Zavistlost na PC (hry, nespavost, nervozita ....)

Všechno na téma hráči a hry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 3. 7. 2007 21:34

Heady569 píše:To znám :-D já měl minulej rok období, asi 14 dnů, kdy sem v pátek přišel ze školy, sedl ke kompu, a v pondělí ráno od kompu se zarudlejma očima a tikama v ruce od kompu vstal a šel do školy, ani sem se neobtěžoval spát, nebo nějaky takovy zbytecnosti :-D
Ted už ale hraju jen kvuli clanu a nejen L2 jako driv... obcas zaparim ET, nebo dotu, Battlefield 2, nbo SWAT4 apod... o WoWku sem premejslel, ale odrazuje me ta nechutna grafika, a vicemene uplne stejnej princip hry... takze si radsi pockam az prijde L3, nebo jiná podobná pecka.. hodne dobře vypada Aion... ale uvidíme.. do te doby to bude jen to samy furt dokola... ono taky hrat jednu hru rok a pul v kuse... uz by stacilo :) Jistý je, že budoucnost on-line gamingu je prave v MMORPG a podobnejch zanrech, protoze hazi nejvic penez tak je budou do lidi tlacit co to da... ne ze by mi to vadilo, prave doufam ze se nekomu povede dalsi vyborna parba jako L2, ale s daleko delsi zivotnosti... do te doby musime setrit na novy zelezo a cvicit si ukazovacky..... a taky doufat ze nekoho napadne trocha snizit ceny komponentu, protoze dneska koupit gaming pc je otazka 50 tisic.... :cry:e/quote]

pc jaky mam ja ti neprijde jako gaming pc? :) 16 k stalo
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Darwel 3. 7. 2007 21:40

Tomkalhotka: Ony jsou gaming PC a GAMING PC... To, co máš ty se dá nazvat gaming PC s rozumným výkonem za rozumnou cenu, jenže pak jsou i PC s 8800Ultra GK, Asus Striker Extreme MB, 4GB Corsair Dominator RAM a Core 2 Quad procesory... To jsou pak ty GAMING PC s prasáckým výkonem za prasáckou cenu. :wink:
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod Thowt1 3. 7. 2007 21:49

nahodou ma Tomkalhotka celkom slusne delo, ono tie "GAMING PC" su len pre ludi s neobmedzenymi prijmami a pre blaznov...
profesionalna krysa na forum.doupe.cz
Thowt1

Odeslat příspěvekod petriczech98 16. 8. 2007 11:10

No já newim. Pařim rád. Baví mě to. A když nemám co hrát, jenom u toho sedim a dělám různý blbosti. Prostě i když nevim co mám hrát musim u toho bejt. Chodim do školy do jinyho města a tak tady nemam žadný kamarády. To je důvodem mé ''závislosti'' nebo co to je. Kdyby někdo přišel zazvonil, šel bych ven. Ale nikdo nezvoní. Poslední 2 roky, co chodim na jinou školu, než kamarádi z naší vesnice, začal jsem u tohoto PC sedět čím, dál víc. Ale já nevim co mám jinýho dělat. Když se za nima chci stavit, nikdo neni doma. Když já už se s nima skoro ani neznám!!!!! Poraďte co mám dělat.
petriczech98
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Thowt1 16. 8. 2007 12:53

no ja som tiez z vesnice a tiez tu nemam skoro ziadnych kamosov, beztak su to burani, ale za to mam vela kamosov v meste, kam som chodil na skolu - zakladnu a strednu, teraz som na vyske zas v uplne inom meste... to mesto som mal 4 km od vesnice a tak som jazdil na autobuse ako na dratkach, ale to nevadilo... jednoducho si zozen kamosov tam, kam chodis na skolu a hotovo... a necakaj az ti niekto zazvoni, bud iniciativny ty!.... ked sa chces stavit nikto nie je doma...omg saq funguju mobily, sa dohodni popredu :wink:
Thowt1

Odeslat příspěvekod Wint3r 16. 8. 2007 14:06

Thowt1 píše:nahodou ma Tomkalhotka celkom slusne delo, ono tie "GAMING PC" su len pre ludi s neobmedzenymi prijmami a pre blaznov...

A pro tunelaru :lol:
Wananananana, scary.
Wint3r
Killing Spree

Odeslat příspěvekod petriczech98 16. 8. 2007 18:23

Thowt1 píše:no ja som tiez z vesnice a tiez tu nemam skoro ziadnych kamosov, beztak su to burani, ale za to mam vela kamosov v meste, kam som chodil na skolu - zakladnu a strednu, teraz som na vyske zas v uplne inom meste... to mesto som mal 4 km od vesnice a tak som jazdil na autobuse ako na dratkach, ale to nevadilo... jednoducho si zozen kamosov tam, kam chodis na skolu a hotovo... a necakaj az ti niekto zazvoni, bud iniciativny ty!.... ked sa chces stavit nikto nie je doma...omg saq funguju mobily, sa dohodni popredu :wink:

No jo. Problém je v tom, že oni všichni půjdou radši ven se svými nej. kámoši. Já už pro ně nic neznamenám!!!
petriczech98
Killing Spree

Odeslat příspěvekod petriczech98 16. 8. 2007 18:24

Kdyby někdo zazvonil, šel bych s nimi ven. A vůbec nebudu litovat, že jsem nebyl u PC.
petriczech98
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Thowt1 16. 8. 2007 18:58

tak to si v hajzlu :lol: ,.. ale ne, delam si *****. pocuj, ak si kurna asocial a nechces nim uz viac byt, tak to musis sakra zmenit. Ak idu tvoji znami von len s ich "naj" kamosmi, taq sa musis stat tiez ich "naj" kamosom alebo na nich ser,... co ja viem ako bych ti poradil... castejsie chod von, zacni chodit do posilky btw. kolko ti vlastne je rokof? .... nevim nevim, nejako zapracuj na sebe, bud castejsie medzi ludmi, no :? ak ta oni nechcu medzi sebou niekto, zamysli sa preco, a pokus sa ten "nedostatok" odstranit... nefim nefim, toto je skor na psychologa, aby ti to pomohol riesit, nemusis sa ho bat, ja som chodil k psychologovi dlhe roky a chvilu aj k psychiatrovi, a som zato uplne normalny :lol:
Thowt1

Odeslat příspěvekod petriczech98 16. 8. 2007 21:05

No zamyslel jsem se na tim. Určitě to vyskoušim. Stavim se za nima. A pak napíšu jak to dopadlo. Zejtra bych to mohl zkusit :wink:
PC je pro mě zábava. Velká zábava. A Kámoše mám taky na netu. Ale kámoši z vesnice, to je něco jinýho. Začnu novej život!!!!!!
Ať tady mám aspoň nějakej respekt ne???!!! Dík
Mimochodem kvůli čemu jsi bal u psychologa? A co ti řekl? Snad ne kvůli PC?
petriczech98
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ted 16. 8. 2007 21:19

petriczech98 píše: Začnu novej život!!!!!!!/quote]

Tyhle velký myšlenky mívam taky, pak si ale něco nainstaluju a rychle mě to přejde :mrgreen:
Ted
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Thowt1 16. 8. 2007 22:05

petriczech98 píše:Mimochodem kvůli čemu jsi bal u psychologa? A co ti řekl? Snad ne kvůli PC? /quote]

hmm, nic vazne, problemy s recou :o , ale nece sa mi to moc rozoberat, uz sa to zlepsilo...
nj to je pekne, len odvahu, smelo do toho, ale nezabudni, ze ked ta poslu do hajzlu, ze to neni koniec sveta, treba skusat znova a znova a znova, az kym sa to nepodari (tym nemyslim otravovat stale tych istych ludi, tu ide o princip :wink: ), mat pevne odhodlanie a volu vytrvat, nenechat sa odradit neuspechmi, ale podknut sa, padnut na drzku, ale potom smelo vstat a s usmevom kracat dalej... univerzalny recept na ziskanie kamaratov neexistuje, jednoducho s tymto si musis dajako poradit sam...
ja som si tiez povedal, ze zacnem novy zivot, toto a tamto zmenim, ale vyslo mi to tak v 1 pripade z 10, ale je to mozne, ak ma clovek pevnu volu a odhodlanie!
Thowt1

Odeslat příspěvekod petriczech98 17. 8. 2007 08:44

No jo. Dnes půjdu a zkusim to. Do hospody jit nemohu. Je mi skoro 13. Půjdu jezdit na skatu. Uvidime. A ještě jednou dík!!!
petriczech98
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Majorus 17. 8. 2007 08:46

Nj, to je trochu problém, když 21 letý (že thohte? nebo tak nějak) radí téměř 13 letému...ale uvidíš sám, určitě se ti zadaří, když se zkusíš s někým dát do řeči, za to nic nedáš!
Můj Twitter-> Majorus_hw

Můj web se skrývá na ikonce planetky, pod avatarem ;)
Majorus
Unstoppable

Odeslat příspěvekod petriczech98 17. 8. 2007 08:47

Ted píše:
petriczech98 píše: Začnu novej život!!!!!!!/quote]
Tyhle velký myšlenky mívam taky, pak si ale něco nainstaluju a rychle mě to přejde :mrgreen:n/quote]

Jo. Jenže já už mám tak blbej PC, že už si jen tak něco dovolit nemohu. Snad to změní moje narozeniny. Ale občas se najde i hry která mi vyhovuje. Bohužel jen zřídka :? :?
petriczech98
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka