Rodiče a hry

Všechno na téma hráči a hry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod nupix 18. 5. 2005 12:12

Hrají s vámi rodiče hry, nebo jste sami rodiči a hrajete se svými dětmi?
Moderátor diskuzního fóra Živě.cz ve výslužbě
nupix
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 19. 5. 2005 07:39

Můj otec denně používá k práci komp,ale když se se synovcem začnem bavit o tom,co zrovna paříme,odchází z místnosti :( Matka ví,že na počítači se dá psát líp,než na psacím stroji :D
Už se ale těším,až budu mít vlastního sysla a budem se mlátit po síti 8)
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Loneck 19. 5. 2005 18:13

No moje matka ta se občas jenom dívá a otec ten jak mě vidí ve čtyři ráno u konzole tak jenom řekne "ty si blázen" a šichta! Takže hraju jenom s kámošema!
Vítr ve vlasech! - Gamertag Xbox Live - LoneckCZ
Loneck
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 19. 5. 2005 22:29

jen matka hraje solitaire jinak nikdo nic.
tOplOaDer
Killing Spree

Odeslat příspěvekod velky.pes 19. 5. 2005 22:48

Můj táta docela často hraje
velky.pes
First Blood

Odeslat příspěvekod axel222 25. 5. 2005 14:21

Táta hraje v tom stylu
"Jdu si zahrát"
o 15minut později klávesnice,joipad,nebo myš lítá vzduchem a táta křičí
"To je ale p** jakto že mě ten č*** předjel já se na to v*** k**"
Takto to pokračuje asi dalších 30min pak se do toho vloží máma
"Tak ten krám vyhoď a máš to,stejně je to tu jen pro zlost"
Táta "Já to rosekám a je to"
Pak musím nastoupit já a tu část hry která mu nejde mu musím udělat aby se uklidnil a změnil názor.
Pak hraní ukončí a pokračuje další den ta samá písnička...
Tak to u nás chodí když Táta hraje :) :lol: :mrgreen: :lol:
axel222
Killing Spree

Odeslat příspěvekod dr.miša 7. 6. 2005 11:32

...když jsem byl mladší tak to mý milí rodičové nenesli zrovinka nejlépe, ale vyvažoval jsem to čtením...teď už mě jen častují slovy jako "blázen, nenormální" apd. Také mě někdy má matka překvapí dotazem zda-li jsem zdravej, nikdy moc nevim co ji na to mám odpovědět :-)

Otec čas od času chce něco "zamačkat" jak říká, tak dotáhnu kostku, nebo raději PS2 a snažím se mu vysvětlit jednoduché zákonitosti hraní, jako že je třeba vzít ovladač do ruky, aby postava na obrazovce zpolupracovala a také....zachvíli to vzdávám a nechávám ho samotného s Donkey Kongem, kterého nazývá "blbim medvídkem"
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod axel222 7. 6. 2005 14:52

:mrgreen:
axel222
Killing Spree

Odeslat příspěvekod OCELOTR 7. 6. 2005 18:00

Nedávno mě brácha přemluvil, abych si s nim zahrál PRO EVOLUTION SOCCER 3 (já sporty nehraju) a do pokoje přišla máma a něco mlela.... No a mi sme jí samozřejmě neposlouchali a tak odešla se slovy: Voni čuměj na fotbal a ani se na mě nepodívaj.... Vůbec nepoznala že hrajeme na PS2 :-).

Jinak naši a hry to nejde dohromady.
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 7. 6. 2005 19:29

Tak to je fuckt dobrý :D :D
Ale máti chápu,je to asi všude stejné.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod OCELOTR 7. 6. 2005 19:30

Koukám, že je tady pár lidí co tady na fóru bydlej jako já :wink:.
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod stereoid 7. 6. 2005 20:34

Jednou jsem máti zkusil pustit MarioCart Double Dash (nic jednoduššího na ovládání nemám) a dopadlo to příšerně, jela všude, do zdi, do vody, do protisměru... Dovedla hrát ale třeba Pacmana, ale Mária na GameBoyi už nezkousla... Ale rodiče jsou se svejma názvama her stejně super. Například když hraju Residenta (když jsem mu už vysvětlil, že to není film a předvedl jsem mu, že to můžu ovládat, protože mi nevěřil) říká otec "Ty seš zase v tý vile, jo" a vůbec resident je jediná hra, na kterou se někdy dívá, jak hraju (jedničku a čtyřku od sebe nerozezná), jinak vůbec a řekl bych, že se v dění na obrazovce vůbec nevyzná, cdčkům říká "diskety", nebo "placky" atd.
Mariokart DS (fc): 463919-494129
Metroid Prime Hunters fc): 2491-7854-2487
stereoid
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 7. 6. 2005 20:46

To je fajn.Moje máti zas všemu říká pásky nebo kazety.Teď mi dali film na dvd a taky je to kazeta s filmem.Ale to mi připomnělo,že když jsem dal synovci Carmageddon,snažil se mu otec(můj taťka,jeho děda) vysvětlit,že to co dostává za přejeté lidi jsou trestné body a trestné minuty.Nedokázal vzít v potaz,že existuje hra,která má za cíl přejíždění lidí,natož aby to byla sranda.
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod OCELOTR 7. 6. 2005 21:04

Hmm, můj děda zase nedokázal pochopit jak se na CD, který má 70 min, dokáže vejít hra kterou můžete hrát půl roku :lol:.
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 7. 6. 2005 21:21

Tak to je lepší :D
jezek
Taťka moderátor

Další stránka