příspěvekod Slash_luke 24. 11. 2015 09:38

Dal jsem si přestávku od Fallout 4 u nového Battlefront
(obě hry nejsou žádný zázrak, ale zabaví :) )
Slash_luke
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka