Jde to táta ti udělal za 10 minut máma to neudělala za 3 hodinyLloyd.Irving píše:To je blbost to je težké, to beztak ani nejde.../quote]

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Jde to táta ti udělal za 10 minut máma to neudělala za 3 hodinyLloyd.Irving píše:To je blbost to je težké, to beztak ani nejde.../quote]
Fuck8r píše:já jsem ve splinter celloj neudělal ani výcvikprostě to nešlo no !!!o/quote]
2Pix píše:dfoupichslofa TOP TEN nocnich mur od detstvi (a skoro vsechny nedohrany) :
10) Manic Miner (po nekolika letech dohrano)
09) Saboteur 2 (stale posledni mise predemnou)
08) Jet Set Willy (dohrano po nekolika pocmaranejch papirech s mapkou)
07) Pyjamarama, Three Weeks in Paradise, Herberts Dummy Run (jen Herbert dohran)
06) Aliens versus Predator (Directors Cut je od slova "voe to je zahul")
05) Equinoxe (nekolik A4 pocmaranejch s mapou)
04) Dan Dare : Captain of the Future (pulka hry za mnou a hromada ctvereckovanyho papiru)
03) Antiriad (dohrano po nekolika -destitkach- stresujicich vecerech)
02) Flappy, Wooky, Moty (3x 200 levelu ... 15 let a stale nedohrano)
01) .... HLIPA !!!!!! tu hru sem dodneska nedohral a to je to skoro 10 let co ji pravidelne venuju nekolik hodin tejdne...
jinak tech her co mne dodneska deptaj je samozrejme vic, na PC sem nikdy nic tak slozityho (a na druhou stranu zabavnyho) nenasel .. mozna vyjma TIM, Toonz a jeste par logickejch hricek - tak do roku 95
hry na PC jsou oproti tomuhle brnkacka a daj se dohrat levou zadni))
To ze nad nejakym mistem visim par hodin a porad quick save, quick load mne nebavi, takze to se neda brat ani jako "obtiznost" .. spis primitivnost. Vetsina her vyse popsanych jsou hry z dob osmibitu (takze defaultne zadnej save), u nekterejch her nejakej progress savuju (uz to hraju jen na emu), ale to jenom pro to, ze nemam cas to dal hrat - ale pres to dodrzuju pravidlo "umres - umrels a jedes znova"
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků