od Pipin 13. 2. 2015 13:29
Flash: Panejo, to je seznam!
To můj je o poznání skromnější:
Far cry 3 – Blood dragon - docela dobrý, ale vůbec mě neláká hrát nějakou regulérní Far cry - to dobývání táborů je hrozná nuda i v téhle menší hře...
Mafia 2 - ani nevím, jak jsem si na to vzopmněl, že to mám na Steamu. Příběh není špatný, ale jinak je ta hra úplně prázdná. Dost promrhaný potenciál.
Guacamelee! - docela dobrá plošinovka, ale víc než jednu ročně bych hrát nechtěl
Assassins creed 4 – Black flag - takzvaně nejlepší díl série ale pořád je to slabota. Moře je super, ale aktivity brzo omrzí a na pevnině jsou to standardní AC nesmysly, jek je známe už několik let. Na víc než 7/10 to nemá.
Moebius - návrat Jane Jensen do adventur je tragédie. Asi už by toho měla nechat, nevím. Poctivě jsem to dohrál, ale byla to řehole.
Broken Sword 5 - tady mě začátek naopak příjemně překvapil, ale druhá část byla bohužel úplně blbá.
Dark Souls 2 - pořád velmi dobré, ale jednička mě bavila víc a úplně nevím, jak se postavit k Bloodborne..DS 2 byla přeci jen, oproti jedničce, jen "více téhož"
Risen 3 - mě už moc nebavil a další stejnou hru od Piraní už nechci
Alan Wake - covermonut, kterej jsem doma našel. Nakonec to nebylo tak špatný - myslím příběh. Herně je to strašně monotónní.
Legend of Grimrock 2 - byl dobrej, ale zase na delší dobu stran krokovacích dungeonů stačilo. Tedy, trochu mě láká Might and Magic X, kde jsou tahové souboje, čili trochu něco jiného...
Za rok 2015 jsem zatím Dohrál Wolfensteina, kterej byl bezva a teď mám rozehranou Dragon age:Inquisition, která mě popstupně celkem začla bavit..
Welkome to heal!! - Mirdasl