NOSTALGIE

Všechno na téma hráči a hry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Skinny 22. 4. 2006 15:22

toto téma má vzdát hold všem hrám které se zapsali do dějin nebo které vás prostě bavili, mužete psát o jakýchkoli hrách,nemuseli být ani inovativní, ale měli například zaujmout širší množství hráču, platformám se meze nekladou. Tak já začínám Pongem jako jedním z prvních prukopníku "novodobých" her
Skinny
Rampage

Odeslat příspěvekod Darwel 22. 4. 2006 15:27

Hehe, Prehistoric 2, TO aspoň byla hra... :mrgreen:
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 22. 4. 2006 15:28

Ja sem kdysi davno porad sedel u Warcrafta (1)
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod C.I.S.I. 22. 4. 2006 16:33

U strejdy v praci jsem mastil Warcrafta I, C&C, nejake to UFO a NHL 93. Zlate herni casy :cry:
C.I.S.I.
Rampage

Odeslat příspěvekod Skinny 22. 4. 2006 16:40

já zavzpomínám se slzou v oku na mnou již mnohokrát zmíněnou hru CONTRA na mnou již mnohokrát zmíněnou :D platformu videoher od čongu
Skinny
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 22. 4. 2006 16:50

Hehe ted sem si pri pohledu na Skinnyho avatara vzpomnel na jednu hru na Mega Drive s Road Runnerem a tim kojotem...toho sem se neco nahral i kdyz to bylo furt dokola a desne kratky :mrgreen:
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod simsah 22. 4. 2006 16:57

Ja asi na Prince (jedničku), Prehistorika, Keena, Wolfa (asi to byl nejakej ten prvni Wolfenstain, nevím). Potom přišlo Incubation, Fallout 2 a.... uz si to moc nepamatuju bylo to před 10-to lety. :D
simsah
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AlanWake 22. 4. 2006 18:05

PREHISTORIC 2 a LEMMINGS!!! Od toho se neslo odtrhnout!! To byly casy...
AlanWake
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Skinny 22. 4. 2006 19:06

Lo!Zza píše:Hehe ted sem si pri pohledu na Skinnyho avatara vzpomnel na jednu hru na Mega Drive s Road Runnerem a tim kojotem...toho sem se neco nahral i kdyz to bylo furt dokola a desne kratky :mrgreen:

líbil se mi i sheep dog 'n' wolf na psx ksyž už jsi u toho
Skinny
Rampage

Odeslat příspěvekod C.I.S.I. 22. 4. 2006 20:23

simsah píše:Ja asi na Prince (jedničku), Prehistorika, Keena, Wolfa (asi to byl nejakej ten prvni Wolfenstain, nevím). Potom přišlo Incubation, Fallout 2 a.... uz si to moc nepamatuju bylo to před 10-to lety. :DD/quote]

Jojo na Wolfa 3D a Prince jsem uplne zapomnel *THUMBS UP*
C.I.S.I.
Rampage

Odeslat příspěvekod includes 23. 4. 2006 20:40

Jako malej jsem pařívával Wolfa 3D a pak i Dooma :mrgreen:
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Skinny 24. 4. 2006 19:30

to si byl asi hodně malej ale já vždy rád spomínám na ty staré krásné časy ach kéž by se mohli vrátit
Skinny
Rampage

Odeslat příspěvekod includes 24. 4. 2006 19:45

jo...to jsem teda byl a u Dooma jsem se vždycky hrozně bál :mrgreen:
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Skinny 24. 4. 2006 19:51

to jo v té době sem nemohl takové grafice uvěřit jak byla užasná a ty detaili nepřátel a co teprve duke nukem 3d to když měl strejc a mě bylo asi 7 a viděl sem to u něj málem my z té grafiky vypadli oči z dulku a myslel sem že lepší grafika už nejde udělat (byl sem de.il) :D
Skinny
Rampage

Odeslat příspěvekod AlanWake 24. 4. 2006 21:26

Ne nebyls debil :). Na dobu, kdy hra vysla, mel Duke 3D fakticky revolucni grafiku i graficky (a nejen graficky) engine. Pak uz clovek lehce propadne uzasu v domeni, ze toto je to nejlepsi, ceho jsou koputery schopny. Vsak si vzpominam, jak jsem videl u kamose na jeho new nadupanem stroji poprve 3D Mark03. Taky mi ta grafika pripadala docela bozska, ackoli v dnesni dobe je uz takova uroven grafiky pouze mirne nadprumerna. No mozna jsme debili oba dva ze? To je dalsi moznost :D.
AlanWake
Killing Spree

Další stránka