Jakou PC hru právě hrajete?

Všechno na téma hráči a hry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod mentol999 20. 8. 2014 19:35

walkink dead seson 1 epizode 3. Som uchvátený atmosférou. Je to pefektné. Prvé dve časti som zbastil za chvíľku. Jedinú adventúru ktorú som prešiel bola veľmi veľmi dávno česká adventúrka opičí ostrov na 486ke.
mentol999
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 20. 8. 2014 21:12

Waúúú, Doupěcí Stařešinové? To se tý Klasiky Rpg 2D a 3D bojíte...Já začal v těch Hicech červen /nec Faloutama, Tesama, Stalkerama,...teď sem dobušil Massy, no asi vyhrabu KOTORY, hodně se jimi M Efekty inšpirovaly hehe kopčily hecht. No a asi skončím hluboko ve skříni u 2D klasiky a někde splaším Divinity...Dal bych Alfu Centauri, ale blbne a AC.exe se začlo stavět na zadní, jauwajs...No a jsou Tu ještě Gotiky....Ale výhledově si asi toho moc novýho nezahraju. Teď jsem se vrátil po Pripjati k Clear sky, ach jo. Smutně si hrající Máca od Zvonu...chtělo by to zase nějakou simultánku na dálku?
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod Thowt1 20. 8. 2014 21:36

cau Marcel :D

mno, ja mam rozbehnuty Risen 2, ale mam malo casu, tak len sem tam do toho tuknem

a nainstalovany mam Battlefield Bad Company 2 a Deus Ex: Human Revolution, ale este som to ani nespustil.

a kupil som si gamepad k PC, reku na Batmanov, mam ho uz mesiac doma a nic :D

a celkom dobry dojem vo mne zanechal Assassins Creed 1, tak sa pojde na dalsie diely 8-)
profesionalna krysa na forum.doupe.cz
Thowt1

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 20. 8. 2014 22:50

Hai Thofte Ratatujle, já vím...ale jak jsem řekl, mám ho na rozdávání, při tej dnešní,,situaci. Není nikdo, kdo ma o něj ,,obral,,hej. Tož chceš zopár metrů a volačo na záložku? No rád bych na Slováč, ten plán tu furt je, ale ako, hej? Chce to niekdie zoplašit ty 2 metry podlahy a mať kde složit bagáž. Je to na Tobě, hehe...Sranda , ale naozaj bych jel, EURO v kapse mám. Ahoj Máco od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 20. 8. 2014 22:55

Já jsem měl vypůjčený BF 4 v rámci výpujčního týdne od EA, ale je to nějaký rozbitý, protože ve čtvrté epizodě jsem proletěl skrz level (prostě jsem spad ze žebříku do vody) skrze checkpoint, takže znova od začátku a co myslíte - stalo se to zas, tak jsem se na celý BF4 vykašlal, a když sem to chtěl zkusit znova tak vidím - jé - jeden den, nahraju poslední pozici - pořád je to rozbité-tak sem dal uninstall a šmytec, hotovo dvacet, krásné promo :oD Škoda že sem víc nevyzkoušel MP, co už...
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod turkish007 23. 8. 2014 20:25

Já jsem poslední dobou na starší kousky. Po dohrání (po několika měsíčním, nemám moc času) Assassins Creed III jsem se vrhl na The Elder Scrolls: Skyrim. Hra mě v prvé řadě zaujala hlavně tím, jaká je na ní všude chvála a taky tím, že byla zrovna na steamu v akci (asi 75%). A musím říct, že tu hodinku času u ní každý den strávím. Po odehraní bych se rád podíval na prvního Batmana, L.A. Noire, The Witcher nebo Dead Space. Ještě jsem se nerozhodl, takže podle nálady. :-)
Gaming PC [i7-8700K, GTX 1080 8GB, 16GB DDR4, 500GB SSD, 1TB HDD]
Notebook Lenovo Y500
iPhone 6S 64GB
turkish007
First Blood

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 23. 8. 2014 22:30

Ahoj Turkishi, to Ti schvaluji, no po hodince Ti to vydrží až do Vánoc, nemluvě o Moorovindu - TES 3( podle mne je z toho NEJ) a Oblivionu Tes4. No ozvi se mi na SZ nebo na RPG,( mám ho rozehranýho taky) TESák Máca od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 26. 8. 2014 21:16

Zkouším betu The Crew... Na volant to moc není, ale jinak to vypadá jako kříženec mezi Test Drive Unlimited a NFSU, takže hodně zajímavě :) Grafika vypadá super a jede to na skoroplné detaily i na mém PC :)

//Oprava: Grafika vypadá super, když nezkoumáte auta moc zblízka... Prostředí a všechno vypadá dobře, ale auta jsou poněkud zanedbaná, jako plastová, nebo z několik let staré hry. Ale možná je to jen zvyk z Gran Turisma.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod RikuzZ 28. 8. 2014 10:10

@SCobra Já zkoušel The Crew.. no musím říct, že mě to moc nenadchlo. Přitom lock 30fps... hrál jsem to 5 minut a hned ALT + F4, ale sto lidí, sto chutí :D
RikuzZ
First Blood

Odeslat příspěvekod Wakizashi 28. 8. 2014 13:44

Ahoj všichni, je tu někdo, kdo hraje DOTU2? Ne že bych byl nějaký profík, ale vždy za pár měsíců se jí začnu více věnovat a ta hra prostě neomrzí a člověk z ní neoslepne jako v případě LOL. Ze singlu na mě čeká druhý datadisk k Dark Souls 2, byť nemám dokončen ani ten první DLC. Rozehrané mám LA Noire, ta mimika je vážně nadčasová (dle mě představuje skutečný next gen) a jsem zvědav, kdo ji překoná. K dokončení mám ještě Borderlands 2, ale samotného mne to nebaví. A pak se těším na XCom Enemy Unknown. Následně to vidím na Mass Effect 3 a druhý run na insanity a pak Witcher 2, jestli do té doby nevyjde třetí díl. A to ještě není říjen.
Wakizashi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 28. 8. 2014 16:03

Crew vypadá dobře, jak to, že jsem o tom ještě neslyšel? Co tam je za kamery? Škoda, s volantem by to mohlo být fajn, i když podle videí se mi moc nezdá ten jízdní model. Auta jako by nic nevážila.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod SCobra 28. 8. 2014 16:59

Kamery klasika - z venku z dálky, zblízka, kokpit, kapota, nárazník. Že auta nic neváží, se ti zdá. Spíš bych řekl, že váha auta je dost zřetelná.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Logan007 18. 9. 2014 20:01

Kdo by mě čekal v téhle sekci? :D Já sám sebe ne :D Každopádně díky tomu, že oldschoolová RPG z Kickstarteru začínají vycházet, tak tu mám Divinity: Original Sin (super) a dnes vyšlou Wasteland 2 (zatím asi hodinka a dobré :) ) .
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod icotech852 18. 9. 2014 20:59

turkis,jj tu zľavu som si všimol.Dobrá cena,ja som tak poriešil tento víkend Kingdoms of Amalur
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod holubek002 19. 9. 2014 12:50

Logan: Vsechno je jednou poprve :-)

Jsem projel Dead Space. Myslel jsem, ze to neni hra pro me, ale nakonec docela dobre.
A ted Batman: Arkham origins. Je to prakticky stejne jako Arkham city... Je to stejne jako Arkham city! Pred koupi jsem prolitnul nejake recenze a vsem vadilo, ze je to vlastne jen kopie AC. To je sice opravnena namitka, ale na druhou stranu, proc menit neco, co funguje? Protoze me to opet opravdu bavi :-)
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka