Hrajete celým tělem?

Všechno na téma hráči a hry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod senxx 8. 3. 2007 17:45

no to unas jednou byla babka a ja sem zrovna hral GTA jak blazen aona prisla a malem dostala infarkt protoze sem ji ukazoval jak strilim prostitudku do hlavy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
senxx
First Blood

Odeslat příspěvekod jezek 8. 3. 2007 21:28

A to jsi to i naznačoval :wink:
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Rambo 8. 3. 2007 21:35

No vím to proto že babka s dědkem bydlí pod nám v baráku a slyší to denně. No a když je aj fotřík doma tak to mluvím stejně. Ale když je doma máti tak se snažím aspoň trochu mírnit slovník. Ale moc to nezabírá.
Rolničky prdlačky Batman je pako. Po hlavě spad do hnoje *****í mu sako.
Rambo
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 8. 3. 2007 21:36

To mi připomíná,když jsem synovci poprvé nainstaloval Carmageddon a můj taťka nechtěl pochopit,že ty body za přejeté lidi nejsou trestné :mrgreen:
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Rambo 8. 3. 2007 21:43

JJ. Taky znám tydlenc kecy. Fotr si zahrál na mojem PC jednu hru asi 10krát a to je NFS Hot Pursuit 2. Zajel si pár závodů pokaždé na posledním místě a pak s tím seknul a od té doby mě akorát buzeruje kvůli hrám. sice je pravda že si občas zahraje karty na notasu , ale to neberu jako hru.
Rolničky prdlačky Batman je pako. Po hlavě spad do hnoje *****í mu sako.
Rambo
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 9. 3. 2007 03:15

No s tím třiskáním do stolu jste mi připoměli kámoše který prý jednou tak třisknul když se naštval že si nalomil kost :-)

JInak vidím že dost z vás má PC přímo na stole...to by mi docela vadilo

Já jsem zas dneska nadával u Wiisports :-)
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jezek 9. 3. 2007 09:09

Kompa na stola ani náhodou.Máme je tak v práci a dost mi to vadí,takže doma je na zemi.
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Daemon666 9. 3. 2007 11:07

Taky mam PC dole :-) on by se stejne ani nahoru nevesel"ani nechci" pres ten bordel co mam na stole :-) i kdyz to uklidim a sestridim, tak je to tam za chvilku opet...
PS3/PS4: Glendoveer
XBOX360: Glendoveer

Na čem hraji:
PC, ASUS X550C, Fujitsu Lifebook AH512, Acer D255, PS2, PS3 Super -Slim 500GB, PS4 500GB, PSP, GC, DS Lite, GBA, AmigaCD32, XBOX 360 60GB, iPhone 4 32GB, Samsung Galaxy Note 4.
Daemon666
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 9. 3. 2007 14:07

no, já mám počítač nahoře, protože by se nevešel dolů :) Ale už jsme si docela zvykl, že mám volný přístup k zadním portům.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod holubek002 3. 4. 2007 21:49

Kdyz jsem zacal hrat rally, tak jsem si vsiml, ze se v zatackach naklanim a otacim na zidli. :) U jine hry jsem to nedelal.
Jinak kompa mam taky dole. Na stul bych si ho nedal ani nahodou. :wink:
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod Vodny 4. 4. 2007 10:40

Když jsme u toho hraní celým tělem, máte někdo zkušenosti s věcičkou zvanou TrackIR?
Viděl jsem nějaká videa z hraní s tímto systémem (automobilové závody, letecké simulátory, Armed Assault) a docela mě to zaujalo.
Michal Bayerl / externí redaktor Doupě.cz
šéfredaktor FakeEverest.cz

NB Asus G51Jx - Intel i7 1.6-2.8Ghz, 6GB RAM DDR3 1333Mhz, GeForce 360M GTS 1GB GDDR5 VRAM, 500GB HDD 7.200RPM, Windows 7 64bit
Vodny
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 21. 12. 2010 03:08

Když se přestávám ovládat, tak se kynklám, mám pocit hlavně u Assault Cube, tam je to sakra rychlý. A jednou jsem málem slítl ze židle. Jdu takhle po ulici v Mafii a najednou se tak nějak otočím a přímo před frňákem tramvaj. Tak jsem odskočil ale naštěstí jsem tu židli nepřevrhl.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod .soul 2. 1. 2011 14:09

Peter S. Kenedy píše:No s tím třiskáním do stolu jste mi připoměli kámoše který prý jednou tak třisknul když se naštval že si nalomil kost :-)
Bratr při hraní NFS Underground 1 roztřískal klávesnici na 2 půlky a potom mi ještě vylomil páčku u gamepadu :-))
Ale je fakt, že NFSu byl dost o nervy, hlavně při těch desetiminutovejch závodech, u kterých se stačilo zaseknout o pixel u zdi těsně před cílem a malér byl na světě :)
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod includes 3. 1. 2011 12:44

jezek píše:To mi připomíná,když jsem synovci poprvé nainstaloval Carmageddon a můj taťka nechtěl pochopit,že ty body za přejeté lidi nejsou trestné :mrgreen:

... aneb proč mně jako dítěti ve vývinu byl (tenkrát) Carmageddon zakázán :D
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Flash9 9. 2. 2011 14:24

Standa píše:A co teprve kdyz hraju nejakou akci, to se snazim divat za roh :-)

To já taky - v jednom kuse když se kreju tak se dívám za roh, jako by tam bylo vidět něco dalšího.

Jinak když "lítám" na joysticku, tak se nakláním ze strany na stranu, a když "zvedám" letadlo, tak se úplně nahnu dozadu, že málem spadnu... :mrgreen:
Flash9
First Blood

Předchozí stránka