od Pipin 18. 1. 2023 22:07
Kam ten čas mizí...je tu další rok, opět zdravím všechny ze staré party a píšu sem, co jsem dohrál...
Opět toho moc nebylo..
Cyberpunk 2077 - velmi přehypovaná hra. Hrál jsem na PS5, ještě před next gen patchem. Hra vypadala hezky, což o tom, ale herně byla strašně nezábavná. Hlavní příběh s celým slavným Keanu Reevesem nebyl nic moc, ale zejména vedlejší mise mě hrozně nebavil -byly velmi repetitivní, málokterá byla vysloveně zajímavá. Poctivě jsem hru dohrál i se všemi vedlejšími misemi, abych mohl zodpovědně říct, jaké jsou. Nudné. Celá hra je nudná. Promrhaný potenciál.
Guardians of the Galaxy (PS5) - zábavná akční adventura. Má vcelku zajímavý, trochu potrhlý, ale místy nečekaně vážný příběh. Hra je hodně ukecená, psotavy mezi sebou neustále mluví, což je místy až únavné, ale jinak zábavné. Akční složka je paradoxně méně zajímavá, jen kvůli akci to hrát nedoporučuju, jinak mě to celkem bavilo.
Elden ring (PS5) - Super hra. Hrál jsem Dark Souls 1 a 2, u trojky už jsem umdlel, Bloodborne jsem nehrál. Elden ring má to nejlepší z Dark Souls, ale je ještě větší a v otevřenějším světě, což jej činí ještě zábavnějším. Celkově je asi trochu lehší, než DS, ale ne zas tak o moc. Má řadu krásných lokací a opět dosti nejednoznačný příběh, který je vyprávěn-nevyprávěn, jak jsme na to u DS her zvyklí. Moc se mi to líbilo!
Hades (Switch) - je velmi zábavná roguelike hra z řeckého podsvětí. Vystupuje v něm řada řeckých bohů a hrdinů, má vlastně i docela dobrý příběh, dialogy jsou velmi zábavné. Super je přitom i herní náplň, která se prakticky neomrzí, akce je dobře vyladěná, každý průchod je trochu jiný. Vřele doporučuju!
To je vše, co jsem dohrál. Rozehrál jsem GoW Ragnarok, ale dohrál jsem jej až v lednu 23, takže si o něm napíšeme za rok (stručně - je to více téhož. Pokud vás bavil GoW z PS4, tohle bude taky - a naopak).
Welkome to heal!! - Mirdasl