Jakou PC hru právě hrajete?

Všechno na téma hráči a hry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Slash_luke 23. 2. 2015 19:58

Far Cry 4 dohráno, teď instaluju Splinter Cell - Blacklist (na který jsem úplně zapomněl..koupil jsem ho kdysi v nějaké akci :) )
Slash_luke
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SPY 6. 3. 2015 21:47

Ted testuju Unreal Tournament 4. Musim rict ze uplna nostalgie. Podobna FPS tu hodne chybela. U tohohle stravim urcite nejakou tu desitihodinku :-)
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 8. 3. 2015 14:49

Líbí se mi, jak to rovnou pro jistotu počítáš v deseti-hodinách :D
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod icotech852 20. 3. 2015 08:12

jj UT4 je fajn,akurat nechapem mlatiacu sa komunitu v nedokoncenych mapach...pripomina mi to pixelcraft

Ja som vytiahol z archivu save -ov moj save k Borderlands a uspesne hru presiel.Borderlands je dobry,ale miestami nemastny neslany.Dvojka je vsak spica... som rad,ze tento titul vylepsili podobne ako Assasins Creed 1 vs 2.Dokonca mi nevadia ani bednicky :love:
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod holubek002 26. 3. 2015 09:42

Poridil jsem si Xbox ovladac a Shift 2 se da konecne hrat :-)
A k tomu Far cry 3 Blood dragon. Michael Biehn ma bozi hlasky :D
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 26. 3. 2015 19:42

Shift 2 má obrovský input lag, takže bohužel hrát nejde na ničem. Je to škoda, protože jiná nová auta snad ani nejsou.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Trey 26. 3. 2015 21:15

Hotline Miami 2 - Wrong Number
Vemte jedničku, přidejte větší variabilitu postav a schopností které to obnáší, víc misí, propracovanější příběh a máte představu, pokračování nezklamalo.
Trey
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Slash_luke 29. 3. 2015 19:54

Pillars of Eternity - zatím nahráno 16 hodin a spokojenost :)
Slash_luke
Killing Spree

Odeslat příspěvekod HALI32 2. 4. 2015 11:42

South Park The stick of truth, co dodat, jako fanoušek seriálu jsem nadmíru spokojen :)
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod .soul 2. 4. 2015 13:50

Jako fanousek serialu uz bys mel mit tuhle pecku rok dohranou :-P
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod svobi93 5. 4. 2015 22:35

Warcraft II
svobi93
First Blood

Odeslat příspěvekod anonymni 6. 4. 2015 12:21

Zaklinac - rozsirena edice (extra klasika) a War Thunder
anonymni

Odeslat příspěvekod icotech852 26. 4. 2015 09:08

rozhodol som sa,ze prejdem seriu Heroes of Might and Magic od jednotky az po sucastnost.V tej dobe som uprednostnoval skor Dunu 2 a Command and Conquer.

Musim povedat,ze i napriek tomu,ze ma Heroes of Might and Magic 20 rokov,tak je hratelnost na velmi slusnej urovni.
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Slash_luke 27. 4. 2015 07:52

Už nějakou dobu jsem měl koupené Sleeping Dogs (Definitive Edition), ale až koncem minulého týdne jsem se k této hře konečně dokopal.

Základní hra dohrána za 20 hodin (ještě mi tam zůstala většina závodů a pár posledních vedlejších úkolů - ty laskavosti pro lidi, jinak vše ostatní kompletní) a celou dobu jsem se skvěle bavil :)

Včera večer jsem rozjel první ze 2 DLC a jde vidět, že už to bude o dost slabší než základní hra, ale ještě je ze setrvačnosti dohraju :)
Slash_luke
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 2. 5. 2015 01:06

Řeknu vám, co právě nehraju. Stahuju 38 giga ze steamu free weekend COD AW... a absolutně mě nenapadlo, že by to mohlo nejít... a hle, minimum je 6GB Ram a já to skutečně nespustím, resp. nedostanu se do hry. Mohlo mi to říct, že nesplňuju požadavky, než mě to nechalo stáhnout.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Předchozí stránkaDalší stránka