Jakou PC hru právě hrajete?

Všechno na téma hráči a hry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod icotech852 25. 9. 2014 08:35

zo zvedavosti som nainstaloval Heartstone a musim povedat ze zaujimava karetna hra.Clovek sa aspon potrapi a niekedy aj dobre naserie :D
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod aacid 25. 9. 2014 11:44

ja som to tiez teraz nainstaloval, pretoze mi prisiel mail ze ak sa prihlasim, tak ziskam nieco zadarmo, sice HS nehravam, ale som si povedal ze mozno niekedy v buducnosti..

dost ma prekvapilo, ze 3 hry z troch ma to ako uplneho zaciatocnika hodilo proti superom, ktori to viditelne bud hravaju pravidelne alebo proste nakupili hromadu kariet, pretoze zatial co ja som vyhadzoval na stol co mi prislo, tak on mal vzdy na vsetko odpoved, dokonca aj ked som vyhodil blby equipment, tak on hned ako odpoved dal na stol potvoru, ktora nici equipmenty...

dost ma demotivovalo hrat dalej. tiez mi asi trochu vadi ta prilisna jednoduchost oproti magic the gathering (aj ked mozno keby som sa HS viac venoval, tak objavim aj zaujimavejsie balicky).
aacid
Killing Spree

Odeslat příspěvekod icotech852 25. 9. 2014 11:51

jj,na zaciatku je to proti superom hard,pretoze ako stupas levelom,tak ti pribudaju karty.Obcas tiez cumim co to vyklada super za karty ked mne ostal v ruke iba murloc :D,ale je to i o strategii.Podarilo sa mi vyhrat asi 3x z 8mich,len musis na to prist a nenechat sa rozladit.2x som mal istu vyhru ja (zivot 26 ku 11 napr.),ale hru som pokaslal - hold clovek nesmie byt sklerotik a nesmie zabudat pouzit vylozene karty :)
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Logan007 26. 9. 2014 09:45

holub: Ten Wasteland je doopravdy jak hra z minulého tisíciletí, co Tě chytí a nepustí. Ne jako ty dnešní rychlokvašky :)
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Slash_luke 27. 9. 2014 06:44

Aktuálně hraju posledního Thiefa - není to špatné. Akorát mě zrovna čeká ta strašidelná mise v sanatoriu, nebo co to je..a já nesnáším strašidelné mise. Takže nejspíš udělám výjimku a tuhle misi jako jedinou projdu stylem - co se pohne, chcípne :D (jinak se jen schovávám a okrádám..málokdy omráčím a nikdy nezabíjím)
Slash_luke
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 27. 9. 2014 20:59

Na misi v Sanatoriu je nejhorší, že v době, kdy je fakt strašidelná, tam není nic, co bys mohl zabít...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Slash_luke 28. 9. 2014 08:40

No to mám radost..já už se konečně k té misi odhodlal (nejdřív jsem ještě dodělal nějaké sidequesty a nakoupil vylepšení), zatím se to dá snést, ale hlavně kvůli toho, že očekávám cokoliv, nechodím tam, kam nemusím, nekoukám do klíčových dírek, do kterých nemusím (obvyklý zdroj podřadných lekaček), ignoruju všechny zvuky a pohybující se bordel a prostě jdu jen přímo za nosem.
Jo a teď jsem si navíc ještě v pozadí zapnul trochu rockové hudby, takže snad tuhle blbou kapitolu bez úhony zvládnu :D

edit: tak mám to za sebou, jakž takž to šlo - když se do toho člověk mermomocí snažil nevžít, tak se to dalo i bez adrenalinu :) . Akorát holt 6 mrtvých, což je o 6 víc než za všechny předchozí kapitoly dohromady :D
Slash_luke
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 28. 9. 2014 19:18

Tam je blbý, že ta mise je dost zásadní pro pochopení celého příběhu hry a když to tam člověk neproleze, nedozví se všechno o tom místě.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Slash_luke 28. 9. 2014 20:28

Jo, pár věcí mi kvůli toho asi uniklo..základ jsem pochopil + něco si poskládal i z nalezených dokumentů, ale určitě jsem něco vynechal.
Nevím například, co to přesně bylo za "mutanty" (zranitelné pouze ohněm).

Ale zase moc mi to žíly netrhá, tahle mise pro mě fakt byla nutné zlo a kdyby ji šlo nějak přeskočit, tak to udělám - nesnáším tyhle všemožné "sanatória" plné nezničitelných psychopatů (proto nehraju nic jako Outlast apod. - ale na druhou stranu mi nedělá problém podívat se, jak to hraje někdo jiný :) ) před kterými se musíte schovávat.

edit: aha, tak ne - už vím, co jsou zač (viz 7 kapitola :roll: )
Slash_luke
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 2. 10. 2014 09:11

Slash: Tak to by sis měl zkusit P.T. na PS4 :D Já naopak zbožnuju hororové hry a tento měsíc vyjde Alien isolation a Evil within. To se zase krásně budu bát :D
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Slash_luke 2. 10. 2014 10:34

Jo, tak Alien Isolation je přesně hra na kterou se podívám jedině na youtube a ideálně na channelu někoho, kdo to podá ještě s humorem :D

Na Alien hry jsem rezignoval (i když filmy mám moc rád..ale jedna věc je to sledovat a druhá "prožívat" :D ) - poslední, kterou jsem dohrál, snad byla AvP2 (ale koupeny mám snad všechny..blbé Steam výprodeje :mrgreen: )

Ale trochu mě to štve, protože na jednu stranu na horrorové hry nemám nervy a na druhou stranu mě dost lákají :-\ . Mám třeba koupenou celou trilogii Dead Space, ale rozehraný mám pořád ještě první díl..už cca rok :D
Snesu dobře akorát takové "soft" horrory jako Alan Wake apod. :)

-- 2. 10. 2014 10:37 --

Jinak abych nebyl OT, tak aktuálně jsem po dohrání Thiefa začal s Deux Ex: HR Director's Cut
Slash_luke
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 2. 10. 2014 13:08

Tak Druhý a třetí díl Dead Space už jsou jen soft horory, trojka vyloženě akční. Ta mně úplně přestala bavit.

Jinak momentálně jedu Sherlocka Holmese: Crime & Punishment (recka bude večer) a jde o skvělou záležitost.
Ohledně Alien Isolation naznačím víc v pátek.... psst.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod SCobra 2. 10. 2014 13:24

Slash_luke: Mám to stejné :D I s tím Dead Space :D
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod holubek002 2. 10. 2014 15:14

Jsem rad, ze nejsem sam :D Hororove filmy nemusim a hry uz vubec ne. Dead space jsem taky kvuli toho hodne dlouho odkladal, ale nakonec to bylo uplne v pohode (pravda, nehral jsem v noci) :-)

Slash_luke: AvP2 i za marinaka? Tam jsem to tehdy (uz je to pomerne davno) po chvili vzdal :oops:
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod Pilf4r 2. 10. 2014 16:15

přemýšlím o předobjednání Alien: Isolation, moc se na to těším ^^ nemá taky někdo už předobjednáno? k tomu za měsíc i Evil Within.. jen se bojím, jestli to konzolích starý generace nebude moc osekaný
Pilf4r
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka