Hry u časopisů

Všechno na téma hráči a hry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 30. 9. 2005 17:27

Neni to tak ze se dnes davaji k casakum spatne hry, ale dnes se uz k casakum nedavaji zanry ktere mam rad, tj. RPG, Adventure.. Ty se dost vycerpaly uz drive. Posledni prekvapeni byl prave Runway a W&W... jinak nic proti hram u casopisu, vzdy to bude dobry napad.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Paar 30. 9. 2005 18:02

jen par uchvatilo mou pozornost u casopisu - napr. albion, planescape torment, unreal... neni toho moc.
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod xgandalf 3. 10. 2005 10:23

Jj - naprostou převahu mají strategie, a když už vyjde nějaký kvalitní RPG nebo adventura(W&W, Arx Fatalis, Posel Smrti), tak jí už jako na potvoru mám koupenou - ono když se člověk trochu rozhlíží, tak se daj koupit dobrý pecky. Třeba nedávno jsem koupil The Westerner za 199,-Kč. Sice s českým dabingem, ale člověk nemůže chtít všechno. No a takový levný knihy, tam se člověk fakt vyřádí - nechci jim dělat reklamu, ale takovej Carmageddon:TDR 2000 za budgetovou cenu je fakt nářez.. :D
xgandalf
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Paar 3. 10. 2005 10:25

jo znam, v levnych knihach je plno levnych pecek
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod jezek 3. 10. 2005 11:02

xgandalf píše: nechci jim dělat reklamu, ale takovej Carmageddon:TDR 2000 za budgetovou cenu je fakt nářez.. :D-/quote]

Ten mě právě vůbec nechytil.První dva jsem dojel s nadšením,ale tohle mě nějak nebralo.Asi mi chyběli lidi :twisted:
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Pipin 3. 10. 2005 13:41

Ono vůbec často se k časopisům dávaj hry který už předtím byly v budgetu nebo dokonce v Levných knihách, zmiňovaná Runaway se pokud vím prodávala asi za 300 (OK, u časopisu je to ještě míň, ale už to není tak zássadní rozdíl).
Pipin
Rampage

Odeslat příspěvekod PC 3. 10. 2005 14:31

Pamatujete - requiem avenging angel, Battle of Britain (a to byla tehdy novinka !) Rally championship, Unreal, Quake, Duke Nukem 3D, F-22,Total Air War. A dnes ? Nuda, neznámé, leckdy výprodejové hry, doslova a do písmene ležáky které nikdo nechce ani za 40Kč... Za poslední dva roky jsem si koupil hru s časákem jen 4x z toho 2x mě to ani nebavilo (trains,swine) a AA tituly které otřásly herním světem (rozuměj pravé legendy) tam byly za poslední dva roky DVĚ ! A to Operation Flashpoint a Blitzkrieg ! (Jenže ten vyšel i jako game4u). Jinak ticho po pěšině.... Možná ten posel smrti ještě tak... Ale jinak - nůůůda. Osobně jsem pro to aby se plné hry u časopisů ZRUŠILY. Než cpát hráčům na 95% ""herní odpad"" tak radši nic. Já osobně si kupuji až na vyjímky level mini a doupe bez CD a jsem šťastný.
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod xgandalf 4. 10. 2005 10:27

Teda, asi nejsem typickej vzorek herní populace, ale já bych měl jinej recept - ať přikládaj hry, který třeba u nás nevyšly nebo byly málo profláknutý - a že jich je dost a dost. Sice je moooc hezký, že vyjde Posel Smrti, ale k čemu to je, když většina milovníků adventur ho už má. Je velká škoda, že některý firmy se k přikládání her k časopisům nestaví moc příznivě (typický příklad - Lucas Arts), protože jejich hry by měly zřejmě dost velkej ohlas.
xgandalf
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod AlanWake 9. 10. 2005 19:28

Xgandalf mluví dobře. Taky mám takový názor. Třeba mě potěšila Europa 1400 u score apod. Takové hry by se mohly dávat. To by pak bylo pohraníčko. Je přece dost titulů, které se buďto k nám nedovážejí anebo se dovážejí, ale jaksi se ztratí mezi zbytkem, i když jde o kvalitu docela vysokou (např. hry od JoWoodu, THQ a některých jiných).
AlanWake
Killing Spree

Odeslat příspěvekod shadowPCT 12. 10. 2005 20:12

xgandalf píše:Teda, asi nejsem typickej vzorek herní populace....../quote]

Člověk se s tím holt musí vyrovnat, rozhoduje mainstream, co naděláš :wink: Mohli by občas ale přidat ještě jako bonus nějakou tu už skoro abandonware hru. Třeba Realms of the Haunting :). Vydavatelé by snad nebyli už proti. I když zrovna vzpomenutý titul je, pokud mě paměť neklame, rozhodně na více než na jedno cédo....
Faith manages.
shadowPCT
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Petr Kolář 12. 10. 2005 20:16

Jo, tohle je problém, protože člověk si řekne, že abandonware už nikoho nezajímá, ale pak se najde někdo, kdo si bude dělat nároky třeba i na Tetris (zdravím Sergeje, který už na to sice má patent, ale je mu houby platný), a hned je problém :(
Petr Kolář - Doupě.cz

it´s better to be hated for what you are, than you be loved for what you´re not...
I live. Again.
Petr Kolář
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jezek 12. 10. 2005 20:22

To je školda.Já bych se přimlouval za System Shock 2.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod AlanWake 12. 10. 2005 20:58

Tak System Shock 2 mám doma, ale nejede mi pod XPečkama, takže budu muset pohledat nějaký patch.
AlanWake
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Loneck 12. 10. 2005 22:33

No System Shock 2 bych bral taky.
Vítr ve vlasech! - Gamertag Xbox Live - LoneckCZ
Loneck
Killing Spree

Odeslat příspěvekod OCELOTR 13. 10. 2005 08:59

AlanWake píše:Tak System Shock 2 mám doma, ale nejede mi pod XPečkama, takže budu muset pohledat nějaký patch.a/quote]

To je divný - mě jede v poho a bez PATCHe.
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka